Copii nostri speciali...*(6)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

Buna tuturor! ms de cofe Andru
Cu ce ai pacatuit Adriana? si ce sarbatoare ....eu vreau sa spal rufe
Si nu sunt suparata doamne fereste , dar zilele astea au fost oribile.Citit printre randuri , chiar m-am simtit tare naspa si nu am mai stat sa bantui noaptea pe net iar ziua am m-am impartit intre terapie , treaba si putin timp pt mine.Am aflat si o veste naspa , tatal unei prietene dragi mie a facut un anevrism cerebral si nu se stie daca scapa, ea este terminata, are o relatie minunata cu tatal ei, e normal ca m-a intors pe dos.Asa este viata asta...
Una peste alta imi vine ieri si stopul si am zis ca inebunesc, varsaturi si durere in tot corpul, ffff rar am asa ceva dar atunci cand am zici ca m-a calcat tractorul.
Am vb ieri cu evelina , tocmai ce veneau de la hbo ,se simte mai bine pitica si se vad efectele terapiei ,nu mai insir ca v-a zis babette.

In rest mi-a fost dor sa imi beau cofe aici si sa vb cu voi.
Babette este minunat ce scrii de operatie , ca se face si cu succes la noi , poate se rezolva totul cat mai repede si bine in favoarea lui vladut, il pooop

Andru_m si alex avea ceara din belsug , era curatat bine la 2-3 zile si scoteam betisoarele intr-un hal de ma miram si eu , eu personal dupa o sapt si nu am atata,dar nu te ingrijora ca e de bine.....saltea nu am alex doarme cu noi in pat.

Adriana ma bucur ca ai invins raceala copiilor cu homeopate/naturiste si ei au raspuns asa de bine ....multi pupici din partea mea

mdanicoleta tine-o tot asa cu terapia si nu te lasa....iti mai trimit si eu niste nervi tari ca sa ai de rezerva, pup Ioana

Salutari tuturor si

poze Alex

Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

multumim ca ai trecut pe la noi,chiar ne luasem de griji si ne era dor de tine,pe cuvant.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

hallo stilatelor!

va citesc chiar daca nu am timp sa raspund mereu! sunteti in inima mea! fetelor, o zi excelenta va doresc!

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

ms de grija Andru_m
Zi-mi despre ce este vb acel link pe care l-ai pus ca nu am avut timp sa citesc ....ms

poop pe toate si o zi bunaaa
Kari poop

poze Alex

Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"

Mergi la inceput

kari-si noi la fel,adica te pupamsi ne gandim la tine,cel putin eu,sunt mai mereu in urma ta.

restul fetelor unde ati dezertat,in vacanta la sf de saptamana?
va destrabalati?
un we placut tuturor si distrati-va la maxim
adriana-petrecere frumoasa,vezi sa nu rupi tocurile de atata dans

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Dau copy-paste

Din pacate la noi povestea are si "sezonul2".Am observat schimbari in bagajul de achizitii ale Isabellei doar la o saptamana dupa vaccinul de 4 luni.Am reusit performanta sa nu-si mai tina capul-daca o tragi usor de manutze(daca i tii de subrat pareok).Azi am ajuns la un medic in care am incredere(spune adevarul ,in fata..frumos dar fara cosmetizarea adevarului).Da o reactie la adversa la vaccin.
Este pe remedii homeopate...o voi programa la neurolog...trebuie sa inceapa si ea kinetoterapia
Altceva nu a mai pierdut din achizitii...si asta ma bucura rade chiar hohoteste;muta jucaria,urmareste lumini,zgomote,sta pe burta si-i tine capul bine susu(dar cu pumnutzi stransi(semn de afectiune)
Nu mai are voie sa faca vaccinurile obligatoriide la un an si 2 si jumatate iar la 6 luni doar daca gasesc o forma speciala "DiTe"

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nu stiu ce am facut de merit atatea

