Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (81)
Raspunsuri - Pagina 21
PatriciaArdeleanu spune:
Alinuta, nu imi iese mereu, adica inca folosim si bibe, dar sta si la sin,ceea ce e un progres.dimineata cind ma trezesc insa si bubuie sanii de lapte, nu poate sa prinda.
e f bine cit scoti, eu am scos maxim un recipient plin de la pompa Avent, dar probabil ca mai scoteam daca insistam.
si Andrei are de 2 nopti cum zici tu, il apuca pe la ora 12 si il tine vreo ora, nu plinge incontinuu, doar cind il trece parttzul cred, dupa care doar se foieste gen bicicleta de zici ca mai are putin si pleaca din loc. azi l-a apucat si intre orele 5-7, dupa care a adormit dus si inca doarme si acum. si eu am avut niste gaze extrem de dureroase, ma gindeam ca am si eu colici. daca si pe el il durea asa ca pe mine, imi imaginez cum e.
Danielle, eu nu stiu nimic despre implant. nici eu nu stiu ce metoda o sa adopt pina la urma....
e greu singura acasa, mai ales ca ai didferenta mai mica intre fete. noi am fost singurele inca de a 2-a zi acasa, dar Rebecca este intelegatoare, insa ma zapaceste sa ma joc cu ea mereu, si din pacate mai trebuie sa o refuz. acum ca iesim la plimbare, este mult mai bine.
pogos spune:
alinutza eu ii dau colic baby inainte de masa si in timp ce mananca face ca mitraliera. il poti dilua si cu lapte sau cu o lingura de apa. si ii dau cam de 3 ori pe zi, dar cate 2,5 ml, nu 5 ml cat scrie pe instructiuni.
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si de
Tudor Petru (22.07.2009)
blanca000 spune:
Tocmai a fost doctorita pediatra la consultul de o luna. Ne-a ludat ca suntem f bine, coloare frumoasa, 4 kg, 55 cm,diametrul craniam bun si ne-a recomandat sa cumparat vaccinul de peste o luna.
Ne-a laudat si ca papam exclusiv san si mi-a zis sa nu ma mai mulg..nu e cazul de muls decat primele 2 saptamani pana isi dau sanii drumul (a zis) apoi sa ii las asa..cat papa bebe e ok..daca papa doar un san la o masa la cealalta sa il dau pe urmatorul.
Sa pap eu mult, lichide multe, sa iau Galactogil si ceaiul de lactatie..altceva sa nu fac.
Sa ma mulg doar daca plec de acasa.
Apropo..eu maine ma duc la concert la Madonna (asa vreau) dar ce fac eu cu bebe care nu stie sa pape la biberon? De cate ori i-am dat se stranga, plange..nu ii convine nene..ca nu e ca tzitiz sa face ce vrea ea acolo ![]()
Alinutza te-am auzit de coafor, manichiura..ce trai nene..te invidiez..bebe cu cine sta? Ce as fugi si eu la un vopsit..dar cu bebe mufat la tzitizi nu se poate. Si cum eu ma duceam la un coafor in centru chiar nu am nici o sansa......Sa ma duc aici prin cartier asa la necunoscute nu imi vine..asa ca stau cu ghioceii in par ![]()
Mami de
Eva Ilinca 25.07.09
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
ylla2009 spune:
Buna mamicutze si gravidutze
pogos ,multumesc, o sa trimit sotul maine la piata sa cumpere tarate.
blanca foarte frumoasa povestea voastra ,sa aveti o odiseea frumoasa in trei..pana veti schimba formula[:P]
motana ,mersi mult dar nu cazul.i'm just a full time mom..greul o sa inceapa cu adevarat cand va incepe sotul serviciu si fata gradinitza si baletul..daca dupa 14 septembrie nu mi auziti de mine..asta e motivul![]()
theea,steadya
, fac galerie bebicilor vostri sa vina mi repede.
mai stie cineva ceva de alina,meleea,muffinutza????
mqqm,foarte frumoase pozicile cu micutul Oliver(by the way..un nume foarte deosebit)poza calare pe catel e mortala ..iar commenturil..felicitari denisei
de fapt toti bebicii sunt foarte frumosi ..grasutul Eric,frumusica de Isabele,Andrei are o fizionomie foarte placuta,Tudor,Gloria,Delia si Alexandru,Victor si Ioana ..doi scumpei ..si micutza Sophia seamana asa bine cu tati bebe Eva si baietel de Flosideea foarte frumusei ,toti bebelusii sunt frumosi..chiar si cei pe care nu i-am numit..sper sa nu se supere mamicile..ma cam lasa memoria..sa va traiasca mamicilor,sa fie sanatosi si sa ii cresteti cu drag!!
