Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (331)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bianca exact asa fac si eu ciorba de burta, trebuie sa execut si eu una zilel astea adac gasesc burta pe aici. Cu un kg de carne de vita cu os sectionat la 2 kg de burta, fiarta cu legume multe si la final strecurat si pus burta fiarta si telina si o ceapa blenduite si puse inapoi secretul e sa fie legumemulta,smantana si usturoi bomba calorica ce mai .Pana in 6 septembrie stau ai mei.
Maraki eu sunt mare fan ciorba de vacuta am pus o reteta si la mine pe site sa o incerci sa vezi ca e macar la fel de buna ca la restaurant .
Am fugit in parc pana la epuizare si piticul inca vroia sper macar sa manance la pranz.

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvi_2005

Bianca exact asa fac si eu ciorba de burta, trebuie sa execut si eu una zilel astea adac gasesc burta pe aici. Cu un kg de carne de vita cu os sectionat la 2 kg de burta, fiarta cu legume multe si la final strecurat si pus burta fiarta si telina si o ceapa blenduite si puse inapoi secretul e sa fie legumemulta,smantana si usturoi bomba calorica ce mai .

Chiar ma uitam azi prin cartea lui Radu Anton Roman...o am demult in calc dar niciodata nu mi-am facut timp sa o citesc si ..dadeam asa paginile si am ajuns la pagina unde scrie de mujdei....ca se poate face in 3 feluri:
Baza...usturoi, sare si apa
Al doilea fel...frecat cu putin ulei si otet si pus si putin marar in el (scria ca am ajuns in Oltenia)
Al treilea fel...se freaca cu ulei si otet (asa zice el) si se pune si un pahar de smantana ...si se cheama ca am ajuns in Ardeal langa ciolanul afumat .
Deci stii cum e bucataria asta...depinde de zone.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"

Mergi la inceput

Noi nu am plecat nicaieri ca a fost innorat si bineleteles ca a venit ploaia din Germania si aici . Si maine va fi la fel.
Am dormit cu Dani de amiaza, apoi ammai citit din codul fiscal si acum am pus la fiert niste ciuperci sa fac de cina cu maioneza.
Maraki, habar nu am cu magnetii, aud pentru prima oara asta. Monitorul e LCD ? Macar bine ca stim. Eu stiu ca magnetii sut daunatori...mai ales la acumulatorii telefoanelor...am testat pe telefonul meu mai demult din 4-5 zile cat ma tinea un acumulator a ajuns sa ma tina 1 zi in decurs de vreo 2 sapt . Magnetul statea tot timpul langa telefon.
Sa stii ca si eu fac mancare multa deobicei...in cantitati mari...mai dau si la altii daca ramane...maica-mea deobicei cand fac ceva deosebit sau socrii.
Cosmi iar sunteti la tara?
Mai revin eu azi.....

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Mujdeiul il faceam si eu inainte doar cu usturoi, sare si apa, am citit pe aici de ulei+otet si mi.a placut si asa..dupa aia l-am invatat si pe ala cu smantana de la tine Bianca, e monitor vechi draga, nu l-ai vazut in atatea poze? tot asa se vede si este pe suprafata destul de mare Au spus la stiri ca la concertul Madonnei nu aveti voie cu aparate foto profesionale

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Maraki, m-a sunat si Nelu sa imi spuna ce a spus de aparate foto profesioanale. Foarte bine..deci cu al meu pot merge.
Monitor dinala vechi...ma gandeam ca parca l-am vazut in poze dar puteai sa il schimbi de atunci .
Mujdeiul nu l-am faut niciodata cu otet..habar nu am de unde e obiceiul..cate bordeiuri atatea obiceiuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Buna seara!

Multumesc tuturor pentru urari!

Bianca m-ai omorat cu ciorba de burta... noroc ca sapt. trecuta tocmai am mancat facuta de o prietena si a fost delicioasa rau. Chiar ma gandeam sa ma apuc si eu sa confectionez una... dar cand am vazut cat de laborioasa eeee... .Oricum cand faci sa mananci o portie pentru mie si una pentru Nicolas ca si el e mort dupa ciorba de burta.
Si cu ciupercile cu maioneza mi-ai facut ... dar nu-s cam grele seara?
Despre salata boeuf... nu mai zic... sambata trecuta vorbeam despre ea... mancam niste catraveti murati care erau exact pt pus in salata boeuf.
IRINA - bag de seama ca vrei sa ne incumetrim... pai daca iti spun numele de fata si-ti place ma prezint nasa la Constanta bre. Glumesc!Desi... mai am deja 3 finutze... asa ca experienta am... chiar destul de vasta. Asadar ma gandisem la AGNES.Daca iti place... si mi-o da DD pana la urma si mie tot fata... pai sa le cheme pe-amandoua la fel... si-asa ziceai ca vroiai sa-i pui lui Mario al doilea nume Nicolas.... parca asa mi-aduc aminte. Felicitari sotului pentru victorie! M-am prapadit de ras la faza cu"tactu e una din ciorile alea".

