Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (331)
Raspunsuri - Pagina 8
maraki spune:
Bianca am intrat la mine la send si le-am luatFata stii unde am trimis???? la biancas cineva le.a primit oricum Bentita alba imi aminteste de scoala cand eram obligate sa le purtam
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
cosmi1975 spune:
MARAKI eu sunt jumi juma...tata e oltean mama munteanca
Bianca adevarat ca i cazarea ieftina la eforie dar prea e balamuc...sa nu te poti plimba linistit ,aglomeratie peste tot..manelela la maxim ,ala vinde porumb,ala gogosi....noi am mancat la union super mancare si nu ff aglomerat....prefer neptun de 100 de ori
gata mi am depus dosarul...in functie de punctaj vad pe 3 daca prind detasare sau nu....eu sperrrr
d_melli spune:
Teolinda adevarul e ca fetele astea cred ca fac expre... si mie imi zboar agandul tot la ciorba de burta sau la ciuperci cu maioneza si usturoi.Nu prea e corect , nu crezi?E deosebit Agnes insa cum il pronunti asa cum se scrie sau Agnies cu i? Marian a strambat cand a auzit.Si cu ciorile pai am dreptate si asta e mai creolin si ce imi e mai cafea cu lapte ce imi e negru ca taunul cum sunt aia din emisfera, de unde sa mai priceapa si copilul?Sa caute printre ciori.Sotului tau cum ii mai merge , nu l-am mai vazut pe la tv, cred ca ii atinge si pe i criza serios.
Maraki de unde si pana unde a facut febra Angelos asa subit? Se sime mai bine?
Bianca lasa Eforie ca nu se compara cu Mamaia.Pui aglomeratia, inghesuiala, plaja nasoala , distractii mai ioc,brrr...haideti la Mamaia aci mai vedeti macar un fund de brazilianca.
Cred ca fac si eu ciuperci cu maioneza si usturoi.
Baietii mei sunt afara , vin , papam si dormim.A si bebelina mea misca doar noaptea .Ori visez eu.Ma gandeam ca poate o fi narvaasa si o sa stea noaptea treaza.Pai Mario o noapte m-a tinut treaza atat.
Cosmi pai nu inteleg ce detasare mai vrei , nu dadusei titularizare?
AAAAAAAAAAAA,mi-a luat socrul meu un sac de 5 kg de capia i-am copt , i-am curatat si acum tb sa ii pun in pachete la congelator si...nu stiu cati si cum sa pun .Bineinteles ca mama nu e acasa, e la Bucuresti.Idei , ceva?
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
cosmi1975 spune:
Dmelii...pai eu am luat titularizarea dar la alta sc pt ca la noi nu au scos post...detasare vrea ca sa ma pot intoarce unde am lucrat pana acu
Biancas spune:
Vad ca am facut pofta la gravidutze cu ciupercile mele....fetele aveti grija ca prin zona se si gateste .
Irina, chiar acum am venit din piata si am cumparat si eu 5 kg de ardei pt copt...3 kg ardei si 2 kg capia rosii. Pachetele le faci pentru cate zile vrei sa mancati...eu ma gandeam sa pun 10 bucati intr-un pachet..mananc doar cu Sandra, lui Nelu nu ii plac. Pune 10-15 bucati..depinde cati mancati si pt cate zile vrei sa faci. Oricum la frigiger stau si o saptamana buna in apa cu sare, zahar, ulei si otet. Cel putin eu asa ii fac dupa ce ii decongelez
Agnes se citeste cu s de la sarpe...si a cu accent...ca la unguri..cel putin asa o chema pe aia.
Mamaia sau Eforie..sincer m-am cam saturat de Mamaia...in fiacare an am fost tot acolo. Imi place normal dar in Eforie am gasit lucruri mai multe si mai ieftine si mai frumoase. In Mamaia preasparg la bani peste tot ..mai ales in parcul de distractii . Daca merg o data pe sezon o zi e sufiecient.
Eu sunt tare multumita de Eforie..ma simt foarte bine acolo. Anul asta a plouat intr-o zi si am colindat statiunile. Ce mi-a placut e ca am plecat cu masina si am avut loc de parcare...daca stai la hotel ajungi...cauti cumva un loc de parcare si daca pleci in calatorii ciu-ciu loc. La vila e bine ca oricand ai loc de parcare. De asta ne-am si permis sa ne plimbam atata anul asta, am fost de 2 ori in Saturn si statiunile pana la Saturn , o data la Mamaia si o data in Bulgaria in dati diferite. Nu am vazut pana anul asta Venus si Neptun..serios ca niciodata nu ne permiteam sa plecam cu masina ). Din Venus si din Jupiter mi-am luat niste haine faine...care culmea nu le-am vazut in Eforie.
Cosmi, ce titularizare? Ce detaare? Vrei sa nu mai lucrezi acolo? Nu pricep sistemul vostru .
Maraki, nu stiu la ce biancas ai trimis ca mailul meu nu e deloc asa . Bine ca le-ai luat din sent...chiar vroiam sa iti spun.
Mi-am mai cumparat si 3 kg gogosari...ii curat si ii toc cu robotul si pun in pungulite mici ca pt o tocana de..carne, cartofi, ciuperci...orice . Sunt 3,5 lei kg la gogosari.
Era plina piata de fructe...au aparut strugurii aia buni si dulci la 3 lei kg...am luat dinaia 2,5 kg..deja copiii si-au luat castronul si infuleca , am mai luat si prune, mere, piersici, pere....
Vinetele sunt 1,5 lei...mari si frumoase. Cartofii tot 1,5 lei.
Sper sa nu poftiti V-am dat si preturi cu ocazia asta.
I-am gasit si Sandrei agrafe, bentita nu i-am gasit cum vroiam (Maraki acum se poarta bentitele alea care le purtam noi in scoala...eu tin minte ca aveam codeluta de plastic alba (odat am uitat-o acasa si m-a trimis profesora de istorie dupa ea acasa )...sora-mea la liceu avea bentita-..eu nu am mai prins liceul cu ceusescu ca in cls a VII a venit revolutia.). I-am luat in schimb un penar cu Hanna Montana si o helanca cu Hello Kitty. Doamne ce s-a bucurat cand le-a vazut . Eh...ce nu fac parintii pt copiii lor. Penar nu trebuia sa ii cumpar...a fost un moft de-al meu ca stiu ca ii place. 15 lei pentru penar nu e mult sa imi vad fata cu ochii ca ii sclipesc de fericire .
Revin mai incolo...merg la manichiura ca imi sunt dezastru unghiile...toate mi s-au rupt ca nu le-am ingrijit si am niste pielite . Merg sa imi faca aia ca se pricepe mai bine ca mine.
V-am
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"
teolinda spune:
Helau si de la mine!
Tocmai am avut o stare nasoala... adica era sa ma imprastii pe jos. Am bagat repede 2 lingurite cu miere si m-am pus pe jos ca nu stiam ce sa fac. Mi-era frica sa nu sperii copii... pe Nicolas si pe finuta mea MAria. Am strigat la Maria si i-am zis sa o cheme pe vecina de-alaturi. Noroc ca avem poarta de trecere intre noi. Mi-am revenit repede...ufff... tensiunea era 11 cu 7... probabil ca se prabusise glicemia.
IRINA - lasa bre ce se stramba barbatii ca astia stramba mereu. Agnes asa cum se scrie se si citeste. Si-al meu strambase cand i-am zis.
Numele de baiat... tot eu o sa-l aleg... studiez semnificatia ca oricum Robert se stramba la toate. I-am zis Bogdan... a zis ca nu merge cu Teodorescu... sa mor de ras nu alta, i-am zis Sebastian.... parca parca dar to0t nu e convins... in fine i-am insirat mai multe dar el... nimic.
Imobiliarele merg cam greu pe criza asta... evident... si nu mai apare pe la TV de cativa ani... ca se saturase de interviuri si emisiuni... pierdea vremea in loc sa-si vada de afaceri. Ehee... era si mare nebunie pe-atunci... poate acum ca si-asa se cam bate de muste pe la birou ar fi cazul macar sa apara pe la TV poate se reanimeaza piata.
BIANCA... tu zici sa ne facem dar pana apucam sa preparam ... ne-apuca lesinul. Mi-e cam de niste chinezarii... o sa-l mobilizez pe Robert pentru o seara la rest chinezesc ca si-asa n-am mai fost de multisor.
COSMI - bafta cu dosarul.. nu stiu despre ce e vorba dar probabil ca ai nevoie de sustinere in aceste momente, in schimb asa te-am invidiat, in sensul bun, cand ai zis ca ti-e dor de frate/sora/cumnata. Iti doresc sa va vedeti cat mai curand. Din pacate eu n-am frati/surori/cumnati... si e tare rau sa fii singur... de-asta mi-am si dorit un frate/sora pt Nicolas pt ca eu am suferit tot timpul din aceasta cauza. Si-asa am niste nervi pe socra-miu care a comentat ca pentru ce ne trebuie al doilea copil.. de parca m-ar ajuta el.... asa-mi vine cateodata sa pun mitraliera pe el.
MARAKI- multa sanatate lui Angelos.
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
PASTE 2007
IARNA 2006
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
cosmi1975 spune:
Bianca cu cine ii lasi pe copii cat te duci la minchiura???sa nu zici ca singuri...eu am o tipa care vine acasa si ma face,ca eu am 2 maini stangi...cat despre de astea de pus la congelatorare mama grija
Teolindaeu am sora si cumnata ca o sora(si noroc am avut de super soacra)dar mor de ciuda ca n am nepoti...si Gabi la fel mereu le cicale pe sora si cumnata sa faca copii,le a zis ca ma trimite acolo sa le dau o mana de ajutor daca il fac unchi
i ma luat lui papan trenuletul thomas si prietenii...sa vedem ce zice
Giova spune:
din Timisoara!
am ajuns sambata acasa, dar numai timp de net nu am.
Edi e cumintel, dar am atatea de facut, caci nici nu apuc sa deschid compu. Il aprinde Marco sa-si puna desene si filme.
Lili bine ai revenit si la spiridusi. si pe bebitza mea trebuia sa o cheme SARA, dar am un EDI. cine stie...poate il asculta DD pe Nicolas, pe Marco nu a vrut.
Maraki, Bianca am ajuns cu bine, dar cu timpul stam mai prost.
azi trebuia sa fiu la control, dar de vineri am o scurgere maronie-rosiatica....sper ca e micul ciclu si nu CM, caci la marco mi-a venit la 2 luni si de atunci s-a cam stricat si lapticu. Nu l-a mai vrut Marco.
Mi-am facut programare pe miercuri, maine umblu cu dosarele pt. alocatii, indemnizatie.
gata, timpul a expirat.
pe mai tarziu.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Biancas spune:
Am terminat si eu cat de cat treaba...mai trebuie sa pun ardeii la congelator ii las putin sa se raceasca.
Am fost la manichiura, am venit acasa si am pus ardeii la copt...i-am curatat va dati seama cum a ajuns frenchul meu . Dar macar bine sa sunt curate ca aveam niste pielite uscate si mari...
Cosmi ii las si singuri ca sunt mari deja dar azi a stat Nelu cu ei. Oricum Dani dormea cand am plecat iar cand am venit atunci se trezise. Ti-am spus ca eu ii las singuri si in casa si in curte. Eu la 12 ani mergeam demult cu trenul la Sebes si aveam grija de verisorii mei de 1-2 ani cat timp matusa mea era la servici. In ziua de azi prea cocolosim copiii si nu cred ca e bine. Ma rog..parerea mea. Oricum cand ii las singuri acasa stau se joaca la calc sau se uita la TV. Altceva nu au ce face deci...
Teolinda, bine ca ti-ai revenit repede...bine ca ti-a trecut prin cap sa iei miere. Ciupercile sunt cel mai repede de facut...eu conserva de ciuperci am cam tot timpul in casa si in 10 minute sunt gata...maioneza + pus smantana. Si eu le fac cu usturoi. Acum nu le-am facut din conserva ci ciuperci proaspete dar in caz de pofta...merge si conserva.
Giova, bine ca ati juns cu bine..ne tot gandeam cum de nu intrii. Spor la treburi.
Silvia, ce ai mai gatit pentru azi? De fapt deasta nu intrii ca sunt ai tai la tine..acum mi-am amintit.
Merg sa pun ardeii in pungi si sa ii pun la congelator.
Am pus si cele 2 kg de gogosar, i-am taiat cu robotol si le-am pus in pungulite.
Mai vreau sa pun tot asa din gogosari...taiati marunt cu robotul (ca pentru zacusca) ii calesc in ulei..cand au scazut destul ii bag in borcane, pun conservant si ii pun la duntz...sunt excelenti de pus asa cate 2-3 lingurite in mancare...nu mai trebuie deloc boia.
Va dau idei acum...in caz ca va intereseaza .
Deseara la 20 iesim la o terasa cu un prieten si sotia lui care a avut ziua de nastere in 19 august, Nelu in 21...sa se cinsteasca reciproc
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"
sarandu spune:
buna,
Sunt si eu o mamica de februarie 2006 si din pacate doar acum am reusit sa va descopar...Numele pitcoatei e
Sara Tania Karinna si e nascuta pe data de 10.02.2006 care acum e deja domnisoara...