Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (81)
Raspunsuri - Pagina 18
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Motana danielle, a venit sotul sau tot singurica cu fetitele, cum te descurci, mai poti? Va pe toate! Daria Alessia (12.07.2009)"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld "Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!" |
inca nu a venit,poate joi sau vineri.
am zis ca daca nu le iubeam,le dadeam la vecini pe amandoua
mai pot,ce sa fac?m-am obisnuit.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici
pogos spune:
elena La multi ani!
ylla, pun jumatate de canita de apa si o incalzesc, apoi pun 2 lingurite de tarate si las vreo 3 minute apoi strecor. cu laptele ala il sterg pe fata de cateva ori pe zi si apoi dau cu Atoderem - Bioderma (doar de 2 ori pe zi), ca asta mi-a recomandat pediatra acum. Prosusele Mustela se gasesc in unele farmacii. vezi ca au si niste cremute de la Stelatopia - Mustela pentru ten cu probleme. si pentru fata este si o apa cu aloe. la noi acum deja sunt pe trecute, deci nu o sa tina aproape 2 luni.
patricia poate reusesti sa-l alaptezi de-acum pe Andrei. Succes!
va pup!
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si de
Tudor Petru (22.07.2009)
siacob spune:
salutare 
Tare mult imi ia sa scriu un mesaj desi va citesc zilnic. Sunt rupta de somn caci Beatrice a inceput sa se trezeasca de 3 ori noaptea sa manace (a avut vreo 4 nopti in care s-a trezit de 2 ori) si in continuare de pe la 5-6 criza de colici e la maxim cu vaite, scremete si toate cele...ufff...nu se mai termina odata!
si bineinteles ziua fura cate o juma de ora, maxim o ora de somn si in rest cere atentie. Acum plange sa o iau in brate, ii place sa stea sprijinita de umar sa isi ridice capul...e mortala, dupa ce o iau in brate imi arunca un zambet de imi trece toata oboseala ![]()
mQQm pentru bubitele de caldura noi punem la baita sare de baie de la Topfer, incep sa se usuce de la prima baie.
Baita noi facem in fiecare seara si pe cap. In timpul zilei de la regurgitare mai da si prin par
. Dar nici vorba ca dupa baie si masaj sa se moleseasca. Papam si apoi face ochii mari si adoarme la o ora de cand termina de mancat.
doinique pentru durerea de cap de la anestezie bea o cafeluta.
alinutza78 si Beatrice a facut un pic de puroi la vaccin, io am apasat si a iesit si apoi s-a uscat locul fara sa dau cu nimic.
noce te cam invidiez pentru meniul tau. Eu fructe manac cu portia, ciocolata la fel...la ce crize de colici face bebe...
Mami de
Beatrice
pooh spune:
Alinutza,tu ti-ai cumparat wrap sau doar vrei sa-ti cumperi?Si de unde?Iti comenzi de pe Nandu?As vrea sa achizitionez si eu unul,insa sunt cam nehotarata,as vrea niste pareri
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
steadya spune:
motana eu am cumparat Tummy Tub, dar deocamdata ma uit la ea ca la TV, ca nu a sosit "murdarelu'" inca sa o punem in functiune
si e buna doar sa irite curiosii care nu inteleg ce am de gand sa fac cu "ghiveciul" asta ?!
eu o sa ma zbat sa o folosesc intrucat alta forma de cadita nu am cumparat, merg pe asta de "nisa", deh tehnologie moderna...
noi suntem bine, am trecut in formatia kinder si weekendul asta si asteptam cu nerabdare ziua de maine cand ne vom prezenta la control la dr. ginecolog...
daca dr. isi pastreaza planul
de la tel, miercuri ne vom infiinta la spital - pentru inducere cel mai probabil- asta daca nu e vreun vrajitor dr. meu si a prevazut ca atunci se va intampla nasterea in cursul ei firesc 
Adya
39
noce spune:
Eu nu ma mulg deloc. M-am muls doua zile cat m-a tinut furia laptelui si atat. Prefer sa las lactatia sa se produca natural. Noaptea, cand bb suge mai putin, curge laptele siroaie, nu mai fac fata prosopele, am patat si canapeaua mov (arata acum ca vacuta milka cu pete albe) O sa se regleze de la sine. Daca te mulgi, produci un surplus pe care bb nu-l consuma si va trebui sa te mulgi mereu.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alinax In primul rand felicitari mamicutzelor care abia au nascut si multa sanatate sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi Am si eu o mica intrebare (nedumerire) pentru fetele care alapteaza excusiv...mie doctorul mi-a spus ca dupa ce alaptez sa ma mulg ca sa stimulez cat mai mult lactatia...am facut de cateva ori dar nu imi vine sa arunc bunatate de lapte...voi ce faceti? va mulgeti si pastrati laptele sau nu va mai mulgeti deloc dupa ce alaptati? Sophia Alexandra 31.07.2009 |
Pe de alta parte, eu ma gandeam sa incep sa ma mulg ca sa am laptic la 6 luni cand incepem diversificarea si ii voi da cereale, ca de lapte praf nu vreau sa aud. Dar cred ca e cam devreme acum pentru 6 luni. Nu stiu cum sa fac
Siacob, poate nu fructele si ciocolata ii dau colici bebelusului. Ai putea sa incerci intr-o zi sa mananci mai multe fructe sa vezi cum ii e.
