Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (81)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Blanca, pooh noi am plecat pe 3 zile cu bb la felix, avea 3 sapt. Nici molitva nu era facuta...ce sa ma gandesc la botez. eu zic ca n-are nimic, puteti pleca, va prinde bine.
Pooh esti mortala...intinsa pe banca cu bb langa tine, cred ca s-ar cruci oamenii.
Eu nu-i mai dau de mult culcat...il tin in brate, acasa am perna de alaptat, aici nu am mai carat-o dupa noi.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

gata fetele am pus poze
sper sa fi ajuns de data asta,nu stiu ce naiba are programul meu de mail.....e cev anou si cred ca nu stiu inca sa-l folosesc..ma rog....

va pup

Madalina de minune mica Eva-Maria

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui noce

Fetele din afara tarii si voi dati vigantol sau vitamina D in alta forma din ziua 14 de viata zilnic pana la 2 ani?

Mami de bb Filip, 1 august 2009
Minunea Sfantului Nectarie

nu.vitamine abia dupa 3 ani,daca vreau sa ii dau.

eu nu ii dau nimic in afara de lapte fetii,chiar daca e pe formula.amandoua au fost si nici la una nu i-am dat ceai ori altele.
moasa imi mai zicea sa ii bag putina apa fiarta pt constipatie,dar nici asta nu i-am dat fiindca nu e constipata.
cand e constipata,nu a avut scaun o zi,o las asa sa se screama pana ce face singura,ii mai bag o picatura doo de infacol si face.nu i-am pus supozitor fiindca se zice ca se invata cu el si numai asa face kk.

imi sta pe limba si nu pot sa zic cine a zis de lactulose,scuzele mele.vroiam sa spun ca aici nu se da lactulose daca alaptezi sau esti insarcinata.acu nus` cum e in tara.cand am fost sa i-au de la farmacie,prima oara am fost intrebata daca alaptez si am zis ca nu.numai asa l-am primit.

giova,nu mai pot dar nu am incotro.inapoi nu mai pot da cu fetele inainte,cu sau fara ajutor.asta e.sunteti norocoase cele din tara ca mai aveti cu cine lasa pruncii.abia astept destrabalarea cu soramea numai ca nus` cand mi-oi vedea visul implinit

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

si eu mai am linia pe burta.la prima sarcina a tinut cateva luni bune.nu m-a deranjat asa tare,asta e.

pooh,si eu am bagat lama.nu suport sa fiu paroasa.cred ca maine poimaine ma fac cu ceara.asa am scapat de grija parului ceva vreme.
pe mine nu ma mai deranjeaza absolut deloc sutura/rana etc s-a vindecat complet.

azi a venit pediatra la cantarit fata,3.750kg
a luat bine de tot de la nastere,in jur de 800g.
toata lumea imi lauda copiii ca au o piele frumoasa si curata,mai putin Ebonee care e ca un purcel toata ziua la fel si moasa/pediatra/doc. numai eu sunt toata patata:(((

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna, zmeurici dragi!
Bebe meu e cuminte si gangureste cu ochii pe pereti , asa ca profit sa mai dau un semn de viata si aici.

Noce, si la noi au curs ochisorii de la inceput, chiar a reusit sa se zgarie la o pleoapa cu unghiutele si ne gandeam noi ca si din cauza asta curgeau ochisorii. Asa ca il stergeam in fieacare dimineata sau cand era nevoie cu comprese sterile cu ser fiziologic. Eu puneam laptic de la mine in nari, nu direct in ochi. Cica au efect asupra ochiului si daca pui in nari. Acum cine stie...Mai nou ii pun cate o picatura de ser fiziologic in ochi inainte de a-l sterge. Nu mai curg ochii asa tare acum, dar tot apar chestii din alea. Pe de alta parte si noi ne trezim dimineata si pe parcursul zilei cu asa ceva, nu?