Cornelia ,sa va traiasca micul crestin!
Mica nu ne mai pui pozici noi cu frumusica ta ??
Noi suntem bine..cam agitati sambata si duminica..si luni un pik..azi parca pot sa respir si eu un pik..ma duc sa fac maioneza si sa aspir cat doarme el..
Ylla foarte fericita mami de
Luca 2.07.2009 si
Carmen,8.10.2003
siacob spune:
blanca si eu merg maine la concert la madonna
. Pe post de bona o am pe fina mea, am negociat cu ea inca dinainte de nastere.
Pentru ca pe 5 septembrie am fixat botezul, sambata m-am rasfatat si eu la coafor, cu tuns si vopsit. Aveam aceeasi problema ca si tine, coafeza la care merg sta foarte departe de mine...asa ca sotul a stat 2 ore jumate cu bebe in parca aproape de coafor cu un biberon cu lapte. Oricum trebuia sa ii dau o data bibe sa vad daca papa si sa o pregatesc pentru ziua concertului. Nu a avut sotu' nici o problema sa ii dea sa pape
si a fost prima data cand a stat atat de mult singur cu bebe.
Mami de
Beatrice
Motana spune:
Ce vaccinuri se fac la noi la 2 luni? E ala cu 5 virusi (nush cum ii zice, cel pt polio, si nu mai stiu ce)+ cel pt hepatita B si atat? Ca la noi vad ca au separat ala de 5 mai inainte cu 2 sapt. si la 2 luni pt hep B si pneumococ, daca te duci direct la 2 luni le acumuleaza, mai nasol zic eu.
Alinutza, da, pot fi colici, insa uite, io tot ma
ca daria are colici dar cred ca pana la urma e reflux, desi nu vomita aproape deloc. Adica asa facea se arcuia de spate, impinge de picioare ca la bicicleta si incepe sa planga, eu da.i cu tzitzi sa o linistesc, ea apuca, o lasa si plange si tot asa pana intr.o noapte zic ia sa o ridic un pic sa ii mai misc pozitia si surprise, s-a linistit mai repede asa. Am vb si cu pediatrul si a zis ca e mai degraba reflux, dar nici prin gand nu.mi trecea, daca nu scotea laptele pe afara... dar nu e obligatoriu. Tot dupa un partz puternic se mai linistea deci nush ce e ori reflux ori colici ori ceva combinat.
Chiar are vreun bb zmeurel probleme de genul, cu refluxul? Am citit cite un pic pe net si dr. i-a dat niste picaturi gen RANITIDINA hmmm nu prea am chef sa i le dau, as zice pas, mai degraba ceva mai naturel asa.
Am impresia uneori ca acum fac o gramada din lucurrile pe care ziceam ca nu o sa le fac.. si ma frustrez un pic.
De ex si dr a zis sa ii dau putina apa sau ceai (de musetel sau de bb care are musetel si anason), ca sa ii ajut tranzitul intestinal, ca nu iese cu kaki decat la vro 3 zile. Nush daca sa ii dau sau nu, inainte nici vorba sa fi pus la indoiala, nu si gata ziceam, acu' mmm nush.
blanca, voiam de mai demult sa iti zic ce scumpa e bblina ta si ce lunga pare! wow! sa va traiasca si bravo ca te tii numai de tzitzi. Uite, noua tot pediatrul ne.a zis de cand am fost 1 data la 10 zile, ca sa ii dama si biberon (nu formula) dar ca sa se invete cu ambele, ca sanul oricum nu il mai refuza ca sta o zi intreaga la el, pt ca atunci cand tre' sa ii introduca sucuri si asa nu o sa vrea din bibe si mai greu o sa fie. Asta e alta faza la care i-as fi aruncat cu paharu de apa in fatza (sa ascult de cineva care imi recomanda bibe) dar pana la urma poate are dreptate, pe undeva... bineinteles, cata vreme nu abuzezi de bibe ca sa nu piarda sanul.
Eva deja nu vrea deloc bibe? Incearca unul cu tetita de latex mai moale.
Cam asa a fost la noi cu suzete.. atata eram impotriva si acu deh nici nu vrea sa o vada, le scuipa pe toate, molfaie cateva secunde doar una de latex dar daca o tin eu si super rar deci o sa ii zic adio, o sa isi suga degetul e clar ca deocamdata isi baga pumnul in gurita. Nu ca as vrea s aii dau suzi, dar sunt unele momente cand ar fi chiar buna, de ex la iesirea din baie, pana o imbrac e agitata si plange deci ar fi buna o suzi.
noce ai dreptate, io nu m-am gandit ce e de facut cand tre sa dai lapticul cu cereale... nush daca e prea devreme sa congelezi, tine 6 luni in congelator, dar poate ca valoarea nutritiva a laptelui de acu nu e aceeasi cu cea de peste cateva luni. Io zic ca daca incepi sa pui de prin luna a 4-a e ok, nu? Se aduna ceva.
Blanca si zine mai zicea ca nu poate iesi ca tre sa dea sanul... empatizez si eu, adik acuma nu mai ca tocmai de aia ma mulg (desi nu scot f mult cu pompa, as avea nevoie de una ca gurita bblinei)... sa am cand ies afara bibe ca nu alaptez out si mai ales cand tre sa ies singura sa ii las sa ii dea altcineva laptic bblinei, ca asa is prizoniera rau.
Crek ma duc sa mai bag o tura de somn.
Daria Alessia (12.07.2009)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"
Giova spune:

azi am depus si eu actele pt. indemnizatie/alocatie. Pt. indemnizatie se trece pe cerere si luna in care s-a nascut bb, dar nu se ia in calcul, ci se calculeaza de 2x luna anterioara nasterii bebeului. pt. mine e super, asa iau si eu cu 300 lei mai mult
. Banii vin in 3 lubni, dar sunt bine veniti. I-am zis sotului ca plec in dec. in maldive cu banii aia
, singurica, caci de 2 pers. nu prea ajung.
Alinutza eu ii dau seara in putin ceai cate 2,5 ml, dar dupa ce papa. ar trebui sa-i dau ca si Pogos inainte...de masa, caci azi nu a facut kk si tare se mai chinuie saracul.
a pus bine pe el, are de recuperat, daca a vrut sa iasa mai devreme din burtik.
Patricia sunt scumpe recipientele. pai la cat lapte am depozitat eu...dadeam o groaza de bani pe ele. sa traiasca pungile.
Danielle bine ca e sora ta pe aproape, mai vine pe la tine si-ti da o mana de ajutor.
la miniblu cica sunt reduceri faine si la jucarii. sper sa ajung si eu maine pe acolo, pana in 31 aug. e promotie la noi in mall.
ma bag sa deschid un cap. nou si fug sa pun o ciorba la foc.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
iulie.aug09 spune:
va invit la ultimul capitol din ODISEE:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141544
urmatorul cred ca va fi la SCUTECE.
enjoy!
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui PatriciaArdeleanu Danielle, eu nu stiu nimic despre implant. nici eu nu stiu ce metoda o sa adopt pina la urma.... e greu singura acasa, mai ales ca ai didferenta mai mica intre fete. noi am fost singurele inca de a 2-a zi acasa, dar Rebecca este intelegatoare, insa ma zapaceste sa ma joc cu ea mereu, si din pacate mai trebuie sa o refuz. acum ca iesim la plimbare, este mult mai bine. Patricia, mamica implinita de Rebecca, 05.02.2005 si Andrei Daniel, 09.08.2009 |
mai patesc si eu de astea,stai linistita.insa nu prea des fiindca Ebonee nu are rapdare sa stea sa se joace ca m-as juca cu ea.ea vrea actiune,afara,copiii multi,biciclete,masini etc
nu sta frumos sa se joace cu papusile,bebelushii sau ce mai are prin casa.nicidecum,as vrea eu

giova,sa iti zic cum fac eu cand ma enervez tare pe Ebonee,ma opresc inainte sa tip sau sa ii trag una la fund si trag aer in piept,apoi numar pana la 10 daca is nervoasa rau,daca nu,numai pana la 5:D
fac asa de cateva ori cand ma dispera si nu asculta absolut deloc.incerc sa ii explic apoi ca nu e voie,ca se loveste etc
dar cand vad ca ii spun si nu intelege si asteapta sa ma intorc ca sa faca prostia,o duc sus in dormitorul ei si o pun la somn (uraste sa doarma) apoi imi sta linistita o jumate de ora doo,daca iar incepe dupa aia,numai ii aduc aminte sa mearga sus in pat si se calmeaza pe loc
sunt mama rea,stiu,dar cateodata chiar nu mai pot,mai ales cand le apuca urlatul pe amandoua odata,le e foame la amadoua odata,trebuiesc schimbate amandoua odata,de facut baie

nu va mai zic ca va sperii si nu mai faceti bebe2 sau 3:((
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici