Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (331)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Andiaroro, deci ati fost in vacanta pana la urma! Sa va fie de bine. Si tie numarul in minus (la mai multe, nu?).
Poze cu cel mai nou membru al familiei:
http://picasaweb.google.ro/brindusa.ohreac/JuniorulPetru#

http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui d_melli

Maraki da unde naiba vezi tu meciul la ora asta? Marian era capitan , el tocmai a fost si a vb cu galeria sa nu mai arunce cu torte.11 cred ca avea.Am castigat.Eu am stata langa gard langa cladire ca era umbra si Mario se juca cu un baietel.
Bianca distractie placuta, ce fel de fri[utra ai facut?

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

faaataaam zis eu ca este 10,11 sau 22 Deci 11 Ma uitam pe tvr international, noi santem cu 1 h in urma, scria ca este in direct si ma miram ca tu ai zis devreme ca trebuie sa pleci pe stadion

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Bee ce scumpiiiic esteeee Si asa micut mi se pare Cand ma gandesc la Angelo ca avea 2540 gr.....Ana si Razvan parca sant blonduti afara
Ana deci aveti botezul pe 19 Incet, incet se vor aseza lucrurile, o sa iti fie mai usor cand vor incepe sa se joace impreuna copilasii
Bianca super ca ati avut vreme de gratareala, aici a plouat aproape toata ziua si au fost maxim 23 grade. Dimineata erau 13
Giova ati ajuns?

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bonjour din Franta an ajuns asta noapte pe la ora 3, plecati de vineri dimineata de la 9 a fost super ok ca am auns cu bine, a mers si clima conectata cumva manual deci ok totul, piticul e incantat ca e cu bunicii; Azi am smotruit in casa si am facut cumparaturi ca batea vantul in frigi si gata cu vacanta o luam de la capat.
Bee m-am indragostit la prima vedere de piticul tau, imi aminteste de Alain bb e tare scumpic si sunt minunati in poza aceea toti trei impreuna, sa va traiasca !
BIANCA La multi ani sotului tau ma bucur ca ti-au iesit asa cum ai vrut mancarurile. Ne vede, cu siguranta data viitoare, nu stiu inca exact pe cand o fi asta dar o sa venim sa vizitam si Tg Mures .
Liliana felicitari si sarcina usoara !
Giova deci va pregatiti de mers spre casa o sa iti lipseasa ajutoarele pupici.
Miha acum realizez ca nu ne-am vazut nici oi dar nu am mai luat legatura, ramane pe data viitoare.
Bianca ca mi-am amintit tu ziceai ca ti-ai facut blog, pe cand ne pui si noua retete? Si eu am cam neglijat site-ul trebuie sa imi gasesc timp sa mai pun ac am o groaza de retete.
Nu mai stiu ce vroiam sa zic, salut pe toata lumea mai intru eu in zona.

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Silvie deci santeti in Franta Chiar m-am mirat cand intreba Bianca daca ati ajuns cu bine, are fata asta o tinere de minte, ceva de speriat

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Am reusit sa pun cateva poze : http://www.dropshots.com/psilviaro2
Bianca merci de aprecierile lasate in drops
Maraki ca mi-am amintit ce ai rezolvat cu gradi pt Angelo ?

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara si de la mine.
Sunt si eu pe aici, acum am pus niste poze in drops si l-am culcat pe Dani.
Silvia, ma bucur ca ati ajuns cu bine. Nu stiu cate ore se face normal pana in Franta dar ati ajuns repede. Cred ca sotul tau...ar dormi 12 ore dupa atata condus. Cat stau parintii tai la voi? Au mers in vizita? Frumos. Multumim de urari.
Irina, friptura de pui am facut in tava de cuptor cu legume. A iesit o www.dropshots.com/biancas3#date/2009-08-21/17:24:17" target="_blank"> minunatie
.. Felicitari lui Marian si pt meci si pt ca e ..capitan,,..super..inseamna ca ai un sot bun...jucator bun .
Maraki, mersi draga...atat am si eu memorie buna. Nasol ca a plouat la voia azi..sper sa nu vina si la noi maine ..vad ca maine vor fi 26 grade..sper sa fie asa ca vreau sa duc copiii la weekend ca Nelu lucreaza.
Giova...cred ca ati ajuns cu bine. Cum s-a comportat bb pe masina?
Bee, sa va traiasca micul membru al familiei, tare frumoase pozele. Cum il cheama de fapt? Vad ca ii spui Petru dar s-a anuntat ca il cheama Octavian. Ma gandesc ca ambele...dar care e primul?
Ana e tare frumusica...incepe sa semene mai mult cu tine...cel putin eu asa vad. Iar cel mijlociu (Razvan)...e tot sotul tau.
Ana...deci ati fost in concediu...bine ati facut. Deci botez in septembrie si la voi..super.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"

Mergi la inceput

Am fost la un lac azi cu sora-mea si prietenii nostrii..la 40 km de Mures catre Sovata...cam departe dar e frumos. Nu am fost pana acum ca e lac...sunt pescari si plus ca e departe. Dar azi am fost...e-a placut dar departe..unde mergem noi la Mures sunt 20 km care nu se compara cu 40 . Plus ca vreo 3-4 km e drum de tara..plin de pietris si a facut ala un praf...poti sa dsenezi pe masina

Noi miercuri dimineata plecam spre capitala ...vai ce va fi acolo ..ma gandesc cu groaza dar sper ca pana la urma sa merite oboseala.
Cazare nu am gasit unde am vrut...e inchisa vila unde vroiam sa dormim ieftin (rezolva prietenul nostru de la servici de la el). Asa ca...probabil vom veni dupa concert acasa ca nu ne permitem sa dam 300-400 lei cazare pe undeva prin capitala. Si langa capitala...e cam tarziu de cautat noaptea. Sa vedem ce dispozitie avem dar asa s-au hotarat baietii sa venim acasa.

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

Mergi la inceput

M-am schimbat putin....in ton cu bulinutza .

Noapte buna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvi_2005

Am reusit sa pun cateva poze : http://www.dropshots.com/psilviaro2
Bianca merci de aprecierile lasate in drops
Maraki ca mi-am amintit ce ai rezolvat cu gradi pt Angelo ?

Silvie, este inscris in trei locuri si trebuie sa asteptam sa vedem in septembrie la care gradi ramane vreun loc neocupat. Mi-a spus o romanca din Munchen ca asa a gasit si ea loc cand a avut nevoie pt fata ei. Sper sa nu ramanem pe afara

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput