King of Pop Michael Jackson (5)
Raspunsuri - Pagina 13
ADRIANKA spune:
Salutare, fetelor!
Cory, bine ai revenit! Eu uitasem ca te muti si chiar ma intrebam daca te-ai bagat la umbra (cum mai fac eu din cand in cand)...Dar ce naiba umbra pe aici unde locuim noi..Apropo, cum e acolo? Cat o sa stati?
Fetelor, in legatura cu inmormantarea lui..eu cred ca s-a produs deja, dar astia ne tot aburesc ca o fi maine, ca o fi poimaine, ca o fi la umbra, ca o fi la soare etc...
Eu, de fapt, m-am gandit ca il inmormantasera chiar inainte de memorial...Oi bate campii, m-o insela neuronu', dar eu asta am crezut.
Si oricum se stie ca suntem manip.u.lati prin media,(stiti ca eu cred in teoriile astea de manip.u.lare in masa prin media care se ridica la un nivel mult mai mare decat putem bate noi cu gandul).Si mai cred ca cei care se ocupa de inducerea asta in eroare au legatura cu moartea lui...(stiti ca am postat in capitolul trecut chestia cu masonii)...
Ei, dar nu luati in seama o biata batranica
Va pup pe voi.....si pe tine, Michael, wherever you are!
mj_girl spune:
la faza cu camasa si tricoul, recunosc GUILTY , de ceva vreme caut camasi barbatesti (alba, galbena, albastra, rosie) pentru ca vreau sa-mi fac o garderoba MJ pentru toamna,la tricouri stau bine, dar nu gasesc nimik sa-mi placa sau sa mi se potriveasca, voi de unde va luati camasi???
danat spune:
Adrianka subscriu teoriilor despre care vorbesti tu! Poate dezvoltam putin, ce zici?
Dana mama lu' Radu Stefan
Hobby
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
"Man in the Mirror" - Michael Jackson
ADRIANKA spune:
Dana, eu nu prea am harul asta al vorbirii si mai ales sa imi expun cu claritate idei pe care le sustin in forul meu interior, asta e problema mea dintotdeauna...si am dezvolta noi, dar cine ne asculta?
Apropo de asta, m-am imprietenit cu o vecina, slovaca, si intr-o seara, la o berica, eram doar noi, ca sotii erau plecati la camp...incerc sa vad daca ea crede in asa ceva....nu stia despre ce vorbesc, ma privea ca pe o sisi, am asigurat-o totusi ca nu sunt nebuna, dar a zis ca habar nu avea de asa ceva, dar o sa se documenteze si ea...Si ma gandeam eu asa, tot in forul amintit mai sus, daca stie mai multa lume, ce-om reusi sa facem, ca impotriva alora(), nu ne putem pune, dar putem spune si noi macar un slab "wake up sheeple"!
Scuzati de offtopic, dar care nu e chiar atat de off pe cat pare
danat spune:
Adrianka pai sa discutam legat de MJ si partea cu comploturile desigur.
Ca cu "aia" , in general, nu te poti pune....
Dana mama lu' Radu Stefan
Hobby
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
"Man in the Mirror" - Michael Jackson
MP spune:
Fetelor,
Am dat peste asta pe youtube si mi s-a parut interesant. Sper ca nu s-a mai pus pe undeva linkul deja. Daca da, imi cer scuze.
PS : editez, ca-s batrana si am uitat sa va spun ca sunt mai multe parti (vreo 15); le gasiti tot pe youtube. Pup.
mihutza11 spune:
neatza!
sa dati play sa vedeti ce zice doctorita asta:
http://www.etonline.com/news/2009/08/77753/
cu inmormantatul chiar ma enerveaza.. ca zau imi vine sa ma duc peste ei, sa ii trag de maneca.. chiar asa? ce tot o dau atata la intors.. offff..
cu masonii - sotul meu e pasionat de masonerie.. a vazut documentare, a citit carti.. dar de complotul MJ nu stie nimic.. si eu cred ca acesti masoni cam conduc lumea.. noi suntem mult prea mici sa ne dam seama..
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
motanik spune:
Buna dimineata tuturor!
daca nu aveti deci nimic impotriva, iata melodia zilei:
si versurile:
All you gotta do is just walk away and pass me by
Don't acknowledge my smile when I try to say hello to you, yeah
And all you gotta do is not answer my calls when
I'm trying to get through
To keep me wondering why, when all I can do is sigh
I just wanna touch you
[Chorus]
I just wanna touch and kiss
And I wish that I could be with you tonight
You give me butterflies inside, inside and I
All I gotta say is that I must be dreaming, can't be real
You're not here with me, still I can feel you near me
I caress you, let you taste us, just so blissful listen
I would give you anything baby, just make my dreams come true
Oh baby you give me butterflies
[Chorus]
If you would take my hand, baby I would show you
Guide you to the light babe
If you would be my love, baby I will love you, love you
'Til the end of time
[Chorus]
Butterflies a fost realizat in 2001 si face parte din albumul Invincible. Se pare ca Michael a spus ca e melodia lui preferata din Invincible.
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson.
danielac spune:
concertul asta de tribut de la Viena o sa fie un, daca va avea loc, doar o sursa de venit pentru fratii lui... se folosesc la maxim de numele lui de viata lui, profita mai rau ca niste ulii ... dupa ce au facut in turneul Victory, fratii ar trebui sa aibe "ciocu mic" cand vorbsc de Michael... au fost mereu invidiosi, gelosi, suparati pe succesul lui... si mai ales Jermaine...
motanik spune:
Cory, bine ai revenit, sa va fie intr-un ceas bun schimbarea si sa vii mai des, acum ca te-ai asezat si ai net.
Fetelor, cine a luat capitolul 6 pt transcriere?
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson.