Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (81)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns steadya spune:

blanca superba povestea ta si a minunii tale...
flosideea, noce multumesc pentru majorete - sper sa ajute sa-l tenteze pe bebe...si eu as vrea sa vina dupa voia lui, poate vrea sa stea pana miercuri cand vine Madonna
o sa decid maine ce si cum in functie de ce imi spune si dr. despre pozitie, col, placenta, etc...pana la urma inca un mic efort de asteptare nu mai conteaza, mai stam si s 40 si 41 daca e nevoie...
pup toate zmeuricile care aniverseaza zilele astea 1luna/ 2luni, si le felicit pe mamicile lor curajoase si rabdatoare
abia astept sa ne alaturam voua!!!

Adya 40

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Pooh am pus in pungi normale de congelator, sunt putin mai groase decat astea obisnuite.
Micaalsa mersi...naiba stie ce am facut de a ramas jumate din lista bolduita....nu stiu unde e greseala, nu am descoperit-o. Undeva s-a sters vreo [ sau s-a bagat un spatiu aiurea...recunosc e vina mea, dar nu-i dau de cap.
Blanca toate tampoanele de sani au lipici, intr-adevar alea de la Chicco sunt cele mai bune. Ultima data am luat ceva ieftin la 7 lei nemtesti, dar cum s-a reglat lapticul am ramas cu cutia aproape intreaga.
Noce si voi singurei? lasa ca va veti descurca de minune.

Noi am venit din parc si a papat bb, ne-a cam cantat pana acasa. acum doarme dus.
Marco e tare rau...s-a prostit cu totul in Alba la bunici. partea proasta e ca pe mine nu ma mai asculta si asa de repede imi pierd si eu rabdarea...un-doi imi vine sa-i ard cateva...cu greu ma abtin.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Altheea27 spune:

Salutare mamicutze !

Desi nu prea am fost activa la forum, am fost mereu alaturi de voi si aceste noua luni au trecut astfel mult mai usor!

Va rugam sa ne treceti si pe noi in listuta, in data de 17.08.09, la ora 20.48,s-a nascut bebe Octavian de 3720 gr. si 51 cm, cezariana la 39 sapt. si 5 zile.

Sunt o mamica fericita ! Succese la toate mamicutzele si sanatate la bebelusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theea spune:

Seara buna mamicutze!

Am fost si noi azi la doctor sa vedem ce face pupa se pare ca totul e bine dar nu are ganduri de iesit .Se pare ca nu e inca angajata spre iesire.M-au programat sa imi induca nasterea abia pe 7 septembrie .Cred ca o sa o iau razna daca tre sa astept pana atunci.Azi sotul mi-a facut numai mancare picanta ca sa iasa pupa mai repede Nu mai avem nici unul rabdare suntem cu nervii intinsi la maxim.
Steady scot agitate pt tine se pare ca raman singura pe aici

la toata lumea ma duc la plimbare poate se gandeste sa vina

40+

cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

theea, incearca punctele de presopunctua, remedii naturale, castor oil si mai cauta pe net ca cica functioneaza. speram sa auzim de bine!
blanca, daca mai ai nevoie:

Constipatie cronica - se pun la 1 litru de apa 5-8 linguri de tarate de grau si 6-8 prune uscate si maruntite (fara samburi) sau 4 lingurite de stafide maruntite. Se lasa de seara pana dimineata, cand se strecoara prin tifon. Se consuma lichidul in cursul zilei. Este un tratament foarte simplu, eficient si care se poate lua, fara efecte secundare, perioade lungi de timp. Cei care nu au alergie, diabet sau obezitate pot adauga si 2-3 linguri de miere de albine. ca eu da, o sa fac in seara asta.

Laringita, faringita - apa de tarate cu miere, daca nu exista contraindicatii. Rezolva foarte rapid aceasta afectiune.

