Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (331)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Bee ce dulci sunt tripletii tai.Chiar ca Petru a diferit , oare sa fie mai brunetel si nu roscovan?
Maraki m-am stricat de ras ca nr 10 e un neozeelandez negru pletos si chiar ma gandeam ca ieri m-a intrebat Mario cand am ajuns unde e tati ? Si eu i-am raspuns :uita-te si tu printre ciorile alea si unul e tactu.Si acum cand ai zis ca ai crezut ca e 10 sau 11 m-a apucat un ras.22 chiar nu stiu cine e.O fi tot vreo cioara ca avem destule.
Silvie bine ai reventi sa intelegem ca incei sa scrii iar retete? Ati ajuns repede totusi.Eu nu reusesc sa vad pozele tale pt ca nu stiu parola si stiu ca ai zis dar am uitat.
Ana tu cand mai pui poze?
Eu mai stau un pic si plec sa iau vestititii pui de gaina sa aiba a Mario ce gatui .
Teolinda am uitat sa teintreb ce era mai important.Spuneai ca ai gasit un nume frumos de fata. Pai spune-mi si mie ca sunt in sondaj.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Am sperat ca am si eu mom meu de liniste matinala, dar s-a trezit alex ca e odihnit ca ieri a dormit la pranz ca era terminat.noroc cu yakari ca ma lasa sa av scriu...
Eu sunt KO-mi-au mancat urechile 3 copii. E drept, ca a trebuit sa fac eforturi suplimentare ca sa-l integrez pe nepotel in famiie ca are 7 ani si pana de curand a fost copil unic si asta complica lucrurile. incet-incet ne-am descurcat si solutia cea mai buna a fost sa iesim tot timpul, dar in poveste eu am avut rolul de carator si pazitor de gustari, sepci, creme solare, etc(noroc cu caruciorul Anastasiei) si cristi de arbitru federal si pazitor de turma. bineinteles ca a trebuit sa se dea si in toate minunatiile si tot asa.am pierdut sirul de cate ori am fost la disney, prin diverse parcuri, expozitii pt copii. fiecare avea fitele lui: nepotelul e genul care nu se extaziaza la nimic si pune botul imediat cum nu-i convine ceva, alex il copia la traznai periculoase si incepuse ca ceara tipand inghetata(asta-i pasiunea lui) ca sa fie sigur ca i se da...si noi trebuia sa facem echilibristica intre toate mofturile astea, dar , in principiu, ne-am descurcat onorabil si au fost si multe mom frumoase si "mai"linistite. la canalul manecii am avut vreme superba si o temperatura perfecta pentru anastasia( m-am ferit de calduri mari),care a fostbucuroasa ca avea companie si ca o tineam afara. urmarea: ieri cand a iesit cristi cu nepotul la luvru si eu am ramas cu piticii sa fac nitica ordine am avut parte numai de urlete(nu eram obisnuita)-acum domnisoara nu mai vrea sa doarme ziau decat in carucior afara.
cu botezul....costumatia e cump de vreo 3 luni, dar ma intreb la modul serios, daca i-o mai fi buna
Irina-cand oi gasi ceva timp o sa pun ca asateapta si bunicii.
Silvia-bine ca ati gasit o sol ca era cumplit fara aer condititionat
Bianca-la multi ani! pt sotul tau...la intrebarea cu limba vb de alex ti-am raspun de vreo 3 ori pana acum, asa ca nu ma mai repet...zic doar ca maraki-ai memorie buna, dar selectiva
bee- nu pot decat sa-l citez pe alex "bebe mic e miiiic", dar trebuie musai sa adaug si "frumooos"
Giova-superb Edi

s-a terminat pauza-vrea alex sa manance

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Am si eu pauza de Pc o ora pana mergem in parc si pun ceva retete.
Irina parola e alainnicolas numele lui scrise legate.O sa pun retete ca am o multime dar nu am avut timp se scris .
Ana de France deci v-ati plimbarit nu gluma ai avut ocazia sa vezi si cum e cu trei copii ...cred si eu ca e nebunie mare mai ales la asa diferente de varsta si pretentii ocupationale. Anastasia e mofturoasa cu somicul ? lasa ca mai e putin si incepe scoala si merg flacaii si eu abia astept
Maraki f bine ai procedat sa vezi ca o gasesti sigur ceva loc care sa iti convina.
Noi avem azi program de plimbare si parc, la praz fac ceva lejer am ciorba de pui à la grec de ieri si fac ceva gratar de pui si de cotlet de porc cu sos de ciuperci si cartofi la cuptor o duminica frumoasa va doresc.

