Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (81)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

elenada...multa sanatate, fericire alaturi de bebelusi...sa fii o mamica fericita si implinita

Alinutza de strumf Eric Alexandru (05.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

multumesc tuturor pt raspunsuri!
referitor la acneea bebelusului care ne a invadat fatuca, eu il spal la baie si inca o data in cursul zilei cu gelul mustela new born, altceva nu am dat pt ca teoretic trece de la sine dar parca grea mai e asteptarea asta, de aceea eram curioasa ce folositi si cand ati scapat de ea.

alinutza ii voi suna si eu pt acele rezultate,eu asteptam sa imi trimita pe email , asa au spus, si nimik pana acum!

la multi ani fericiti alaturi de bebelusi si toti cei dragi si din partea mea pt elenada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

ELENADA La Multiiiiiii Aniiiiiiiiiiiiiii!!! SA AI PARTE DE MULTE BUCURII ALATURI DE FAMILIA TA!!!

de ieri am inceput sa colectez 140-150 ml de latic

Vally de Gloria Adelina (13.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Buna fetelor,
Multa sanatate la pitici care sunt niste superbi.
Danielle02 , imi voi permite sa-ti dau raspunsul eu in privinta metodei contraceptive de care intrebai, in limita in care stiu si eu.
Fata mea vitrega are 21 de ani si are implantul respectiv de 3 ani (din cate stiu trebuie sa mearga sa-l schimbe), nu a avut menstruatie timp de 3 ani, efecte negative nu a avut .Tentatia a fost mare si pentru mine sa fac implantul respectiv , dar discutand cu un bun prieten ginecolog din Romania, am aflat ca totusi nu este extraordinar de bine , mai ales ca organismul trebuie sa-si faca damblaua in fiecare luna.Am renuntat la idee , mai ales ca imi mai doream un copil.Nu stiu exact care ar fi efectele , asupra oranismului in cazul in care iti mai doresti un bebe, stiu doar ca cineva foloseste cealalta metoda contraceptiva foarte uzata aici, si anume injectia o data la 3 luni , iar tipa a ramas fara probleme insarcinata iar baietelul ei are deja aprope 3 ani...deci eu as inclina spre injectie mai mult...comod, fara ati fi frica ca uiti sa iei pastila.
Dar poate poti afla mai multe decat stiu.
Sanatate multa si pupici la printesele tale.

Mami de printesa Iulia-decembrie 2003 si 39+bebe Alexandra Isabella in burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui 4mykids

Buna fetelor,
Multa sanatate la pitici care sunt niste superbi.
Danielle02 , imi voi permite sa-ti dau raspunsul eu in privinta metodei contraceptive de care intrebai, in limita in care stiu si eu.
Fata mea vitrega are 21 de ani si are implantul respectiv de 3 ani (din cate stiu trebuie sa mearga sa-l schimbe), nu a avut menstruatie timp de 3 ani, efecte negative nu a avut .Tentatia a fost mare si pentru mine sa fac implantul respectiv , dar discutand cu un bun prieten ginecolog din Romania, am aflat ca totusi nu este extraordinar de bine , mai ales ca organismul trebuie sa-si faca damblaua in fiecare luna.Am renuntat la idee , mai ales ca imi mai doream un copil.Nu stiu exact care ar fi efectele , asupra oranismului in cazul in care iti mai doresti un bebe, stiu doar ca cineva foloseste cealalta metoda contraceptiva foarte uzata aici, si anume injectia o data la 3 luni , iar tipa a ramas fara probleme insarcinata iar baietelul ei are deja aprope 3 ani...deci eu as inclina spre injectie mai mult...comod, fara ati fi frica ca uiti sa iei pastila.
Dar poate poti afla mai multe decat stiu.
Sanatate multa si pupici la printesele tale.

Mami de printesa Iulia-decembrie 2003 si 39+bebe Alexandra Isabella in burtica.

multumesc frumos de raspuns
injectie imi e frica,a facut-o matusa mea si nici dupa 10 ani de incercari nu a reusit sa ramana insarcinata.tot asa,ii venea ciclul haotic,rara de tot,ori ii venea dar prea mult etc.
sunt in ceata rau de tot cu metodele astea contraceptive
fetele pe care le stiu si au implanturi din astea cica nu au probleme,le-a venit ciclul numai ca nu regulat.poate o sa il incerc si eu vreo 5-6 luni sa vad cum e,daca nu vine il scot si gata,merg pe pastile

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

alinutza uite www.youtube.com/watch?v=44snbbszTps" target="_blank">asa o tin pe Daria in wrap, mai da la pozitii de newborn si gasesti pe youtube, e f comod. si slingul e ok insa ei nu ii place culcat aproape deloc astept sa schimb pozitia de newborn si la sling si apoi o sa il folosesc mai mult.