Daria Alessia (12.07.2009)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

theea iti recomand si eu un remediu pe cat de natural pe atat de placut .orice metoda ai alege sa stii ca iti tinem pumnii da?!.pupam

Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Giova, am luat 10 buc de recipiente si 10 capace (in varianta separat) de la Help Net, cu cardul reducere am dat 50 ron. le-am vazut la alta farmacie in varianta cu totul in acelasi ambalaj, costau 67 ron. sint si pahare mai mare, deocamdata am luat doar un set.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

giova,singura cuc,adica cu soramea,dar ea nu sta cu noi,asa ca...tot singura sunt cu fetele.

blanca ai povestit tare fain,sa va fie sanatoasa micuta

thea,baga doo linguri de castor oil cu ceva suc de portocale,cum a zis si motana de asta,am auzit multe fete care l-au luat,ba chiar si cunosc.au zis ca au nascut mult mai repede si usor.incearca si tu.vezi pe la farmacii,gen boots,tesco,asda,sigur trebe sa aibe
daca eram in locul tau si nu mai puteam,de asta luam,sau saream in sus,alergam,faceam eu ceva

altheea,bine ai revenit.mai scrie despre voi,

chiar nu mai stie nimeni nimic de implantul cela in mana ca metoda contraceptionala???
pls plsp pls

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

'neatza

noi am avut niste nopti mai agitate si suntem zombi Inca nu-mi dau seama daca are colici pentru ca nu tipa efectiv, dar este agitat, strange piciorutele si se chinuie sa faca partzuri..iar dupa ce face kk se linisteste. Astea sunt colicile in varianta Eric??

Pogos, Giova voi cum administrati Colic Baby? inainte/dupa masa, numai seara, il puneti in biberon si il diluati cu lapte?? I-am dat doua seri la rand...dar nu prea vad imbunatatiri..se chinuie mult sa traga partzuri..si doar spre dimineata reuseste sa faca si kk

Motana mersi de pont..nu pare foarte greu.

eumada tu iei in continuare analgezice??

vally felicitari pentru productie...eu incerc sa-mi fac un program din muls...si acum ma mulg la 4 ore si scot in jur de 200-220 ml. Insa Eric este destul de mancacios..si papa si mult si des, asa ca nu am ajuns inca sa-l congelez.

Patricia felicitari pentru alaptat...eu cred ca m-am obisnuit deja asa..si nu-mi mai fac mustrari de constiinta sau sa mai chinui cupilu'

siacob...si la Eric s-a uscat in cele din urma..
Multa bafta si rabdare cu colicii...nu mai e mult si scapam de urati

pooh de la Nandu am cumparat wrapul...imi place materialul...insa nu l-am incercat

Giova felicitari pentru grasumelu de Edi. In 3 saptamani a pus 1 kg???...wow..tot inainte

Cornelia...ici proaspatului crestinat.

steadya si theea scot si eu agitatele..who knows..poate se hotarasc zmeuricile

blanca frumoasa si emotionanta povestea odiseei voastre

Alinutza de strumf Eric Alexandru (05.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Draga Theea,
Chiar daca nu am fost un membru activ (la scris,)aici la zmeurici, sunt si eu alaturi de tine, de fapt in acceasi pozitie ca si tine.Nu te las singurica!! .
DNP meu era 23 august, si l-am depasit cu brio...dar din pacate nu stiu decat ca micuta este angajata, nu am habar cum este colul, nu am mai facut un scan din saptamana 22 , deci sunt in ceata totala.
Cel putin tie ti-a programat, inducerea, mie nici macar aia inca, am programare 'again' pentru saptamana viitoare miercuri, la moasa iar abia dupa accea imi vor face programare pentru spital.Sunt cu nervii la pamant, mai ales ca pe Iulia am nascut-o in Romania la 42 de saptamani plina de meconiu si cu un apgar 8.
Am incercat tot ce se putea incerca sa inceapa nasterea (castor oil, inca nu!!) dar nimic..
Asa ca fruntea sus si iti tin pumnii sa iasa inainte de inducere.
Pupam si noi toti zmeureii si zmeuricile.Bafta Steadya,la nastere.

Mami de printesa Iulia-decembrie 2003 si 40+bebe Alexandra Isabella.

Mergi la inceput