Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (81)
Raspunsuri - Pagina 16
Motana spune:
Merci, eu de fenicul beau o sa ii pun si chimen si anason, ii mai puneam inainte anasonul dar am uitat de el.
Dar oare sa ii dau si bblinei sau beau numai eu, e acelasi efect? Ea bea numa' lapte matern, o fi acelasi lucru?
Alinutza, vazusem si io pe parentstv.com ca 6 e cifra magica... 6 ore afara laptele, 6 zile in frigi si 6 in congelator. Ma doare sufletu' si cand lasa 10 ml in bibe si tre sa il arunc, crek un borcan intreg n-as arunca, nu cred ca in cateva ore se strica, nush.
Bravo pt laptic... wow 200 ml e hyper super cool, keep on! Iesi ceva, bei ceai sau asa e organismul?
Daria Alessia (12.07.2009)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"
Moniland spune:
ELENA, LA MULTI ANI!!!
Sa fi sanatoasa, sa ai viata lunga si fericita alaturi de familia mult dorita. Va pupam!!!
de
Laura Ioana
Irina Maria
adrianafedorca spune:
buna dimineata
ne e tare dor de voi , am prins momentul cand doarme bubulina si am zis sa va scriu repede
ieri pe 22 august am botezat-o pe Anastasia, a fost cumintica a plans cand a bagat-o in apa dar dupa ce s-a linistit si a dormit si a dormit de nu se mai trezea
petrecerea am facut-o acasa, nu va zic ce e in casa ...dar a trecut , a fost foarte frumos, toata lumea foarte incantata si de casa si de copil si de mancare dar tare obositor, in conditiile in care noi n-am facut nimic , am luat un bucatar care ne-a facut tot acum mai ramane sa fac curatenie generala si sa nu mai prind pe nimeni pe la mine
Anastasia e o dulceata e fff cuminte, inca o alaptez, de la mine papa cam 60-70 ml, si biberon inca 50-80 ml cateodata 100ml, colici vad ca nu are, daca e satula doarme de rupe noaptea doarme de la 11 la 5 deci pot sa spun ca sunt o fericita
sper de saptamana viitoare sa ma linistesc si eu si sa intru mai des sa va citesc si sa va scriu ca mi-e tare dor de voi
va pupam cu drag
mai tarziu o sa pun si pozici de ieri in contul comun
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si
Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
flosideea spune:
buna ziua de la noi....am intrat sa imi cer scuze...am fost....ieri in jurul orei 18 am primit un sms de la badurox prin care ma ruga sa anunt ca a nascut,dar nu eram acasa.noroc cu noce
.m`ai salvat....
si sa stiti ca n`am umblat teleleu ,drept dovada am sa va arat niste pozici de ieri.am fost in poiana bv impreuna cu nasii si am avut parte de un bubulush cuminte de`ti venea sa`l papi.numai a dormit,a papat,iar a dormit...pana acasa,ca apoi....oricum a fost o zi super reusita si chiar trebuia sa ne mai rupem putin de cotidian.
fug sa pun pozele ....si sa fac un dushulet pana nu se scoala piciu.va pupic si revin...
apropo,eu beau ceai de fincen,anason si chimen,dar cu toate ca soacra`mea insista sa`i dau si lui,nu`i dau ceai deloc si pace...![]()
Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)
flosideea spune:
iete si pozele
http://s607.photobucket.com/albums/tt156/flosideea/prima%20vizita%20in%20Poiana%20Brasov/
ylla2009 spune:
Buna
Felicitari mamicilor!!Bun venit pe lume noilor zmeurici,sa cresteti mari ,frumosi si sanatosi si sa fiti bebelusi papaciosi!!! VOUA mamicilor,recuperare rapida.
POGOS imi spui si mie te rog cum faci apa de tarate?? si Luca are bubite pe fata
. Produse Mustela se gasesc doar in farmacii??? Ce este mai recomandat ..servetelele sau crema??
ADRIANA asteptam pozele si sa va fie de bine micutza crestina

ELENA
LA MULTI ANI!!SA AI O VIATA FRUMOASA ALATURI DE GEMENUTII TAI IUBITI SI DE CEI DRAGI TIE!!!
Al meu bebic e un pic mai agitat de cateva zile..cred ca asteapta si el botezul.
Va pupik,sa aveti o duminica placuta!!!
Ylla foarte fericita mami de
Luca 2.07.2009 si
Carmen,8.10.2003
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui flosideea iete si pozele http://s607.photobucket.com/albums/tt156/flosideea/prima%20vizita%20in%20Poiana%20Brasov/ Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009) |
sunteti o familie tare frumoasa flosideea.micuta e super scumpa,sa va fie sanatoasa.tu arati mai mult decat bine,secretu`????
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici
danielle02 spune:
la multi ani!!! elena
felicitari noilor mamici,recuperare super rapida si bebelushi sanatosi!

pt fetele care au mai ramas,haideti fetelor,nu va lasati!!!

Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici
flosideea spune:
danielle secretu?cred ca ciocolata,ceaslaua si un bubulush scump de tot.
si Denis are acneea bebelushului dar eu nu`i dau decat cu apita la baie si in sterg tot asa cu vata sau compresa sterila cu apa.e ceva normal si nu`mi fac griji.de ieri noapte al meu baiat nu face kk.face multe parturi,dar atat.sper sa ne revenim.acum ma retrag pt ca ne e foame ,papam dar se supara ca nu ma gaseste cu piciorusele-de obicei ii tin piciorusele cu mana libera si acum e cu ele`n aer,cautandu`ma...poop
danielle02 spune:
fetele,voiam sa va intreb daca stiti ceva de implantul ala in mana pe baza de hormoni ca metoda contraceptiva.aici mai toate il au insa au ciclul neregulat rau.cica le vine pe la 2-3-4-5 luni si muuuult si le tine cam 2 saptamani.mi l-as pune si eu insa imi e frica sa nu ma dereglez cumva si sa nu mai pot face puradei (daca imi mai vine de vreo unu`:D) cica trebe reinoit o data la 3 ani,pana atunci,e 100% sigur ca nu ramai burticoasa.
ce parere aveti de el,e okai?
motana,eu stiu ca se beau ceaiurile alea,nu prea se dau la bebe.daca le bei tu,au acelasi efect si la bebe
la cat mai multe lunite Adrian-Stefan de mami ivanoiuadela
A truly versatile lady.
pozici