Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (81)
Raspunsuri - Pagina 5
pooh spune:
Mony08,,sanatate multa,refacere cat mai rapida!Fiecare bb are alt ritm de crestere.....unele carti/statistici zic intre 500-1 kg.....daca papa/doarme bine,e vioi,vesel,nu-i palid,uda scutece,nu ar trebui sa te stresezi fff. tare...al meu in 3 saptamani a luat in jur de 800 de grame....Noi baita nu facem zilnic....din motiv de mami lenesa si obosita...cam odata la 2 zile...insa in zilele cand sarim peste baie,obligatoriu e bagat sub dus,si mi se pare ca ii place mai mult,decat in vanitaPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
pooh spune:
Al meu bb nu primeste ceai,decat ff rar,odata la 1-2 saptamani,cand iesim la plimbare,suntem intre doua mese si ma prinde in offside,in sensul ca nu am laptic muls in frigider pt. orice eventualitate....Eu zaic sa nu-i dai ceai de pe o zi pe alta,pe caldurile astea se strica repede....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
flosideea spune:
MQQM i`am dat formula atunci pt ca nu aveam laptic muls si dura pana o faceam.oricum,cu toate ca a fost o gramada de bani,sper sa arunc si punga asta sa nu mai am nevoie never de laptic praf pt un scumpic de bebic.azi am cam luat`o de la capat spre seara,dar l`am imbracat rapid,am fugit afara si dupa ce l`am plimbat putin m`am oprit intr`un parc,am dat sa pape-cam putin ce`i drept pt ca a adormit micutul- ,cand am ajuns in casa cu el a inceput sa planga,iar a papat putin,repede baita si a papat fff bine apoi.acum doarme...
mony08 normal trebuie sa ia minim 500 gr intr`o luna,media e 750 gr dar zic ca depinde de la bebe la bebe.Denis are zile cand ia 20 de gr si zile cand ia 50.noi la 1 luna si 2 zile avem 1200 gr plecand de la greutatea cu care am iesit din maternitate.De ceai nu stiu sa`ti zic pt ca nu i`am dat niciodata.eu stiu ca laptele matern tine si de sete si de foame,ca ceaiul potoleste foamea pt fff putin timp si ca bebe suge exact cat are el nevoie.de baita sa stii ca`i fac ii fiecare seara.ii place foarte mult,il relaxeaza,papa mult mai bine dupa,atat ca n`are rabdare la facutul toaletei de dupa.
alinuta lui Denis ii apare cam o data pe saptamana basicuta pe buza superioara,nu`l dau cu nimic,ii trece de la sine si sa stii ca n`a refuzat pana acum nici o tzitzi-bine,poate putin pe stanga ca aia nu stiu de ce nu`i prea place....
motana eu pt Denis am una din latex de la chicco de la 0+ si una de silicon de la Avent...pe aia de la avent nu prea o ia sa stii,in schimb cu asta din latex nu am probleme deloc.
acum fug la nani ca imediat o sa ma cheme datoria si eu voi dormi iar pe mine.va pupic....noapte buna,somnic pufos si nopti linistite va doresc mamicutelor!!
Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)
jojo_miha spune:
Multumesc fetelor pt raspuns,m-ati mai linistit pe ziua de azi ,intradevar cand mananca haraie mai mult.
Nastere usoara celor care urmeaza si petrevere frumoasa celor care fac botezul,si noi il avem pe 11 sep.Azi ma duc sa-mi caut de imbracat ,ca tot mai sunt reduceri.Noi nu ne prea laudam cu nimic,eu de cat sa plec de acasa mai bine imi dai una in cap,cu doi copii,pana le imbrac ,pana le fac geanta,pana ii fac codite lui cea mare(apropos de cea mare ,ieri cand am fost sa iau invitatiile de botez am rugat o tanti sa ma lase pe mine ca cea mica e in masina,se uita la mine si zice pai o vad aici ,zic nu doamna ea e cea mare mai am una mai mica de o luna,a facut niste ochi la mine ).
Ma duc sa beau si eu o gura de cafea ca sunt rupta de somn dupa 4 ore ca acum se trezeste cea mare .Va pupam!
eumada spune:
HOP si eu ca cioaraaa...........minunica mea mananca si din tetina de silicon,si cauciuc si suzi de la avent si suzi primii pasi....
Apropo e minunata avent isis manuala...isi merita banii...mancam cu program..stam cu mami..plangem dar doar cu motiv serios altfel....nu....
Ma uit si ma minunez de copila mea....am tras atata PANA AM VAZUT-O....imi vine sa stau ore intregi s-o privesc....poate o sa faca urat....normal vin colicii mai ales ca e alimentata cu doua feluri....la mine e prea putin..si mai bagam fomula....da` tot nu mi se pare greu.....oare de ce?
