Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (331)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am dormit si eu langa Marco....ce bine este!!!
Edi papa la ora 12 sau 1 noaptea si pana dim. la 6-7 dormim. Dar eu adorm numai dupa 2 noaptea...ma uit in reluare la filmul de seara de la protv. Aici numai un tv avem in dormitor...eu dorm cu Edi in camera nepoatei...asa ca Marco e seful si numai desene vede pana adoarme.

Maine mergem acasa. dar ne intoarcem weekendul urmator si mai stam cateva zile.
ce sa fac daca trebuie terminat proiectul? daca omul asta isi pune nadejdea in al meu sot? si lui ii place, isi pune si semnatura pe proiect...o cladire de 12 etaje cu subsol, multa structura de metal....in centrul Clujului...asa ca pt. el a fost o provocare, mai presus de bani....astea sunt proiecte pt. el...nu vile si alte cladiri micutze.

Cristina si noi avem din colectia Cras...luam revistele si are vreo 10 originale...din Ungaria si Italia...la noi sunt enorm de scumpe. acum am trecut la trenulete Thomas cu magnet, vai de buzunarul nostru...cum vede un OMV cum decartam banii pt. tren. Problema e ca nu prea rezistam prea mult niciunul in fata lui, mai ales cand ne roaga asa frumos.
eu cu marco am luat vitaminele cand am alaptat, acum nu am luat...am uitat sa intreb doctorul.
am emotii cu controlul de 6 sapt. la marco imi cazuse un fir si a trebuit sa ma taie si sa ma coase la loc...acum arata totul bine....dar pana nu vede dr.....
Bianca sotului tau! multa sanatate si fericire. distractie faina pe diseara.
Noi nu facem nimic pana nu avem unda verde de la dr.
Maraki, Bianca ma bucur ca ati revenit. Sper sa nu mai existe nentelegeri.
Cosmi si nepoata are de facut 200 probl. de vacanta si n-are tragere de inima. ne tot cheama la piscina, ca sa scape ea de facut pt. vacanta. of...of...dragele de ele.
Irina normal ca merg la control...eu nu ma joc cu astea...pe urma la 6 luni fac pap test si tot asa. ce fetitza? asta a fost sa fie...chiar ma intreba nepoata ca daca primul cuv. a lui Edi va fii mama, nu mai incercam odata? i-amzis ca nu.
Am citit si eu dincolo de Lili se va obisnui Nicholas cu fratiorul lui....asa am patit si cu Marco...si uite ce-l iubeste. Imi pare rau pt. ea, stiu ca-si dorea o fetitza.

si un weekend fain.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Bianca
sa-ti traiasca sotul...adica cuscrul si sa aiba parte de multa sanatate si fericire.

Ali de
IARINA (16.02.2006) si IANIS (04.04.2008)

www.dropshots.com/iari_ianis" target="_blank">Comorile lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

IRINA tocmai citisem la dezvoltarea bebeilor in burtica si la a doua sarcina se simte incepand din sapt 16. Eu am 15 sapt dar bebeloiul e de 16sapt si 2 zile...zilele trecute aveam impresia ca ma falfaie... dar ma gandeam ca poate sunt balonata... cum nu mi s-a mai parut ca s-a repetat... probabil ca n-a fost bebe.
Am fost luni la echo si mi-a zis ca 80% e baietel poate se mai schimba daca nu... nu-i bai din partea mea. Oricum daca e sa privesc din punct de vedere al crizei... o sa fac o economie substantiala la bugetul familieinu ma refer doar la haine ci mai ales la jucarii... vorba GIOVEI Thomas-ii aia cu magnet... am bagat o avere in eica Nicolas nu se multumea niciodata cu ce primea, mai mult de 30 de secunde, ca deschidea prospectul si ne arata trenurile pe care nu le are.
Acum mai e pe val cu revista Cars... are si cateva megablocks iar mai nou ma bate la cap ca vrea calutii din Horseland. Noroc ca aia nu se gasesc... bine ca i-am luat totusi un calut de la Webkinz dar el tot p-aia de la Horseland mi-i cere... cand pe-albastru , cand pe verde...

IRINA ai grija pe ce gard atarni copilul.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

PASTE 2007
IARNA 2006

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Bianca sa-ti traiasca sotul!
Irina, pe Ana si Razvi i-am simtit la 17 sapt, iar pe Petru abia la 20 clar. Cu Petru am avut placenta anterioara si de asta am simtit mai tarziu.
Astery, de luat iau fier, vitamine nu.

http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Teolinda felicitari pentru sarcina, eu pe Iarina am simtit-o la 15 saptamani, era a doua sarcina ca pierdusem una inainte, iar pe ianis la 14 saptamani, era si el un bebeloi mare ca pe cand a iasit era sa lesin cand am auzit ca are 4 kile...deci e posibil sa fi foste bebe daca zici ca e mai mare.

Ali de
IARINA (16.02.2006) si IANIS (04.04.2008)

www.dropshots.com/iari_ianis" target="_blank">Comorile lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Teolinda pai eu termin 19 saptamani luni deci intru in 20 , dar nu simt nimic, ins ala eco era destul de miscacioasa.Si cred ca e mult mai mica deccat Mario pt ca e fix pe fix cate saptamani are , Mario era mereu cu 2 spatamani mai mare.Oricum ma streseaza un pic chestia cu miscatul.Eu nu prea stiu de ce Thomas vb voi,banuiesc ca e o locomotiva ,i-a pus si tasu inr-o zi un film cu asta dar nu l-a pasionat.Mai nou vrea sa ii iau un...cocos.A vazut la o fetita in piata un pui de ratusca si a plans o ora ca vrea si el ,asa ca maine merg la targul cu animale si ii iau 2 pui de aia de gaina mici si ii duc la soacramea ca sta la casa.O sa faca stop aia la sigur dar asta este.Pai apropo de gard crezi ca il atarn eu ,parca ma vad ca plec cu vreo geanta de unelte de sapat ,udat , daramat , ca sa ii distrag atentia o ora jumate ca altfel e jale.Dc il vede pe tasu pe teren e jale incepe sa planga sa tipe ca nu intelege de ce alearga ala de nebun si mai se si arunca pe altii.
B randusa deci pe Petru l-ai simtit cel mai tarziu insa din cauza placentei.Eu nu stiu cume a mea insa imi aduc aminte ca la eco de prim trimestru a zis ceva de genul ca nu e bai se ridica placent amai tarziu.A da sa va zic explicatia sotului meu: cica de la Mario pana acum s-a mai pus un strat de sunca si e normal sa simti mai tarziu...mare tembel si asta.
Ali deci si la tine au fost precoce.Pai dc au fost barosani.
Ma pregatesc si eu ca ple cpeste vreo ora jumatate si tb sa ii dau ceva sa malaxeze si lui Mario sa nu il apuce pe acolo.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna dimineata la
Am un somn in mine de imi pica ochii in gura...la 3 azi noapte m-am trezit si acuma sunt sus . Mergem la gratar cu prietenii si deja au inceput sa sune telefoanele si ne-au trezit.
E cald aici, 30 grade se preconizeaza deci o zi numai buna de inot si plaja.
Va multumesc mult pt urarile pt Nelu .
Teolinda, felicitari pt baiat , se va impaca Nicolas si cu gandul ca e va avea un fratior cu care se va juca mai bine decat daca avea o surioara. Si Sandra si-a dorit o surioara ...si a fost putin dezamagita la inceput cand i-am spus dar s-a obisnuit cu ideea.
Irina... nu mai retin ai mei cum au miscat...nu tin minte saptamanile..eu stiu ca Dani la 3 luni jumatate si Sandra dupa 4 luni. Cine stie de ce nu a miscat bebelina ta...intreaba-l pe medic.
Mersi Cuscra Ali de urari era frumos din partea voastra sa treceti si sa il felicitati personal . Mai ales ca Mitica e acasa . Iar ramai singura dupa aia ...
Giova si eu ma uit deobicei in reluare la filmul de pe pro daca ii prind inceputul ca altfel ma enerveaza. Tot pe la ora aia ma culc si eu. Drum bun spre casa. Am fi vrut sa mergem si noi la SEbes saptamana viitoare sa urcam in munte dupa hribi cu unchiul meu dar Nelu lucreaza sambata ca sa fie liber pt concertul Madonnei. Nici cum nu ni se arata sa ne intalnim.
Silvia, sper ca ati ajuns cu bine.

Am uitat sa scot aseara carne din congelator si acum am pus-o rapid in apa sa dezghete . Vreau sa fac friguri.
Aseara a avut mare succes friptura mea, am fost tare laudata . Am facut poza la tava cand am pus-o in cuptor si cand am scos-o am uitat sa fac poza .
Merg sa pregatesc carnea si plecam.
Va doresc o zi frumoasa

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello,

Irina mi se arde mancare cu ochii benoclati in tv sa il vad pa Marian! Ce numar are??? trebuia sa scrii mai devreme, acum e 15-9 pt voi, tocmai a fost oprit meciul din cauza tortelor Pe acolo erai cu Mario??? fug la mancare sa nu se arda......

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Maraki da unde naiba vezi tu meciul la ora asta? Marian era capitan , el tocmai a fost si a vb cu galeria sa nu mai arunce cu torte.11 cred ca avea.Am castigat.Eu am stata langa gard langa cladire ca era umbra si Mario se juca cu un baietel.
Bianca distractie placuta, ce fel de fri[utra ai facut?

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

salutari si de la noi...banuiesc ca v-ati prins ca n-am mai intrat din cauza "pustimii"-e grava situatiuneamereu vrea unul ceva...fuseram si la mare(vb vine) fu canalu manecii ca doar acolo gasiram un hotel sa ne primeasca pe toti 5, unde fu frumos doar ca azi de dim m-am prins ca io n-am atins apa, dar m-am razbunat si am devalizat un magazin( nu spui cat am cheltuit)ca e grav....partea buna-pierdui un nr la haine de la atata stat la comanda( la kg nu prea se obs mare lucru, dar e cu - oricum)...anastasia afost super cuminte, doar ca de azi de dim nu m-a lasa sa respira( s-o razbuna ca am tarait-o peste tot)
pupicesc burticile si mai apar, daca oi mai putea..
ps
liliana-felicitari!!!
giova-daca va decideti la 19 chefuim in paralel

Mergi la inceput