Eu am mancat ieri struguri si vad ca nu i-au facut rau puiului, asa ca am mai introdus cu succes inca un fruct. Acum ma gandesc la prune? A incercat cineva?
Mami de bb Filip, 1 august 2009
Minunea Sfantului Nectarie
flosideea spune:
eu am mancat de toate....prune,pepeni,nectarine etc,dar de cand a aparut ceaslaua nu ma mai despart de ea.spre norocul meu nu s`a vazut nici o diferenta la denis,mai ales ca de cand era in burtica mami il indopa cu fructe.nu cred ca fructele dau colici.si denis are si inca ce colici,dar pt asta cum am mai zis nu e diferenta intre o zi in care mananc fructe si una in care nu.parerea mea este ca acesti colici sunt fiziologici,ei timp de 9 luni s`au hranit prin buricut iar acum dureaza putin pana li se regleaza stomacelul.
Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)
Giova spune:

Noi suntem ok, de sambata am venit in Tm, maine umblu sa depun dosarele si pe joi iar ne intoarcem in Alba
.
Edi e ok...ba face circ seara, ba nu....depinde...in rest papa la fel...in 3 sapt. a pus 1 kg
, are 5600gr. abia am asteptat sa-l cantaresc. deja schimbam hainutele...
Azi aveam programare la dr. pt. revizia de 6 sapt. dar de vineri am o scurgere maronie catre rosu...cred ca e micul ciclu...sper sa nu-mi vina CM asa repede. la marco mi-a venit si dupa un timp nu a mai vrut sa bea san...era si laptele ciudat, straveziu...cica sunt cazuri cand copilul refuza lapticul din cauza CM
.
danielle vad ca e singurica cu fetele...eu nu ma incumet sa raman cu amandoi, de aceea plec iar cu sotul la Alba. si Marco e la gradi pana la ora 16.
si sa rezisti mami.
patricia cate buc. sunt recipientele d ela Avent si cat costa? stiu ca multisor...mie nu mi-ar ajunge la cat laptic am depozitat deja....la mama am un sertar plin de la lada, aici inca unul. eu il pun in pungi cam 400 ml/punga. asa nu ocupa foarte mult loc in congelator. Edi papa doar de la un san, celalat il mulg si il depozitez.
felicitari Lorelay, sanzaiana refaceri rapide si bebei fara colici!
mqqm si mie mi-a fost putin groaza de primul drum cu bb in masina. eu dezaactivez airbagul si pun scoica in fata langa mine. oricum el doarme pe masina, dar macar il am sub observatie. nu l-as lasa cu marco in spate, caci cine stie ce-i face.
Mirclau a ajutat colic baby de la erba vita, de el e vorba...ii dau doar seara cand incepe sa maraie, cand e nevoie, caci avem si seri linistite. si calma baby pt. dintisori cica e super bun.
Patricia du-te cu rebecxca la piscina, foarte bine. eu as vrea sa merg din toamna cu bb la cursuri de inot pt. bebei, sa vedem ....
Moniland ia galactogil, fulgi de ovaz, ceai de stimulare a lacattiei, dormi mult, incearca sa te odihnesti. poate se inmulteste, daca nu....asta e....dar insista.
Nicolica bine ati venit in
. sa-ti traiasca zmeurelul si sa va bucurati de el. am notat datele, cand am timp va trec in lista.
Blanca e o dulce Eva, ma tot minunez de parul ei
.
Crixia sa va traiasca Ana maria ca tare dulcica este.
Mony eu nu fortez, deschid doar cat permite si curat la fiecare baita, cu timpul se va deschide mai mult....asa am facut si la Marco, fimoza nu are oricum.
Pogos la cat mai multe lunite. ma bucur ca da rezultate colic baby, e bun ca e si naturist.
Lucialu pe unde esti iubita? nu ne prezinti si noua pupa?
Cornelia sa va traiasca proaspatul crestin!
Super ca ai reusit sa vinzi masina.
Ma bucur ca e cumintel Vladimir, si Edi se uita dupa marco.
e mortal Vladimir, se vede ca copiii sunt topiti dupa el
.
Donique felicitari! refacere rapida si mult laptic! Bine ai venit pe lume Ioana teodora!
Badurox felicitari! refacere rapida si mult laptic! Bine ai venit pe lume Iris Ana Ioana!
Adriana sa va traiasca proaspata crestina!
Flosideea super Denis cel grasun! cred ca i-a prins bine plimbareala.
Elenada
! Multa sanatate si fericire alaturi de frumoasa familie! sa va traisca cei 2 copii minunati!
gata, fug sa intind hainele.
am copiat datele cu fetele care au nascut. cand am timp ma ocup si de lista.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
flosideea spune:
stedya scot niste 
asa preventiv ca poate nu vrea bubulusul tau sa se ia dupa dnu doctor.tinem pumnii...
Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)

Daria Alessia (12.07.2009)