Blanca, si eu am avut sfarcurile sensibile de nu suportam sa ma atinga absolut nimic. Dar sa stii ca se remediaza situatia, pt ca pielea de pe sfarcuri se obinuieste cu gurita lui bebe. Dar cel putin o luna o sa cam fie sensibile...dar trece.

Dunga maro o am si eu...la fel de colorata si pana sub sani...Sincer sunt convinsa ca atunci cand o sa dispara dunga o sa inceapa sa-mi cada parul. La toate prietenele mele care au nascut a inceput sa le cada tare parul dupa cateva luni...e din cauza hormonilor...Si acum nu-mi cade niciun fir de par, de foarte multa vreme n-am mai avut parul asa bun si rezistent ca acum...dar stiu ca nu mai dureaza mult si o sa redevina par de pisica..moale si subtire, cum e de obicei...si o sa-mi cada jumatate...

Si eu am aceeasi problema cu bebe care e agitat la san. Aproape de fiecare data cand il alaptez se agita tare, tipa, scapa sanul, il cauta din nou agitat, plange, se inroseste. cand face asa il mai ridic si-l pun sa ragaie, ca sa faca o pauza de san, dupa care-l pun din nou. In cele din urma se linsiteste singur, brusc...cred ca de oboseala de la atata agitatie. Si adoarme cu sanul in gura...normal...
Noaptea dupa primul somn mananca putin, vreo 5, max 10 minute, dupa care adoarme (of course, din nou cu sanul in gura...).

Fetele care ati nascut mai la inceputul odiseii, ati depus actele pentru indemnizatie de cresterea copilului? Eu acum sunt in proces de strangere a actelor necesare. L-am trimis pe sot la servici la mine sa duca adeverintele la completat, sper sa nu am probleme la depunere, sa ma puna iar pe drumuri...am inteles bine, actele pot fi depuse dupa ce expira 42 de la nastere, indiferent daca concediul postnatal nu s-a terminat inca?

Si inca o intrebare. Vi s-a intamplat la vreuna din voi ca bebeul sa aiba depozit albicios pe limbuta si sa-si mai scoata limba din cand in cand? Ca la mine de vreo 2 zile parca-l deranjeaza ceva pe limbuta si si-o mai scoate din cand in cand. Si intr-adevar e putin albicioasa limba, dar nu stiu daca e cazul sa-i dau cu glicerina...VOi le-ati dat?

Gata pentru moment, ca ma dor ochii de la monitor, am un monitor antic aici la mama si-ti da dureri de ochi si de cap.

Va huguiesc cu drag!

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei
http://s725.photobucket.com/albums/ww256/uliiasi/DAVID/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Buna ziua doamnelor.
Aici am catevapoze cu printesa noastra mica. http://family.webshots.com/album/574217734MfNtVf
Nu am mai scris pentru ca bebeluta este in spital pentru analize, investigatii, tot felul. ceva nu este bine cu ea dar ne rugam la Doamne Doamne sa o ajute , sa fie puternica, si sa vina acasa.
Eu sunt super recuperata, doar ca nu merg pe bicicleta. Merg la spital la 3 ore dupa ce mulg laptic petru ea. E atata de frumoasa... si arata din ce in ce mai bine. Am ajuns la spita cu spasme la manuta stanga, care nu-s deloc normale si de atunci face echo, tomografii si altele, este pe antibiotice, dar... arata foarte bine. mananca, doarme si ma gandesc ca daca timpul trece si ea devine mai puternica , orice ar descoperii doctorii, ea o sa treaca peste.
Atat am avut sa va scriu. Nu stiu cine a mai nascut dar va doresc multa sanatate si copii sanatosi, va multumesc pentru sprijin si o sa revin cand vine si fetita mea acasa.
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Am uitat sa spun ca si a mea "haraie" rau,dar nu mereu,ci numai cand se agita sau suge...are mereu mucisori,azi -de exemplu-am aspirat-o de 2 ori...ma speriasem sa nu fie ceva la plamani sau pe calea respiratorie,insa m-am linistit daca am vazut ca si bebeii vostri haraie...plus ca,daca era ceva-facea asa tot timpul si cred ca plangea...

Cu alaptatul in public..nici eu nu pot...mi se pare si incomod pana desfac sutienul de alaptat,pana il prind la loc...iau la mine,in biberon,lapte muls si ii dau daca se intampla sa ceara cand suntem afara.

Uliiasi: si a mea are limbuta alba,mai ales dupa ce suge,e de la laptic.Si scoate limba mereu afara.Daca observi ca e limbuta alba tot timpul,poti sa intrebi pediatrul,sa nu fie vreo ciuperca.Oricum,am citit la mamicile de mai-iunie ca una dintre ele a sters limba bebelului cu solutie de bicarbonat,s-a curatat si asa a ajuns la concluzia ca nu e ciuperca.

Ungaras:intr-adevar,e o frumoasa fata voastra.Imi pare rau ca aveti probleme,sa-i dea Dumnezeu multa sanatate,sa se faca bine.

Elenada: superbi bebelusii tai!Mi-au placut mult de tot!

Giova: si eu ii dau Baby Drink de vreo saptamana deja,dar n-am vazut nici o imbunatatire.Sa-mi spui si mie,te rog,mai incolo,dupa ce ii dai cateva zile,daca Colic Baby functioneaza...

Mami fericita de Ingrid Cristiana - 09.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

buna fetelor,
am gasit si eu 5 min. liberein sfarsit...

si incep cu o intrebare- voua vi se mai umfla picioarele, ca mie au inceput iar sa mi se umfle...si acum parca mai rau ca in sarcina..

am descarcat pozele cu printesa mea si nu stiu sa le pun pe mailul comun, am incercat ceva dar nu a mers, ma ajutati, cum fac ?

azi am luat galactogil , pare sa ajute un pic, sa vedem daca se mareste cantitatea de lapte...

FELICITARI NOILOR MAMICI !

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit.. Miriam Daria Nichola, 11 aug.2009- INIMA, A INIMII MELE!

cezariana 11 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

heyyyy..ce multe mamicutze astazi la apel

eu am avut o noapte mai buna...sper sa fi fost dupa plimbarea de ieri...l-am scos pe Eric de doua ori, si dimineata si seara, si probabil aerul de afara l-a calmat. Plus ca am inceput sa-i dau si Bonisan..sa speram ca merge combinatia si nu e ca minunea.."doar trei zile"

mqqm sunt convinsa ca vor veni si zile mai bune si voi tine minte doar clipele frumoase...doar suntem oameni si uitam, nuuu? numai ca acum sunt in plin proces de acomodare si oricat m-as gandi la viitor sunt prea ancorata prezentului...si, mai sa fie, nu's cine a zis, da' bine a zis ca e grea meseria de mama. Si...aseara era randul meu sa zambesc...mi te inchipuiam cocotata pe mingea de travaliu cu strumful in brate si cu muzica data la maxim. Sper sa nu ajung la tertipuri de astea ca mai am persoane nevricoase in casa care ar intra in fibrilatii in secunda doi. Cu pastrarea laptelui am o dilema foarte mare...la frigider nu e nici o problema de pastrat...nu am ajuns sa-l conserv mai mult de 24 de ore...insa la temperatura camerei gasesc tot felul de informatii contradictorii..ba o ora maxim, ba jumatate de ora, ba 4 ore...nu mai stiu ce sa cred, asa ca prefer sa aplic principiul prudentei. Astazi am mai facut o tentativa de atragere a lui Eric la tzatzi...si am inregistrat ca victorie faptul ca nu m-a mai respins, in schimb s-a enervat iar ca nu avea ce sa apuce..a lins el cat a lins tzatzica, dar cand incercam sa-l ajut sa ia in gura mamelonul se apuca pe zbierat

Motana bafta cu colicii...si la multe lunite Dariei. Am vazut pozici cu printesa mexicana..si wow, ce a crescut...pupe mama
...multumesc pentru compliment dar nu sunt eu mama eroina, insa sincer ce pot sa fac?? Cat am lapte am sa aplic sistemul, ptr ca e bine si ptr mine si ptr Eric...eu nu dau in dambla din cauza sanilor plini, iar Eric dobandeste anticorpi. Eu am stricat uscatorul de par din prima noapte a lui Eric acasa
Saru'mana pentru aprecieri la adresa strumfului...si a mea, insa esti o draguta, eu numai bine nu aratam dupa operatia de cezariana...sotul a fost un scump..si mi-a zis dupa cateva zile de la nastere, ca primele zile aratam ca o stafie. Acum mi-am revenit..fizic ma refer...nu ma mai supara hemoroizii, ciuperca pe care am luat-o de la cocktailul de antibiotice din spital a disparut. Kilogramele merg in jos...cred ca de la nopti nedormite suficient...mai ales ca si inainte de nastere m-am epuizat cu proiectele mele.

Felicitari Sara amira09!!!Sa ai o bebelina sanatoasa si papacioasa...si succes cu colicii

mony08 multa sanatate...si recuperare rapida

pooh si flosideea multumesc...m-am linistit in urma mesajelor voastre...astazi deja i se uscase besicuta

eumada ma bucur ca esti atat de incantata...ce spun eu incantata...fericita...s-a meritat tot chinul si efortul

elenada la multe lunite Anei si lui Matei. Am vazut pozici cu cei doi..sunt absolut superbi..sa-ti traiasa si sa fie sanatosi...si esti o norocoasa cu asa bebei cumintei

Patricia e super ca Andrei Daniel e cuminte...apropo cum ii spui: Andrei sau Daniel? Stiu cum e cu vizitele...nu mai apuci sa faci nimic Te astept cu nerabdare pe forum...contez pe sfaturile tale

Voi vorbiti de linia maro de pe burta...si eu o mai am, insa nu asta e preocuparea mea principala...eu ce fac cu surplusul de burta?? Sub buric burta arata ca un sortulet...si nu mai spun ca e si brazdata de vergeturi...sper sa se retraga surplusul de piele ca incep sa dezvolt tendinte killer vis a vis de burta. Cine spunea ca ii este dor de burta?? Mie in mod clar nuuuu

Concediu placut mamicilor Anemona, Blanca, Pooh, Pogos..sa va priiasca si sa reveniti cu forte proaspete

Nusy ici...pentru ca ai trecut pe la noi...mai ai putin si ai scapat de colici.

matcha-oana felicitari pentru evolutia lui Leon. Iti inteleg depresia...cred, de fapt, ca toate o intelegem... Este cu mult mai greu decat mi-as fi inchipuit...dar vorba ta: se merita

Giova bafta multa cu colicii..sa ne spui si noua daca are efect colic baby. Deci si Edi cere atentie cand e treaz...deci la noi in odisee avem bebei cu personalitate, care cer atentie...acum nu stiu daca sa ma simt mandra sau sa ma

uliiasi mie mi-au recomandat de la spital sa-i sterg interiorul guritei cu glicerina cu nistatin o data pe saptamana.

ungaras frumoasa printesa...si multa sanatate...tinem pumnii

eu nu i-am scos mucisorii lui Eric niciodata pana acum...nu am vazut sa aiba ceva pe acolo, asa ca nu am umblat

o seara buna mamici si zmeurici...apropo, astazi nu am vazut nici o gravidutza la apel...mai sunteti pe fir??

Alinutza de strumf Eric Alexandru (05.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

eumada am vazut poze cu Eva Maria...e o dulceata bolfosica...sa-ti traiasca si sa va aduca numai bucurii

Alina esti bine? Au venit rezultatele la analize? Ai intrat si tu in perioada colicilor?

Lucialu...cuscraaa...da un semn...cred ca ai ajuns acasica cu pupa si nu te mai saturi sa o privesti...sper ca esti bine si te recuperezi usor dupa cezariana

Alinutza de strumf Eric Alexandru (05.08.2009)

Mergi la inceput