Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (81)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Giova

danielle felicitari pt. greutatea Melissei. si copiii mei au o piele curata si alba....exceptie au fost bubitele lui Edi, dar acum e ok...aaaa are pielea marmorata...zici ca ii e frig tot timpul....nu stiu de la cine a mostenit...cica trece...cand om vedea. pe maini si picioare se vede asa.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

si Melissa mai are cateodata asa pielea de culoare.o infofolesc bine bine si ii dispare.poate si Edi e friguros ca Melissa.incearca sa il imbraci mai bine.
intre fetele mele e o diferenta ca de la cer la pamant.Ebonee e calduroasa rau,doarme la 18 grade numai in maieu si Melissa e super friguroasa.daca nu sunt 25-30 grade in camera nu doarme.si uite asa ma impart intre doo dormitoare
la fizic,seamana ca doo picaturi,parca e copia celei mari numai ca Ebonee are ochii de culoare inchisa,nici albastri,nici caprui,un amestec.cand i-am facut pasaportul i-au scris in el ca are ochii gri Melissa ii are albastri inchis ca cerul,sunt superbi.

moniland,ma bucur tare ca ai rezolvat problema bibelor.asa i-am luat si eu fetii,tetina pt 0-6 luni si ii merge bine cu ea.stiu cat e de stresant cand au reprize de inec,sa nu respire etc

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CRIXIA

Bun regasit zmeurici!

poze cu zmeurica ANA-MARIA

Vreau sa va spun ca se stramba rau la Infacol, ba chiar il scuipa....astept sfaturi! Voi cum i-l dati, direct in gurita sau amestecat?

Cris mami de Alexia & Ana

ai o papusa de bebelusha,super scumpa si frumoasa
cand Melissa mai scuipa infacolul,il i-au pe deget si il indes inapoi in gurita.fac asa pana a inghitit tot,apoi somn de voie

Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Si cele pe care nu are cine le ajuta cum se descurca?Poti sta fara mancare i curat in casa?

bnu prea inteleg....sincer...

Madalina de minunica Eva-Maria

.

eu una,am doo care ma capiaza,singura cale de facut mancare si curat e numai cand dorm ele,ori pe una o indes cu suzi cand o mai aud ca maraie si pe cealalta afara la copiii.cam asa ma descurc eu

A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Nu prea am timp sa scriu, Isabelle se pare ca o tot necajesc colicii, cu tot cu Espumisan, se strange mititica de numa si o trezeste. Azi macar a mancat mai bine decat ieri, caci ieri tot numa cu tzitzi in gura cate 5,6 min si somn 15 min si iar si iar, am spus ca daca mai face asa, trec pe formula. Se pare ca m-a auzit si azi e mia cumintica.

Mie mancare imi face mama soacra, eu chiar numai de astea frugale la care nu trebe sa stau mult, ca mai mult de 1 si juma maxim doua fata nu doarme. In schimb eu calc si spal aproape zilnic. Sotul da cu aspirator /mop, sterge bai, iar praful in doi printre timp.

De-abia astept sa se termine colicii ... si mai ales sa doarma pusha mea noaptea toata....deja visez frumos. Hai ca va pooop si aveti grija

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna ziua si de la noi!

Felicitari proaspetelor mamicutze!!!

Eu sunt in urma rau si cu urari si cu citit, ca de scris nu mai vorbesc.

Crix, ce frumusete de fata rozalie si finuta!!! Daja m-a apucat nostalgia, ca eu am ditamai flacaul . Ana seamana cu Alexia.

Nu raspund punctual, ca nu prea am citit si mai nou (din nou ) ma apuca depresia cand tot citesc de alaptat. A, Alinutza, citisem o postare mai veche de a ta (scuze dac amomentul e depasit). Vroiam sa iti spun, fara sa te ajute asta cu ceva , ca empatizez cu tine. La fel imi facea si mie Maria, ma impingea cu manutele si urla ca nu reusea sa prinda mamelonul, plus ca la mine nu prea curgea nimic. Cat mai plangeam ca ma respinge copilul . Si imi formam mameloanele cu seringa,, de imi dadeam sangele, ma mulgeam ... si ii dadeam cei 5-10 ml cu lingurita si apoi formula cu lingurita.. si stateam non-stop sa hranesc copilul , care nu crestea. Priveste partea plina a paharului si bucura-te ca ai lapte si il poti hrani chiar cu bibe.

Vladimir creste, sta treaz mult timp, e cuminte in general, dar are si zile proaste. Inca mai are colici, cu toate ca acum ceva timp credeam ca am scapat.