STITI CEVA DE LUCIALU?
PUPICI..
Madalina de minune mica Eva-Maria
.
flosideea spune:
"vin cu vesti bune in acesta zi sfanta, mami Lucialu a adus pe lume printzesa mult asteptata, frumoasa si sanatoasa,de emotie am uitat detaliile tehnice cred ca 3,5 kg si 51 cm". a nascut in data de 15.08.
esti o norocoasa daca n`au aparut inca colicii.poate va tine DD cu voi si nu`i va avea prea durerosi!eu am momente cand nu stiu ce sa`i mai fac si cand il vad ca se uita in ochii mei ,se intristeaza,strange piciorusele si incepe sa planga....uff...nu pot sa descriu in cuvinte ce durere simt...
Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)
pooh spune:
Neata!!!!Bb al meu doarme inca,eu cu activitatea mea de dimineata....imi savurez cafeaua si ma mulgDe cateva zile bune Balazs face kk in fiecare noapte cand se trezeste sa pape.....ioi,ma omoara....pana ma ridic din pat si-l schimb,normal,ma misc cu incetinatorul,il scimb,ii mai dau sa pape,el se mai foieste si adoarme intr-un final....si a trecut o ora din noapte....din somnul meu cel drag si pretiosPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
elenada spune:
Hello dragutelor
Lucialu felicitari din inima. Sa iti triasca fetita sa fie sanatoasa si norocoasa si sa va bucurati de ea toata viata.
Felicitari tuturor mamaicilor sa va triasca copilasii sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii.
Pe noi sa ne scuzati dar scriem tare rar. Am fost plecata la parintii mei cu piticii si nu am avut net iar de saptamana asta sunt singura cu piticii acasa. In fiecare zi intru si mai citesc dar nu reusesc niciodata sa termin si nici nu apuc sa criu vreun mesaj.
Piticii sunt bine cumintei. Papa dupa program din trei in trei ore iar noaptea se trezesc o singura data. La o luna cantarim Ana 3870gr si Matei 3910gr. Matei a intrecut-o pe Ana.
Ana are mai multe probleme cu burtica si din cauza asta e mai tot timpul calare pe mine. Matei e mai linistit si din cauza asta el sta cumintel si se uita la zgatia de sorasa cum acapareaza toata atentia mamei. Cand il iau in brate e tare fericit. Ma oftic ca nu e corect fata de el dar nici pe Ana nu o pot lasa sa se chinuie. De mancat mananca bine amandoi. Combinam lapte de san cu lapte praf. Cresc pe zi ce trece si sunt cei mai minunati pitici iar mami e cea mai fericita.
Va pup dulce pe toate si va doresc tot binele din lume.
Poze noi la semnatura.
elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
coccorina spune:
[b]Fetelor, eu am o problema....Isabelle plange cu tzitzi in gura. Mananca din prima 10, 15, 20 min(cat ii vine) , ii schimb pampersul si pe urma tzitzi 2, din care de obicei manca vreo 10 min dar tragea mai rar ca la prima, iar acum dupa 2 min de supt gata incepe sa planga , cauta tzatza dar ea de fapt o are in gura, nu mai stiu ce sa fac. O foiesc sa o simta iar, o apuca, dar iar plange si o are in gura. Vi s-a intamplat asa ceva? Cineva mi-a spus ca e obosita sau alintata...dar chiar mereu sa faca asa? Chiar si dupa ce doarme bine, adica 2 ore - de ce sa fie obosita atunci? Nu mai stiu.
Si raportam ca noi schimbam scutece chiar de cate 8 -10 ori pe zi, deci Isabelle are scaun la fiecare masa, deci banuti multi pe pampers...bine macar ca nu trebe sa cumpar si lapte praf ca am eu laptic.
gata, va poop, ma duc sa intind rufe, ca deh eu n-am ajutoare: eu spal, calc, mai fac cate o mancarica rapida, spal vase, eu cu fata si zi si noapte......ma mai mir de ce am slabit 5 kg intr-o sapt...
PatriciaArdeleanu spune:
hello!
intram si noi pe fuga cit sa nu ne dati disparuti, sa va spunem ca sintem foarte bine, bb e super cuminte, maninca si doarme, nu am vazut asa ceva. acum asteptam dr in vizita.
am citit tot, dar din cauza de musafiri sositi de pe alte meleaguri sa ne vada si care au plecat azi, nu am apucat sa scriu. am multe de spus, sfaturi de cerut, de dat, asa ca revin ceva mai tirziu, cu mesajul mare.
Pupici.