Copii nostri speciali...*(6)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babette spune:

Da, sa va zic doua vorbe de Vladut.

Mananca de stinge! Cot la cot cu noi! Aseara le-am facut pizza, pt fiecare altfel, asa cum doreste si cum pofteste. Vlad tine si regim fara sare. Lui i-am facut separat, doar o jumatate si...... surpriza!
A mai vrut jumatate! Asa ca atunci cand s-a sculat de la masa, avea o burtica........ dubla!
Se joaca, rade, alearga in patru labe, tot nu poate sa stea in picioare.
Am vorbit cu medicul, mi s-a explicat ca simptomele la el apar si dispar la anumite perioade, ceva influenteaza aceasta simptomatica, aci e bine, aci totul se intoarce pe dos. Sunt tulburari de flux si cand apar e rau.
Saptamana viitoare vom mai face investigatii.
Inca sunt pareri contradictorii in ceeace recomanda medicii din Romania, dar tocmai de aceea vom mai investiga putin ca sa fim siguri
si sa nu gresim.
Pe moment ne bucuram de zilele in care se simte bine si incercam sa nu bagam in seama temerile ca in orice clipa e posibil sa-i fie rau.
E tare greu sa traiesti cu sentimentul ca poate interveni iar ceva rau, in orice clipa, cand nici nu te astepti! Iti vine sa fugi si de tine!
Suntem insa increzatori ca Dumnezeu il vegheaza si pe el si ca-l va ajuta sa fie bine.
Nikena toti te asteptam cu sufletul la gura!
Cred ca v-ati cocotat pe "munte" si nu va vine sa mai plecati de acolo
Te asteptam cu vesti.
Nicoleta, doua vorbe..... sunteti bine?
Nu sta singura, vino cu noi la o si o vorba.
Pupici pt toti,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

babette-ma bucur ce aud despre valdut,ca papa bine,e activ,vesel,si o sa vezi ca DD e mare si are grija de toti,si vladut e un copil fara de pacate si nu are cum sa nu fie bine;ceva imi spune ca o sa fie bine si o sa reuseasca in lupta asta,si alaturi cu tine ,o luptatoare,nu are cum sa dea gres,pe cuvant.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

fetelor,,,multumesc de urari,,,sper sa ne distram,ca doar de aia ne ducem ,
nu stiu cum o sa fie cu ora,,,ca e nunta de zi incepe la ora 14 si eu sant obisnuita cu nuntile de seara,,,la noi incep la ora 20 seara si se termina in zori
Mai vedem,,chef avem ,,ca asa cum ati spus am inceput de vineri seara,,,,

Kari-am vazut ca mi-ai scris aseara,dar era nepotelul meu la calc,,,schimba poze,,,butona,,habar nu am ce facea,,dar mi-a aratat destul de tarziu mess,,,,,te primeam oricum la petrecere
in rest fetele va pup si ma bucur ca santeti toate bine,,,intr-un final toate se rezolva,mai devreme sau mai tarziu

Dodo,babette va pup si va tin pumni sa o scoateti la capat cu bine,sa dea DD sa gasiti solutii si rezolvare la toate problemele

Mada- draga mea chiar asa,,,,,sa nu mai dai tu asa des pe aici,,,ma aduci pe mine( stii ca ptr tine si datorita tie am inceput sa scriu)si tu fugi,,,,,,las ca te prind eu si de vin personal la CT
andru_m mersi de urari,,,va pup si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

babette si eu ma bucur sa aud vesti bune de Vladut!

Andru nu fac nimik deosebit, putina incurajare daca aduc...atunci am mai contribuit la fericirea cuiva! ce face Andrei?

Madalina ti-ai facut unghii roz!!! super! sa-mi fac si eu. la picioare intodeauna mi-am pus o culoare mai...pasnica, care nu iese in evidenta!

mdanicoleta voi cum sunteti? speram ca bine! un uichend fain sa aveti!

nikena mai sunteti la munte? luati tot aerul curat si sanatos de acolo! sanatate la copilasi!

Dodo, curaj, vei invinge! sanatate puiutilor tai scumpi!

agent007, tu ce faci soro? maine pleci la capitala? succes cu intalneala!

asteryaro, voi cum sunteti?

crismac, cam rarut pe la noi...sper ca sunteti bine! sanatate puiului tau!

Adriana ai grija sa nu rupi pingelele la dans! distreaza-te mama!

sper ca n-am uitat pe nimeni! sa aveti in uichend fain si multa sanatate va doresc!

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

da mai uite ca nu imi aduceam aminte de cineva,de crismac,dar m-a ajutat kari pe care o pupic dulce dulce;apropo andrei e f bine,papa bine,bem lapticul cu paharelul,fara biberon,e un pas inainte,in rest ok pana acum si sa speram la mai bine.

crismac-unde te-ai ascuns draguta,sper ca esti bine macar;mai iesi la zbor aici la noi ca iti face bine cred sa mai schimbi o vb cu cineva.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babette spune:

Kari,
Am primit, verifica te rog daca ai primit si raspunsul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

am facut modificari de aranjament la prima pagina, va rog verificati daca am scapat ceva.

asteptam pe Crismac cu data nasterii, nu-i nevoie si anul.

daca aveti sugestii, la ordinele voastre!

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

kari-eu zic ca-i f bine,ramane de vazut sa vdem ce zic fetele

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mdanicoleta spune:

buna fetelor
abia reusesc sa va citesc
noi am avut o sapt cu kineto dupa amiaza si dim faceam cu ea de 2 ori plus masa care la noi dureazaaaaaa si daca reuseam sa o culc inainte de kineto la spital....gata ziua
dar la 3 pe zi, la vojta ma refer, fata mea parca e un pic mai bine
babette, sa stii ca si ioana a avut faze cand a dat inapoi si nu mi-a spus nimeni de la ce. si acum era la spital un copil cu tetra si extra care face kineto la greu si spuneau ca a dat inapoi rau de tot si nu face convulsii sau altceva
fetelor , nu mai stim nimic de heer
oare ce o fi cu ea?
pupici si week-end superb

Mergi la inceput

nicoleta-ma bucur sa aud ca va e mai bine de la vojta,ca se vede ceva progres,si ma bucur ca ai reusit sa iti infrangi teama si sa ii faci tu acasa.
pupici ptr tine si ioana

chiar mai de heer ce se mai stie?
chiar nu am vazut-o de multicel,sa speram ca e bine si ea si adam,va pupam dulce dulce acolo unde sunteti

POZE

Mergi la inceput