Deja e tot un zambet cand isi vede fratiorii si ii urmareste peste tot cu ochisorii mari.

Vladimir e un scump, dar eu m-am tot suparat in ultimul timp ca toata lumea (dar absolut toata lumea, incepand cu taica-su) il compara cu Stefan . Ca Stefan era un bebe superb, ca avea capul rotund, pielea alba, ochii albastri, parul blond, copanele grase etc., etc. Vladimir in schimb e mai calm, daca nu il deranjeaza nimic, sta treaz si urmareste totul cu ochisorii, nu plange fara motiv. Si eu il vad tare frumusel .

Stau rau cu timpul, maine avem botezul, am tot fost plecata dupa una-alta, plus prinsa cu treburi de serviciu... cand fericita, cand depresata , simt abia acum ca a inceput o nou etapa in viata mea... Il iubesc pe Vladimir de ma doare sufletul . E frumos si greu.

Am trecut la fapte si am vandut masina mea, in speranta ca vom lua repede alta sa putem merge in concediu toti, dar inca nu am reusit... asa ca alta grija pe capul meu , circul cu masina lui Doru. Am iesit singura cu toti trei si a fost ok... dar Maria fara scaunel, asa ca am fost stresata... plus cum se circula la noi in perioada asta (ori in coloana, ori ca la nebuni ).

www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinique spune:

buna seara si de la noi
nu suntem inca bine dar vroiam sa va anunt
miercuri la ora 20.30 s-a nascut IOANA TEODORA, cezariana de urgenta dupa travaliu de 12 ore, f greu.
2850 g, 49 cm, apgar 9,
revin cu amanunnte, deocamdata am o durere de cap de la anestezie, nu cedeaza cu nimic, dar nu pot sta decat culcata
va pup, doinique mami de IOANA TEODORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Doinique, felicitari si refacere rapida!

Bine ai venit pe lume, Ioana Teodora!

Am mai pus ceva poze mai vechi, incepand de aici: http://picasaweb.google.ro/cornelianis/2009Iulie#5372803165117172514
si mai noi, aici: http://picasaweb.google.ro/cornelianis/2009August#

www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Mesaj de la Badurox:

"Azi la ora 4 s-a nascut minunea mea, Iris Ana Ioana, de 3050 gr, scor 9, natural, fara epidurala, dupa un travaliu de numai 3 ore!"

Felicitari, Badurox! Sa fiti sanatoase amandoua, sa-ti traiasca minunea, sa-ti aduca numai bucurii!

Fetelor care stati sa nasteti, sa aveti nasteri usoare si travalii scurte ca al lui Badurox!

Felicitari, Doinique! Bine ai venit pe lume micuta Ioana Teodora! Sa te faci mare, sa cresti ca Fat Frumos, cat altii in 10 saptamani, sa o faci pe mami fericita! Doinique, recuperare rapida si usoara! Te pupam si te asteptam cu poze cu minunea ta!

Blanca, am vazut-o pe Eva! Ce falcute dragute a facut! Creste, fata, nu sta degeaba

Mami de bb Filip, 1 august 2009
Minunea Sfantului Nectarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

doinique felicitari!!! Bebe Ioana Teodora bine ai venit pe lumea noastra..sa fii sanatoasa, papacioasa si iubita...Doinique iti urez sa te refaci cat mai repede...tin pumnii sa treaca durerea de cap..si sa ai laptic petru bebelina!!

Cornelia..ici pentru mesaj...si eu am inceput sa vad partea plina a paharului ca altfel eram pe punctul sa o iau razna

Mamici..acum am observat ca Eric a facut o pustula cu puroi pe locul unde a fost vaccinat in maternitate. Stiu ca e normala reactia...dar il pot da cu ceva sau las sa se usuce de la sine?

Alinutza de strumf Eric Alexandru (05.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Cine intreba de ajutor? La noi, tati face curat si piata, mami sta cu bb. E prea frumos ca sa pierd timpul cu altceva.
Mancare gatita nu mai facem, am gatit destul pana la nastere. Mi-a facut tati o supica in prima zi cand am venit din maternitate si pana sa apuc s-o pap, s-a stricat. Nici eu nu prea am pofta de mancare.
E vara, papam pepene, nectarine, salate, lactate si dulciuri corabioare (prajiturelele alea comuniste in varianta noua cu stafide si alune), snikers, gogosele cu ciocolata si uneori inghetata .

Mami de bb Filip, 1 august 2009
Minunea Sfantului Nectarie

Mergi la inceput