King of Pop Michael Jackson (5)
Raspunsuri - Pagina 12
motanik spune:
MJ Girl, am decis sa imi fac si eu un tricou cand ajung la Londra, am sa pun in fatza la inima o poza cu el (de acum incepe partea grea, sa aleg poza) si pe spate versuri, probabil alea pe care le vrei si tu, sunt cele mai potrivite pt a trasmite un mesaj celor din jur.
Intre timp, pt omagiu pe 29 imi comand tricoul asta:
http://media.musictoday.com/store/bands/2134/product_medium/BGCTMJ43.JPG
Noroc cu Anculina ca altfel nu intram pe siteul dedicat americanilor unde sunt mai multe modele si culori.
Gata, am zis ca ma duc la culcare, am innebunit de tot, numai Michael am in cap...ma simt iar adolescenta, hi hiiii!
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson.
danat spune:
Purple pai atunci "sha'mone" sa fie
Motanik super propunerea pt maine . Chiar ieri am ascultat-o la casti pe drum, in tren.Imi suna si-acum in cap cum incepe...
Iona2005 da, intr-adevar atunci a fost scoasa Billie Jean odata cu Thriller, m-am ametit si eu de tot cu anii astia.
Cat priveste citatul acela din Lisa Presley, hmmm...si eu asta citesc de azi dimineata chestii referitoare la sexualitatea lui Michael. Si din toate parerile tind sa inclin catre un fel de asexualitate, mai bine zis ceva de genul, daca nu ma atrage extraordinar cineva, mai bine lipsa!
Cred ca in comportamentul lui sexual si-au pus amprenta si copilaria neconsumata, si faima de mic copil (care da dependenta si asigura multa satisfactie - de alt fel decat sexuala, dar o poate compensa), faptul ca multe fete i-ar fi sarit in pat la prima privire, deci nimic din lupta aceea masculina nu i-a fost necesara, deci nu a exersat-o. Apoi cred ca in mintea lui de copil s-a creat o repulsie fata de actul sexual atunci cand auzea cum fratii mai mari faceau sex cu el in camera.
Citeam un comentariu de-al lui Tatum O'neal, care spunea ca era atit de timid ca ii era si teama sa il sarute, ca nu iesea nimic din asta. Nici nu si-ar fi pus problema de mai mult.
Deci faza cu virginitatea...tot ce se poate!
Si cu atit mai mult l-as iubi. Daca ar fi fost asa...iar el sa reuseasca sa fie atit de sexy si fierbinte pe scena...pfuaaa, dinamita!!!!
Dana mama lu' Radu Stefan
Hobby
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
"Man in the Mirror" - Michael Jackson
anka77 spune:
Bai oamenii astia ( familia) isi bat joc de el. Ia bagati un oki
http://www.etonline.com/news/2009/08/77749/
if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
- the mold was broken when Michael Jackson was created
SHA`MONE!!!!
cory_box spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rall Dar Michael nu a pretins niciodata ca ar fi inventatorul moonwalkului Tin minte o faza de la Neverland, niste copii trageau de el sa ii invete moonwalkul; el le spune ca ii invata iar ei raspund ca sigur nu o sa reuseasca. Iar Michael replica "Cum sa nu puteti face moonwalkul, daca eu de la voi am invatat?" (referindu-se la copiii din cartierele copilariei sale, a mai povestit despre asta si cu alte ocazii) _ I was born to never die | To live in bliss, to never cry | To speak the truth and never lie | To share my love without a sigh | To stretch my arms without a tie | This is my dance, this is my high (Michael Jackson) |
rall : eu nu am zis ca Michael a pretins ca e inventatorul moonwalk-ului.doar ca mie nu mi-ar fi trecut ever prin cap ca ar putea fi altcineva.sint putin dezamagita, de ce sa nu recunosc, dar moonwalk-ul nu e decit o infima parte din ce-mi place la Michael.
daca mai tii minte, rall, odata m-ai intrebat de unde mi-a venit ideea ca Michael vroia sa aiba "the body dancer".am sa-ti spun de unde : din "the magic and the madness" a lui taraborelli, ca tot vad ca se discuta despre cartea asta.
Music is art in words.Michael Jackson's words are masterpieces
Before you judge me, try hard to love me (Michael Jackson)
cory_box spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anka77 Bai oamenii astia ( familia) isi bat joc de el. Ia bagati un oki http://www.etonline.com/news/2009/08/77749/ if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson - the mold was broken when Michael Jackson was created SHA`MONE!!!! |
acum sincer anka77, nu ti se pare putin strange ca Michael nu a fost inmormintat pina acum ? ca vor neaparat sa o faca de ziua lui (?!) ? si ca acum nici asta nu mai e sigur ...?
Music is art in words.Michael Jackson's words are masterpieces
I believe Michael is alive
birth_reborn spune:
Morning fetelor, îndr#259;znesc sa-l salut si pe Michael, ,
aveti viteza, nu gluma! cat ma bucur sa fiu aici, cu voi!!
va simt asa aproape...
Vreau sa fac un anunt, despre tributul MJ din 29 august, in Bucuresti:
1."REPETITIILE PENTRU 29 AUGUST SE TIN PE 27, RESPECTIV 28 AUGUST, ORELE 16.00, IN CURTEA SCOLII NR. 92 DIN ALEEA VLAHITA NR. 1A.
http://www.bucuresti.com.ro/strada/vlahita/4673/"
2."Momentul colaj+coregrafia Will you be there va avea loc pe 29 august in cadrul evenimentului organizat de MTV,in Parcul Herastrau in jurul orei 20.Va rog sa mi confirmati intentia si disponibilitatea de a participa fie la partea de cor,fie la cea dansata ,fie la amandoua.Multumesc."
Sunt 2 citate de la cei care organizeaza cele 2 momente, pe 29:
1. Va fi flash-mob pe Beat-it, dupa modelul: http://www.youtube.com/watch?v=je1KOcBYGjM
repetitii pe 27 si 28 august (pana atunci eu repet acasa)
iar pe 29 ne intalnim la ora 14, pt ultima repetitie si dansul final, locatia inca nu o stiu, pt a se evita publicitatea va fi dezvaluita doar pe 28.
2. de la ora 20,in Herastrau, se canta dupa un megamix (va fi pus in curand pe youtube)+ dansam pe "Will you be there", event organizat impreuna cu MTV Romania. Coregrafia la acest dans este simpla, iar repetitiile se vor face si seara si dimineata(care cum poate), incepand de saptamana viitoare. Acest moment necesita si o mica costumatie: pantaloni negri, tricou alb si camasa alba cu o banderola neagra pe maneca.
Eu particip la ambele, imi doresc sa pot exprima in felul asta imensa mea gratitudine pt Michael, pt ca... il iubesc!
Maine o sa am si mai multe detalii, m-as bucura sa iasa perfect(oricum asa va fi, pt ca e un sentiment minunat sa fii acolo, doar) si sa ne intalnim (macar cele din Bucuresti, for now)
Cu drag,
Irina
CRISMIR spune:
CORY bine ai revenit!Chiar ma gandeam la tine ieri,ma intrebam cand apari...stiam ca ai zis ca plecati dar nu m-am gandit ca atat timp dureaza pana va puneti netul...oricum ma bucur sa te avem din nou aici
Melodia zilei,Billie Jean,e superba...am urmarit tot ce ati pus...mie imi place tare mult..si mai ales ca e asa un mister ca nu stim la cine se refera Michael...interpretarea din 2001 imi place si mie,dar el...hmmmm...se vede ca e slabit,parerea mea...si faptul ca isi pune mana mai tot timpul la gura si isi acopera fata...ati observat ca alta data in anii trecuti era cu capul sus mai tot timpul..aici e tot cu el jos...stiu ca in perioada aia avea probleme cu operatiile estetice,parca nu-i reusise una si arata...urat..ce mult imi place cum arata in anii 90...superb asa creol...offf...iar ma apuca ciuda ca nu mai este,iar dorul...si cand ma gandesc ca se apropie 29 august
fetelor si felicitari pt tot ce ati facut cu blogul si mail-ul
"Before you judge me, try hard to love me."MJ
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
anka77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cory_box
acum sincer anka77, nu ti se pare putin strange ca Michael nu a fost inmormintat pina acum ? ca vor neaparat sa o faca de ziua lui (?!) ? si ca acum nici asta nu mai e sigur ...? Music is art in words.Michael Jackson's words are masterpieces I believe Michael is alive |
Ba da Cory, e strange si frustrant in acelasi timp.Mai bag un oki si pe " hoax", si ceata e si mai deasa,pe bune daca mai inteleg ceva
if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
- the mold was broken when Michael Jackson was created
SHA`MONE!!!!
danat spune:
Neata fetelor!
Birth_reborn imi place mult despre ce zici tu ca se va intampla pe 29 in Bucuresti, sper sa iasa mai frumos decat a fost celalat tribut! Iar costumatia, suuuper! Bravo voua!
Anka77 deja pe mine ma enerveaza subiectul asta cu inmormantatul/ neinmormantatul. Mi se pare ca se continua aceeasi bataie de joc permanenta din ultimii ani asupra lui Michael. Pai ce, cu asa ceva se joaca ei ca la table?? Maica-sa cred ca e o femeie serioasa si nu stiu daca ar permite ba inghetarea, ba sa stea atit timp neinmormantat (si de ce, nu gasesc motivul pt care ar face asa ceva...?).
M-am enervat suplimentar aseara citind niste asa zise declaratii ale unor fosti iubiti de-ai lui Michael, povestite de acest Halperin, cum ca ar fi fost gay convins, dar ca nu avea nimic de-a face cu copiii, asta macar nu a indraznit sa zica... Si povestea fetelor cu lux de amanunte, ce "nesatul" era Michael si cum se indragostea de diversi tipi tineri...bleah. Sper sa li se plateasca nedreptatile astea cu aceeasi moneda.
Nu m-ar deranja in vreun fel, nu mi-as schimba optica asupra lui MJ daca ar fi fost (sa zicem) gay, in nici un caz. Sunt la fel de in love dupa Freddie si dupa atitia ani si mi se pare cel mai sexy si masculin barbat posibil (prin toti porii - parerea mea).
Insa pe logic luand-o, nu cred ca Michael ar fi fost.
Va pup ca am batut campiile destul de la prima ora si sunt obosita deja
Dana mama lu' Radu Stefan
Hobby
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
"Man in the Mirror" - Michael Jackson