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

doamne DODO
Nu pot sa cred,,am citit si recitit de 3 ori,,,cum e posibil? De la vaccin? Mi-e imposibil sa cred,,,,ai mei copii chiar si adrian a facut toate vaccinurile posibile si imposibile,dupa schema austriaca deoarece au inceput asa si am continuat,,,,in primele 6 luni de viata au facut cate 2 vaccinuri in fiecare luna,,,,iar apoi doar cate unul,,,dar mai multe decat la noi oricum,,
Niciodata nu au avut efecte secundare de genul asta vaccinurile,,,oare nu o fi alta cauza si acum s-a declansat
E inutil sa iti spun sa mergi mai departe la investigatii,,,ca presupun ca stii deja,,,tot ce pot face e sa ma rog sa fie ceva trecator si sa va recuperati frumos
Acum mai mult ca niciodata trebuie sa te reculegi sa te intaresti si sa fii puternica ptr copii tai,,,au nevoie de tine
Domane ajuta

Mergi la inceput

Dodo-imi pare tare rau ptr voi,eu stiu cum este,dar la noi u a fost de la vaccin;ce sa zic sa fii tare in continuare,sa speram ca nu o sa fie nimic grav si ca puiuta se va recupera f repede,asta ne ramane de facut sa ne rugam ptr voi si sa stii ca suntem alaturi de tine mereu si te sustinem
am vazut mai multe cazuri care asa zic ca de la vaccin desi se pare ca nu era aasa,dr. neuro ziceau ca nu se poate sa fie de la vaccin ca era deja ceva care a fost declansat de vaccin,acum nu stiu tu stii cel mai bine,eu am spus doar ce am vazut si auzit.

doamne ajuta sa fie bine.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianapop

doamne DODO
Nu pot sa cred,,am citit si recitit de 3 ori,,,cum e posibil? De la vaccin? Mi-e imposibil sa cred,,,,ai mei copii chiar si adrian a facut toate vaccinurile posibile si imposibile,dupa schema austriaca deoarece au inceput asa si am continuat,,,,in primele 6 luni de viata au facut cate 2 vaccinuri in fiecare luna,,,,iar apoi doar cate unul,,,dar mai multe decat la noi oricum,,
Niciodata nu au avut efecte secundare de genul asta vaccinurile,,,oare nu o fi alta cauza si acum s-a declansat
E inutil sa iti spun sa mergi mai departe la investigatii,,,ca presupun ca stii deja,,,tot ce pot face e sa ma rog sa fie ceva trecator si sa va recuperati frumos
Acum mai mult ca niciodata trebuie sa te reculegi sa te intaresti si sa fii puternica ptr copii tai,,,au nevoie de tine
Domane ajuta

povestea unor ingerasi

Dragostea de mama face ca toate celelalte sentimente sa paleasca.

Sigur vaccinurile...ai mei copii au o sesibilitate la ceva din compozitia lor(am descoperit impreuna cu dr acest lucru)..E confirmarea dr...stiu ca multi nu ma cred (sincer nici nu-mi pasa)dar e important ca am descoperit acum si nu-i tarziu pentru Isabella.Si cu ajutorul lui DD va scapa repede.
Ma rog sa raman si eu intreaga la creierii astai rari si putini functionali care-i mai am

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

DODO-
atunci da,,,,daca fac reactie la unii dintre compusi DA,,,te cred din inima,,,stai linistita
e bine ca ai descoperit acum cand inca nu e prea tarziu ptr cea mica,,,,cu siguranta daca incepe acum cu recuperarea se va simti imediat diferenta,,,
se va recupera mai usor si mai repede,,,sa dea domnul
Si eu ma rog sa treci cu bine ,,dar ai un motiv f intemeiat sa rezisti,,2 ingeri care depind si au nevoie de mama
O mama cu capul pe umeri si cu credinta in DD ca toate se vor incheia cu bine,,,,
Sant alaturi de tine cu gandul si cu o rugaciune spusa din suflet,,,

Mergi la inceput