Copii nostri speciali...*(6)*
Raspunsuri - Pagina 11
andru_mami spune:
mi-ai luat o piatra de la inima,adriana draga,m-am linistit si andrei aude si musca daca e una in casa,orice zgomot,n-as crede sa aiba dopuri,are un auz fin mama mama.
pupici ptr tine si copii
POZE
andru_mami spune:
mada-tu ce fc draguta mea,unde umbli toata ziua de nu ti-am auzit glasciorul,nici la cafea nu ai fost?
te simiti mai bine?
vin sa iti dau o mana de ajutor la curatenie?
imi place la nebunie sa fac curat in sifonier,sa scot haine,sa bag altele,sa spal geamuri,sa spal vase,podele,sunt buna la toate,deci ce zici?
pupici ptr tine si alex
POZE
kariguld spune:
'neata! sau deja e seara?
valeu, e 6 ceasu la noi!
dodo, ce-mi place: "eu comand, eu execut!" desi as vrea sa execute altcineva important e ca suntem proprii nostrii sefi!
Andru, legat de urechi, e normal ca urechea sa aiba asa numita ceara in ea, are rol de protectie si aparare, acolo in interior, fiimea avea mereu urechile pline de ceara, dar medicul m-a linistit ca-i normal, dupace a mai crescut s-a mai remediat situatia!
Adriano, ai grija sa nu te arzi! cu regimul! cel mai eficient si benefic regim este, apa plata cu lamaie. dimineata/pranz/seara.
incearca sa nu mai mananci seara, si peste zi doar usor si putin. in rest, cure din astea cu slabire imediata...nu stiu.
va pup dulce pe toate!
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
andru_mami spune:
fetelor ,are cineva vreo saltea de patut(tarc)care nu ii mai trebuie?
la noi in oras nu am gasit si nici pe comanda nu fac,mi-e greu sa il culc asa fara saltea in patut,i-am pus eu o patura de pat de mijloc f groasa,alt pled gros,dar nu e asa bine,sau stiti cumva pe unde as putea sa gasesc?cred care 120 cu 60 nu stiu sigur.
POZE
andru_mami spune:
babette-hai mai pune-ne la curent cu stiri de la evelinele,si cu noutati despre voi,despre starea lui vladut,despre dr. ce au zis,v-ati hotarat,mergeti inalta tara ptr investigatii?
POZE
babette spune:
Buna,
N-apuc eu sa citesc cat scrieti voi aici!
Azi am umblat.... nici nu mai stiam cum ma cheama cand am ajuns acasa!
Si.... bineinteles, cand am ajuns, toti ma asteptau de proaspata!
In Bucuresti a fost extraordinar de cald, inghesuiala in trafic, aer...
nu mai spun, nici nu puteai respira.
Deci:
-am aflat ca se poate face si aici interventia lui Vladut. Am consultat deja doi medici care au facut aceasta operatie. Mai cer parerea si inca unui medic, si apoi voi vedea unde o vom face.
Este adevarat ca nu se repede nimeni s-o faca, dar e posibil si aici.
Aparatura exista si la noi in tara si din moment ce a mai fost facuta cu succes, am putea alege s-o facem aici. Vom vedea.
Vladut este inca binisor, se joaca, e vesel, curios, poate un pic cam nerabdator, dar pt moment sunt putin mai linistita.
-am vorbit cu Eve-mama. E un pic mai linistita si ea. Eve-mica a mai scapat de spasticitate, e putin mai calma, mai curioasa si a inceput sa se joace, participa la joc.
Isi tine capul mai bine, e mai receptiva. Evelina mi-a spus ca nu are rezultate spectaculoase - minuni face numai Dumnezeu! - dar sunt diferente in bine si asta conteaza cel mai mult. Putin cate putin si dupa ce va face si terapia dupa HBOT, rezultatele vor fi mai vizibile.
HBOT ajuta in primul rand la marirea capacitatii de receptionare a tratamentului curent, prin achizitionarea mai rapida a tot ce face.
Va pup pe toti, merg sa ma intind ca sunt franta!
andru_mami spune:
babette-ma bucur sa aud vesti bune,atat cele despre vladut si despre posibila interventie cat si despre evelinele,sa dea DD sa fie cat mai bine ptr amandoi.
merg si eu la culcare ca am obosit bantuind pe aici
POZE
andru_mami spune:
neata!
ptr toate fetele
mai dar cam trageti chiulul pe aici,pe bune,ce se intampla,v-am supy cu ceva?
ptr voi si copii
POZE
andru_mami spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/post.asp?method=ReplyDraft&DRAFT_ID=2791&TOPIC_ID=141654&FORUM_ID=5
cititi si voi si poate imi dati dreptate
POZE
adrianapop spune:
wnimra? pe unde umbli draga? te-ai suparat chiar asa tare??????
ce se intampla de nu mai apareti? Vera cred ca noi am pacatuit
astept ziua de maine ca e sarbatoare mare,,,si sper sa ne iertati
va pup