Si-a luat cineva pana la urma cadita de aia Tummy Tub? Eu am ras ce am ras da pan' la urma am luat un vas tip galeata (unde o sa spal mopu mai tarziu ) si am folosit-o ieri, wow un real succes.

mQQm, v-au atacat veveritele sau de data asta nu? Cum a fost in tabara?

ylla tu esti printre super moms, si copila maricica, si curatenie si bb mic, bravo, esti de admirat.

danielle, a venit sotul sau tot singurica cu fetitele, cum te descurci, mai poti?

Va pe toate!

Daria Alessia (12.07.2009)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Neatza mamici........

Eu pentru eritremul cu care am venit din maternitate...adica facut de la dezinfectantul puternic,am folosit crema de eritrem de la klorane.....a trecut dupa doua aplicari....

II fac baita si nu mai are decat dureri dela constipatie.....altceva nimic..cand face kk se screme atre mult..si apropae tipa....altfel.....e o minunica cuminte.....numai cand sufera vrea la mama in brate....de fapt pe pat in fata mamei apoi sta cuminte in patutz....
In fiecare zi ii multumesc lui DUMNEZEU ca mi-a lasat puiutza....nu cer dect sa-mi lase ce am ..nimic mai mult...nu vreau nici averi...nici.....bogatii..vreau sa am copil sanatos si familie sanatoasa...atat.

Se apre ca am facut o prostie alaptand cat inca aveam calmante foarte puternice in sange........am suportat greu operatia si mi s-au recomandat...analgezice puternice....le-am facut si ca o inconstienta am dat laptic la minunica.....acum pana trec durerile nu mai dau...ma mulg si-l arunc....
de ieri nu am mai luat nici un calmant...in afara de no spa.....si o sa ncerc sa nu-l mai iau.......imi pare tare rau .....

mai sunt gravidutze sau au nascut toate?

Madalina de minunica Eva-Maria

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinax spune:

In primul rand felicitari mamicutzelor care abia au nascut si multa sanatate sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi

Am si eu o mica intrebare (nedumerire) pentru fetele care alapteaza excusiv...mie doctorul mi-a spus ca dupa ce alaptez sa ma mulg ca sa stimulez cat mai mult lactatia...am facut de cateva ori dar nu imi vine sa arunc bunatate de lapte...voi ce faceti? va mulgeti si pastrati laptele sau nu va mai mulgeti deloc dupa ce alaptati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Alinax, eu am bagat la congelator ca mi-e mila sa il arunc. mi-am cumparat recipiente Avent.

Vally, la fiecare muls scoti asa mult?
eu doar dimineata umplu pompa avent, daca as insista cred ca as mai scoate putin, iar peste zi 80-100;
insa se pare ca sint pe cale sa cistig batalia ci tzitzele, ieri am reusit sa alaptez in a doua parte a zilei, doar la culcare i-am mai dat putin si din bibe. dureaza mult mai mult dar este asa placut!! pentru mine e noua senzatia asta, caci la Rebe nu am avut parte, nici de una nici de alta (pompa).

Alinuta, f buna informatia!! bine, nu e nevoie de tinut asa mult, dar daca il mulg si pun in recipient steril Avent, pot sa il tin cu incredere pina la urmatoarea amsa, 3-4 ore.

Lucialu, sper ca sinteti bine!

si al meu isi intoarce singur capul pe parti, nu trebuie sa il intorc in somn.
o saptamina buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

Alinax depinde de cat suge bebelu.daca nu a golit sanul,mulge`te si depoziteaza`l in frigi.cum zicea si patricia sunt anumite recipiente speciale pt asa ceva si le poti depozita cu incredere in frigider sau congelator.la mine de ex nu e cazul pt ca dupa fiecare masa nu mai scot mare lucru pt ca am un baietel care daca s`ar putea ar sta numai la san sa suga.e pacat sa arunci lapticul.mulge`te,iar la masa dupa san dai din bibe restul,asta daca mai vrea.

Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)

Mergi la inceput