BEE- super dulci copilasii tai. Ce micut e Petru pe langa ceilalti 2. Pe Razvan e prima data cand il vad iar Ana nu-mi vine sa cred... ce domnisoara.E frumoasa foc si seamana cu tine.

ANA de France... mi-era dor de tine... sa-ti traiasca si mica Anastasia...

ALI - ai dreptate... micul bondarel a inceput sa se miste....ma rooog sa-l simt... chiar in seara asta stand pe canapea incepuse sa se bage in seama cu mine

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

PASTE 2007
IARNA 2006

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Bianca ti-am trimis niste poze in mail, sa nu le stergi ca le vreau si eu....mi le trimiti azi
Este frumos numele Agnes dar imi aminteste de blonda aia fitsoasa care o vedeam pe la povestiri de noapte...
Angelo e bolnav, pe la 4 dim avea febra mare, i-am pus nurofen supozitor si picaturi pt nas...a vomitat....sper sa-i treaca sa nu fie ceva de durata...
Giova nu ai intrat deloc ieri, ati ajuns cu bine?

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici.....acum o juma de ora am venit si noi acasa...am eu tb la minister asa ca atb as plecam cu noaptea in cap

Bianca ....am zis ca plecam la mare nu la tara...a fost super dar fff multa lume ,vreme buna iar apa n am vazut i niciodata atat de limpede,imi admiram pedichiura...cazare a fost ok ,cam departe dar super conditii la bani putiniau prenotat prietenii nostri la vila asta ca au fost si anul trecut si a fost fain ca am incaput toti pe un singur nivel...14 am fostpartea nasoala era cand incercam sa gasim sezlonguri....eforie nord cred ca este cea mai aglomerata staiune...balamuc nu alta..nu mai imi place mai fain e la neptun...a fost ok ac ne am distrat ..ne am culcat numai al 3 dimineata iar la 8 eram pe plaja(Numai fetele)

asadar m am relaxat cu toate ca stateam in dubii pt ca eu vroiam la bran...dar Gabi a insistat sa mergem la mare ca cica avem tot timpul s a mergem la bran chiar adac nu mai este ff cald..a zis ca peste 2 saptamani,poate

dar eu incerc as l conving as mergem sa ne vedem surorile...mi e tare dor de soramea ca n am vazut o de aproape 1 an si cica nu s sanse decat la craciun (sa ne ducem la ele)ca au tb multa cu restaurantul...si de cumnatamea mi e tare dor ca ea este cea mai buna prietena a mea si de cand a murit mama soacra tot timpul ma suna si mi cere parrerea...asa ca sper ca sa mergem saptamana viitoare sa le facm o mareeeee surpriza pt ca nu avem de gand as le zice niksa se pomeneasca cu noi la usa

gata ca m am intins ca o placinta

Mergi la inceput

Cosmi esti munteanca? super ca ati fost la mare Eu nu am nici o sansa daca e Giorgos hipertensiv, cand a fost cea mai calduroasa zi din an sapt trecuta, si-a luat tensiunea de vreo 4 ori...asta inseamna ca nu se simtea bine dar nici nu spune

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Buna dimineata si de la mine...

Teolinda, copiii mei nu mananca ciuperci cu maioneza...eu am mancat o jumatate de felie. Sunt grele probabil dar pt noi nu..inca avem stomac bun . Agnes...imi aminteste de o persoana brrr....
Baiatul ce nume va avea? Ai grija cu poftele...daca poftesti ceva fa-ti si manana nu rabda aiurea.
Maraki draga nu am primit nici un mail...vezi unde ai trimis.
Cosmi, deci la mare..imi amintesc acum ca sciai ca mergeti dar nu stiam cand. Bine ca v-ati distrat. Cat e cazarea acum? E mai frumos ca la d-na Jeni? Zici ca e mai departe? Asta nu e un lucru bun atunci...mergeam destul pe jos si de la ea.
Mie mi-a placut Eforie, m-am obisnuit cu statiunea. Si daca mergi in gazda e pret rezonabil si mananci ce vrei si cand vrei la terase sau iti faci tu ca ai de toate la vila.
Giova, somezi?

Eu ma pregatesc pana la piata sa mai caut...una alta la legume....si vreau sa cumpar o bentita alba de pus in par ca Sandra vrea sa isi creasca iar bretonul si e tot cu parul in ochi . Are o gramada de cordelute dar mi s-a pus mie pata la bentita alba .
Dani e prapadit...toata ziua cu ochii in Tv sin in calc.
De azi i-am facut program de calc...i-am explicat si sper ca a inteles.
Are voie o singura data la calc si aia dupa masa ora.
Sa vedem daca ne tinem noide cuvant ca el a pus placa ca vrea la calc de dimineata .

Mergi la inceput