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna dimineata si de la mine. Am facut si eu ochi pe la 10 .
Irina, de ce nu tzii puii aia in casa? In vana....daca vrea Mario sa se joace ....cateva zile . Ce au spus socrii cand te-au vazut cu puii?
Ana crede-ma ca daca vedeam raspunsul la intrebare nu mai intrebam. Probabil ai scris dar probabil nu am citit ...am citit pe diagonala cum mai citesc uneori . Daca imi spui special mie...adica mi te adresezi mie sigur vad si "computerul" inregistreaza .

Am cumparat ieri o revista de si am facut acuma sandwisuri cu cascaval. Vai ce bune au iesit si ce simplu se fac....si eu nu stiam .
Se iau 2 felii de paine se taie in doua. Se taie cascavalul asa pe lung sa acopere felia de paine. Se pune deasupra o rosie taiata rotund, se taie putina ceapa rosie si verde (eu nu am avut), se condimenteaza dupa gust (eu am pus sare, condiment cu branza si frunza de telina uscata) si se baga la cuptorul cu microunde 3 min (la 800 W) Vai ce bune sunt....Sandra spunea: "Mmmm mami ce bine arata" .

E cam innorat aici,nori dinaia albi care acopera soarele.. sper sa se deschida cerul sa mergem la strand asa cum am promis copiilor. Sandra s-a trezit la 9 sa faca la mate ca sa o duc la strand .
Duminica placuta va doresc...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata si de la noi,

Irina sa stii ca m.am uitat si eu dupa aia mai slabuti ca stiam ca Marian nu e ca matahalele alea de 100 si ceva kg. Astia de la tvr aratau cam pútin jucatorii de aproape, de aia eram concentrata si la un moment dat ma gandeam ca daca Marian o fi ala cu casca/masca de protectie pe fatza, degeaba urmaresc sa-l depistez Plus comentatorii spuneau numele jucatorolor din 6 in 6 paseDeci e capitan eeeee La ce nume de fata te.ai gandit? Mie Luiza imi place

revin mai tarziu, azi am treaba multa in bucatarie..fac sarmale si salata boeufca are pofta Robert.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Silvia, plimbareala placuta azi. Pana cand stau ai tai la tine?

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

Mergi la inceput

Maraki si eu ma gandeam zilele astea sa fac salata de boef ca nu am mai mancat demult. Eu and fac salata de boef automat fac supa de gaina pt ca legumele alea le bag in salata.
Dupa ce venim de la concert vreau sa fac o ciorba de burta ca "am pofte" si eu si prietenl nostru de familie. Cotizeaza si el si eu fac si impartim. Cred ca e cea mai scumpa ciorba care exista (in Romania) daca o faci k-lumea si in cantitate mai mare. (kg la burta e 15 lei si pt o ciorba cum fac eu trebuie 3 kg ).Asta e numai burta...pe langaburta mai trebuie carne de vita si legume. Asa ca costa...dar e si buna...noua ne place. La restaurant la noi a ajuns 9-10 lei portia. E si scumpa si mult de lucru la ea. Dar merita in final..daca va place.

Mergi la inceput

Mie imi place mult ciorba de burta cu smantana si mujdei Eu nu pun carne de vita, nici la restaurant nu se pune...as manca acum o ciorbita de vacuta de la restaurantele rom <Oricum as face-o, nu iese la fel ca cea de la rest.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Maraki...aici ..cel putin eu asa stiu reteta de la cineva...se pune carne de vita dar doar cand o fierbi. Carne de vita sau oase de vita cu carne pt ai da un gust mai bun ciorbei.(carnea de vita o poti face cu sos de bulion si cartofi rantaliti apoi...Sandrei ii place foarte mult) Carnea o scoti din ciorba si...o dai la matze ..in ciorba lasi doar burta taiata fideluta si legumele (eu pun multe) blenduite.
Se face o ciorba foarte consitenta iti dai seama. La unele restauranturi mancam ciorba...apa goala cu burta,,,la altele e mai consistenta...deci ei pun legumele inapoi. Am un prieten care are restaurant si ne-a dezvaluit secretul ciorbei (ca pune legumele inapoi pasate).
Eu pun smantana in ea cand o fac...(o amestec cu vreo 5 galbenusuri) si usturoi pun in ea la sfarsit. Smantana se mai pune si in ea cand mananci.
O gramada de calorii

Mergi la inceput

Am facut salata, mi-a luat mult ca eu fac in cantitati industriale si am avut mult de tocat. De sarmale ma apuc dupa masa ca nu mai am chef de bucatarie acum, imi ajunge in picioare de la 5.00.
Ce chestie, a pus Angelo niste magneti pe monitor, foarte putin, doar a atins si i-am tras repede...acum exact in locul ala este ca un curcubeu oare isi mai revine ecranul?

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput