King of Pop Michael Jackson (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

imi fac curaj si va intreb: pot sa propun eu melodia zilei de maine? ar fi prima oara cand o fac... m-am uitat in lista si nu a mai fost... imi place foarte mult...

The Lost Children

http://www.youtube.com/watch?v=ZRJ6ImfK1IA

"Copiii pierduti

Ne rugam pentru tatii nostri, pentru mamele noastre
Dorindu-le de bine familiilor noastre
Cantam melodii pentru dorinte,acelora care se saruta
Dar nu pentru lipsa

Deci asta-i pentru toti copiii pierduti
Asta-i pentru toti copiii pierduti
Asta-i pentru toti copiii pierduti,urandu-le de bine
Si dorindu-le o casa

Cand te adresezi,numarandu-ti binecuvantarile
Asteptand timpul
Cand o sa ma pui jos dormind si inima mea plangand
Pentru ca tin un loc

Pentru toti copii pierduti
Asta este pentru toti copiii pierduti,urandu-le de bine
Si dorindu-le o casa

O casa cu parintii lor,
Confortabil aproape si cald,mamele lor iubitoare
Vad usa pur si simplu larg deschisa
Dar nimeni nu te poate gasi pe tine

Deci roaga-te pentru toti copiii pierduti
Sa ne rugam pentru toti copiii pierduti
Doar gandeste-te la toti copiii pierduti,dorindu-le de bine
Asta este pentru toti copiii pierduti
Doar gandeste-te la toti copiii pierduti
Dorindu-le de bine,si dorīndu-le o casa."

"We pray for our fathers, pray for our mothers
Wishing our families well
We sing songs for the wishing, of those who are kissing
But not for the missing

Chorus 1:
So this one's for all the lost children
This one's for all the lost children
This one's for all the lost children, wishing them well
And wishing them home

When you sit there addressing, counting your blessings
Biding your time
When you lay me down sleeping and my heart is weeping
Because I'm keeping a place

Chorus 2

For all the lost children
This is for all the lost children
This one's for all the lost children, wishing them well
And wishing them homeHome with their fathers,
Snug close and warm, loving their mothers
I see the door simply wide open
But no one can find thee

Chorus 3

So pray for all the lost children
Let's pray for all the lost children
Just think of all the lost children, wishing them well
This is for all the lost children
This one's for all the lost children
Just think of all the lost children
Wishing them well, and wishing them home."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory_box spune:

melodia zilei e Butterflies, daca am inteles bine ? eu atita spun : Michael imi dai fluturi in stomac cu aceasta piesa.este piesa favorita a lui Michael de pe Invincible, dar cu toate astea, din motive neexplicate, Sony nu a vrut sa o emita si a fost released abia in 2001.
crismir : acuma am citit intr-un mesaj ca ai intrebat de mine sau asa cred, ca vad ca au aparut multe nume noi, or mai fi corine).
anka77 : am crezut ca mi-a facut bine faptul ca am mai facut o pauza cu hoax-ul, ca prea o luasem pe ulei.dar tzeapa, cum am prins netul, am devorat iar tot.mi-am reluat activitatile mele curente : desprecopii si hoax-ul .ca si cum m-am blocat undeva intr-o bucla.
adrianka : nu dureaza atit demult sa bage netul, e vorba de fapt de niste acte.dar nu am chef sa scriu, sper sa ma intelegeti de ce.eu am mai stat pe aici destul, asa ca sint obisnuita.numai ca am locuit in Al-Khobar (un oras ca si Constanta, in sensul ca e la mare), iar acum stau in capitala, iar aici este o caldura infernala (noaptea merg toate climele si tot degeaba).acum sa-ti povestesc cu ce m-am ocupat ieri : deci, mergem in oras cu seful sotului (eu ascultam pe drum in masina cu o ureche pe ei si cu o ureche pe Michael like usual ) si zice acesta (seful) : cinta cumva Michael Jackson (ajunsese parca la Thriller) ? eu fac din cap ca da.el catre sotul : "interesant cum a putut muri la 50 de ani cineva asa de obsedat de sanatatea lui !! ".la care sotul arata catre mine : "sotia e experta in Michael".ha, ha, ha.deci, eu m-am umflat in pene (mai exact in abaya) si zic (cred ca stiti deja ce) : pai, n-a murit in primul rind !! la care stupoare generala : "how come ???".eu : "asa bine".si dai si lupta cu argumente valuri, valuri.l-am ametit pe om de cap vreo 3 ore.nu cred ca l-am convins totusi, dar l-am bulversat, asta e sigur.si eu care de obicei stau in banca mea in situatii din astea, dar acum pur si simplu i can't help myself.
deci, concluzie : ce ziceti, mi-am revenit sau nu ? .
motanik : acum serios, sa nu ne intrecem cu gluma, vrei te rog sa fii draguta sa updatezi lista ca a mai venit un fan acolo ?

