Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (81)
Raspunsuri - Pagina 15
ylla2009 spune:
ALINUTZA si Luca a facut la fel la vaccin si mi-a zis pediatra sa il las in pace sa nu-i dau cu nimik
pup
Ylla foarte fericita mami de
Luca 2.07.2009 si
Carmen,8.10.2003
vally spune:
Doinique Felicitari!!!
Bine ai venit bebe Ioana Teodora!!!
Badurox Felicitari!!!
Bine ai venit bebe Iris Ana Ioana!!!
sa va traisca bebelusii, sa fie sanatosi,norocosi,papaciosi si necoliciosi !!!
Refacere usoara si rapida mamicicutze de zmeurici!
Alinutza eu stiu ca nu poti face nimic...o sa treca de la sine (usor de zis...
)
Vally
de
Gloria Adelina (13.08.2009) 
alinutza78 spune:
Ylla multumesc..
mqqm tot cautand referintele am dat peste un articol salvat mai demult si care mi s-a parut cel mai relevant...in concluzie cred ca o sa pastrez si eu laptele mai mult de o ora, avand in vedere ca in camera am mai tot timpul temperatura intre 23 si 25 de grade.pastrare lapte matern
vally Gloria e o mica mancacioasa
...Eric nu a mancat mai mult de 90 ml si e mai mare decat Gloria cu o saptamana.
Alinutza
de strumf
Eric Alexandru (05.08.2009)
sandy_2008 spune:
Salutare,
Va rog sa il treceti in listuta si pe leutul meu - Andrei Gabriel.
A venit pe 13 august la ora 11:00 prin cezariana, la 41 de saptamani si a avut 3 600 kg si 53 cm.
Este un bebe cuminte, care papa si doarme.
Stiu ca ati mai discutat de o mie de ori, dar va rog sa imi spune+ti daca pot sa face ceva preventiv sa nu apara colicile (in afara de ceai de fenicul, anason si chimen ca de asta beau deja cam 1 l pe zi).
Merci
Bze
Motana spune:
Se poate da ceai de chimen pt colici? Cat si cum, cateva picaturi sau mai degraba beau eu? Eu bea de fenicul, sa ii pun anason si chimen si sa beau io sau sa dau la bb?
Heeeeelp!!!
Daria Alessia (12.07.2009)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"
alinutza78 spune:
Motana eu am cumparat ceaiul asta de la Humana care are si extract de chimen. Dupa cum vezi la indicatii, il poate bea si mama si bebe.ceai
Edit: il considera reclama...pe bebelusultau da cautare la ceaiuri
Alinutza
de strumf
emabucuresti spune:
Felicitari tuturor zmeuricilor care s au copt, sa fiti cu totii sanatosi, norocosi si fericiti!
Eu va mai citesc printre picaturi, ma regassc uneori in dilemele pe care la ridicati si ma bucur sa citesc si solutiile propuse.
noi avem acneea Nou nascutului de vreo sapt si nu sa semne ca ar trece. Avem bubite pe fatuca. Se mai confrunta cineva cu asta? Noi nu dam cu nimic, doar spalam fata la baita.
Alinutza tu ai primit pe email de la medlife rezultatele screening ului pt boli metabolice?
Intrebare pt mamicile ai caror bebei dorm toata noaptea- ei dorm continuu intr o anumita pozitie sau ii mai intoarceti voi noaptea?
alinutza78 spune:
ema mie mi-au spus sa dau telefon in doua saptamani de la analiza (luni am sa dau telefon) pentru a afla daca au sosit rezultatele, ulterior urmand sa ridic rezultatul de la ei.
Legat de acnee, Eric inca nu a facut, dar mi-au spus mai multi sa-l sterg cu ser fiziologic pe fata si de folosit chiar servetele umede Mustela.
Alinutza
de strumf
pogos spune:
Tudor a facut acneea bebelusului si pediatra mi-a spus ca orice am face si cu orice i-am da dureaza pana la 2 luni. oricum, mi-a recomandat sa il sterg cu apa de tarate si sa-l dau cu crema Atoderm de la Bioderma.
Tot asa a avut si Ana si si la fel i-am dat cu apa de tarate si am sters-o cu Mustela. insa a tinut-o pana pe la 2 luni si ceva. Pe la 3 luni avea fatzuca curata.
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si de
Tudor Petru (22.07.2009)
dianka_md spune:
Salutare!
Felicitari proaspetelor mamici si bun venit zmeuricilor!
Andreea a facut acneea bebelusilor la 2 saptamini jumate si a tinut cam o saptamana, dupa care mai avea colo colo dar in cateva zile a disparut complet!
Motana bea ceai de fenicul, anason si chimen ca nu strica, ba chiar ar regla si digestia.
Eu noaptea nu o intorc, isi intoarce ea singura capul cand vrea, bine ca doarme!
Apropo ziua cand adoarme in brate o pun la noi in pat sa doarma si nu se trezeste, poate ca simte mirosul nostru in asternut sau poate se simte bine ca tot acolo o alaptez. Deasemenea cand o mutam din brate in patut, carucior sau patul nostru mI tin mainele mele pe burtica si piept ca sa simta caldura, stau asa cam un min sau doua cand vad ca se lasa in somn profund o invelesc si doarme! Incercati...doar le place in brate la mami ca e caldut si miroase a lapte
Va pup!