Music is art in words.Michael Jackson's words are masterpieces

I believe Michael is alive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

Cory sa vezi faza : in urma cu vreo 2 sapt a fost inchis "hoax"-ul,nu am inteles exact motivele admin-ului.In alea 4-5 zile cat forumul a fost"read only", am crezut pe bune ca o iau pe aratura. nu stiu am devenit addicted ca si de acesta of course
Daniela, eu ma intreb pe cine naiba vor aduce de costa atata biletul?Sa la noi vine Madonna si cel mai scump parca e vreo 3 mil si ceva in niciun caz 500 de euroi. Ca sa nu mai punem ca pe bune va fi o super-sursa de venit( in cazul in care se va tine)

if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
- the mold was broken when Michael Jackson was created
SHA`MONE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Daniela, eu sunt de acord cu propunerea, dar ai putintica rabdarica pana maine cu versuri si discutii pe marginea cantecului, azi avem Butterflies, ce parere ai despre ea?

Cory, nu stiu cum de scapasesi tocmai tu, am updatat lista (dar vezi ca in mailul comun ai parola si la userul comun Dc asa ca poti modifica singura ceva cand ai nevoie).

Mai am o singura particica si termin capitolul 1 din Moonwalk, tot azi ma apuc si de 2. Iertare pt intarziere dar am avut-o pe a mica pe cap si nu m-am putut descurca.

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

Motanik eu am luat capitolul 6. Doar ca am descoperit "Magie si nebunie" intre timp si nu am mai putut-o lasa din mana. Acum, ca am terminat-o, o sa mai transcriu din el. Credca il termin saptamana viitoare.

Citat:
citat din mesajul lui motanik

Cory, bine ai revenit, sa va fie intr-un ceas bun schimbarea si sa vii mai des, acum ca te-ai asezat si ai net.

Fetelor, cine a luat capitolul 6 pt transcriere?

--------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory_box spune:

motanik : yes, sint pe lista !! motanik . eu am netul deschis tot timpul (afara de cazul cind sint plecata) si vin si mai bag cite un oki, asa ca am stiut cind am vazut fanclubmj ca ai updatat lista.trebuie sa citesc si eu ce ati scris ca nu am apucat.moonwalker l-am citit in engleza, ca asa il aveam.dar o sa citesc si ce ati scris voi ca sint anumite sensuri care mi-or fi scapat.
anka77 : am citit ca a fost hoax-ul inchis citeva zile.numai ca mie mi se pare suspect ca siteul a fost inregistrat in 25 (da, stiu explicatia cu australia, fusul orar, ) si ca unii au facut niste investigatii ca de fapt e inregistrat din 23 (?!).totusi, daca citesti ce informatii documentate si argumentate si ce repede au aparut ! hm, hm te pune rau pe ginduri.ca sa nu mai zic cu doctorul murray de pe youtube, ca zau nu inteleg deloc faza.cine sa-i trimita lui incurajari si de ce ???

Music is art in words.Michael Jackson's words are masterpieces

I believe Michael is alive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

Varianta acapella a melodiei zilei

http://www.youtube.com/watch?v=bpP5JqymcDY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

O daaaaa, Cory, sunt convinsa ca i s-a blocat mail-ul de cate incurajari a primit..Mda, ce sa zic, sa isi bage undeva " incurajarile'. Sanchi, ii e teama s amai vb la tel si sa rasp la mail-uri. Teama de ce?Ma face sa rad.
Explicatiile admin-ului in legatura cu inreg nu stiu ce sa zic, am vazut ca a dat explicatii sapt trecuta parca...mhhh ...oricum mie imi place "hoax"

if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
- the mold was broken when Michael Jackson was created
SHA`MONE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Citat:
citat din mesajul lui motanik

Daniela, eu sunt de acord cu propunerea, dar ai putintica rabdarica pana maine cu versuri si discutii pe marginea cantecului, azi avem Butterflies, ce parere ai despre ea?

Cory, nu stiu cum de scapasesi tocmai tu, am updatat lista (dar vezi ca in mailul comun ai parola si la userul comun Dc asa ca poti modifica singura ceva cand ai nevoie).

Mai am o singura particica si termin capitolul 1 din Moonwalk, tot azi ma apuc si de 2. Iertare pt intarziere dar am avut-o pe a mica pe cap si nu m-am putut descurca.

--------------------

Iertare ca m-am grabit...maine dimineata nu intru sigur si te rog mult pe tine daca vrei...

Melodia de azi e foarte frumoasa si sensibila...ca Michael!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

Buna fetelor
Lipseste omu' 2 zile si cand se intoarce, are de recuperat un capitol intreg....buna treaba. Am citit in graba capitoulul asta iar duminica o sa il iau la puricat ca azi si maine nu am timp.

anka
m-ai dat gata cu "sha'mone"!!!! e super tare. de cate opri citesc postul tau ma duc cu gandul departe.

Imi pare rau ca am ratat Billie Jean ieri, insa stati linistite ca am ascultat la greu in masina in ultimele 2 zile. aseara cand m-am pus in pat inca mai auzeam in urechi Beat It si Billie Jean.
Butterflies acum l-am analizat mai bine.

Tre sa fug ca mai am una alta de facut. Insa duminica revin sa citesc fiecare bucatica in parte.

Smile, what's the use of crying/You'll find that life is still worthwhile/If you just smile (Smile - Michael Jackson)

Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale

Mergi la inceput