Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (331)
Raspunsuri - Pagina 9
Giova spune:
sarandu bine ai venit in . sa-ti traiasca domnisoara! asteptam sa ne spui mai multe despre voi.
Bianca spor lA treaba.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
d_melli spune:
Liliana pai si Bogdan si Sebastian merg cu Teodorescu.Sebastian imi place mai mult , imi pare rau ca nu il striga nimeni pe Mario asa insa mie imi place mult.Da tu nu iti faci ceva analize? Dc te apuca pe undeva si esti singura.Mai bine repeta analizele sa fii sigura.Din sirul Bogdan,Sebastian lipseste Octavian.Si asta e fain.Mie dc am baiat ii pun Luca ca imi place de mor.Marian zice ca dc ii pun Luca el vrea si Matei.Doamne ce idei are si omul asta!
Cosmi ia pune si ut poze cu locomotiva sau trenul ala sa ma dumiresc si eu despre ce vorbiti.
Sarandu bine ai venit.
Maraki cum e Angelos , nu ai intrat deloc.
Bianca eu am pus vreo 4 pungi si am facut si ciuperci .Acum astept sa mi se faca rau.
Giova mai spune-ne cum se mai poarta Marco cu Edi . Da de Clau nu n e-ai zis nik , de cum e tata cu doi baieti.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
Biancas spune:
Am ajuns si noi acasa, am hrait copiii si acum stam si noi la calc.
Doamne ce frig se lasa seara afara...neam plimbat de pe la ora 18 si acum seara la 20 s-a lasat un frig...brr a trebuit sa vin acasa sa imi iau haina la trening pe mine si la Dani la fel. Imi era frig la picioare dar la picioare nu m-am gandit .
Irina, mie mi-au iesit vreo 6 pungi de ardei..am pus 8-9 bucati in pungi ca sunt mari.
Si eu am tot cautat nume pt Dani..tot il asociam cu numele de familie, cu numarul masinii (adica Dani acum daca ar fi sa isi una nr masinii dupa nume ar fi SID), Andrei m-am mai gandit si era SIA...faze dinastea . La Nelu ii era totuna cum il cheama atata timp cat e Ioan...al doilea nume eu il alegam. Si imi era greu singura..ma enerva ca imi spune sa aleg ce imi place mie Greu si cu numele astea .
E mai frumos Matei dect Luca . Mie mai imi place Radu,Cristi, Codrut....si cam atat cred.
Maraki, ce mai face Angelo? Mai prinde calc sa scrie pe mess? Intr-o zi imi tasta de zor mama si jnfmenfdjfn .
Giova, tare ocupata esti in ultimul timp. E greu cu 2 nu? Lasa ca creste si Edi si va fi mai usor. Sa stii ca eu am observat o chestie...copii frumosi de mici se fac mai uratei cand sunt mari, copii urati mici se fac frumosi. Poate nu am dreptate dar...eu cam asa am observat.
Finul meu a fost..doamne fereste ce uratel si acum e un frumusel din cale afara.
Verisorii mei de la Sebes...erau superbi cand erau mici..atat erau de frumosi amandoi...la 2 ani diferenta ..mereu mi-am dorit sa am asa copii frumosi ca ei...sa ii vezi acum ..s-au uratit...nu mai sunt copiii aia frumosi care erau cand erau mici. Sandra aduce putin cu vara-mea...poate deaia ca mi-am tot dorit .
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"
Biancas spune:
Sarandu bine ai venit printre noi, spune-ne si data ta de nastere. Vad ca esti din BN. Spune-ne mai multe despre voi. Poze?
Miha voi ce faceti? Nu ati mai venit la Zoo..rusinica sa va fie .
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
silvi_2005 spune:
Bonsoir la toata trupa noi tot pe drumuri .
Bianca azi a fost zi de ciorba de salata si mamaliga cu branza la pranz ceva tipic romanesc si seara pizza, sunt inca in execuatre, le-am facut la fiecare ce retete vor eu imi fac cu smantana, ceapa, jambon, ciuperci si branza proaspata de capra ce fain de voi ca aveti loc in congelator....eu nu am asa mare plus ca pe aici sunt preturiel cam la fel vara cu iarna .
Irina spor la bucatarit, sunt mortali ardeii aia pe aici o data am gasit numai .
Sarandu bine ai venit de uende esti din BN si paritii mei sunt de acolo si mai e si Ioana de Bistrita .
Ioana de Bistrita maine te aniversezi draga sa intri sa ne zici cum te-ai serbat,meniu, cadouri tot tacamul
Giovalinda pupici de la noi te cred si eu ca ti-e greu cu 2 flacai,bine ca e ok si cumintel Edy.
Am fugit la bucatrie, am fugit azi si umblat cat un cal breaz macar daca as da jos ceva kg cu asta. Netul imi merge ca naiba cred ca trebuie sa reinstalez tot nici pe site nu am reusit sa mai pun nici o reteta. O seara buna va doresc .
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
d_melli spune:
La multi ani Ioana!Sa fii sanatoasa si sa ti se indeplineasca toate dorintele!
d_melli spune:
Silvie ardei de aiai copti eu gaseam la Norma erau nemtesti si erau absolut bestiali , foarte grasi , aceeasi marime iar la gust...nu mai vorbesc.E imposibil s anu gasesti acolo un magazin Norma.Erau in raionul cu castraveti.Uite ca acum stau si ma gandesc dc era norma sau aldi ,parca totusi Norma.
Bianca ce grozavii poti sa mai spui si tu despre copii.Spuneai de finii tai, de nepotii tai, da de copii tai?.Inseamna ca dc noi iti spunem ca sunt frumosi peste putin timp o sa se faca urati.Sau ...in fine...ce idei mai ai si tu.Eu nu as putea vreodata sa cataloghez vreun copil.Nu mi se pare normal.a SI ...mai mult imi place Sebastian decat Matei,ba mai mult mi-ar fi placut Mateo.Luca Matei nu merge.Ori unul ori altul.
andiaroro spune:
La multi ani Ioana!
Pe noi ne-a prins furtuna ieri la disney, asa ca la 6 seara eram acasa si in dim asta sunt si eu mai odihnita ca m-am culcat la o ora onorabila.
Bianca-taman ca tu ai intrebat de fiecare data chestia cu limba si eu iti raspundeam, altfel nu as fi zis asta. E ultima oara cand iti raspund la o intrebare de genul asta. apreciez interesul, dar nu-mi place sa ma repet: alex vb in primul rand fr si cica are un vocab f dez pt varsta lui( asa zicea dir cresei). chiar daca noi in 99% din cazuri ii vb numai ro, el rasp in fr si asa procedeaza cu orice pers pe care o intalneste pana se asigura ca per resp chiar nu stie sa rasp fr. dupa vreo 2_3 zile a inceput sa vb si cu verisorul lui in ro,asa ca acum se inteleg fara pb si a invatat acum de la el o multime de cuvinte dubioase(nesimtit, nebun, etc). vocab in ro nu e asa de dez ca in fr si vb cu un accent de zici ca-i moldovean (pi tati-pe toate)....si stie cand un desen animat e in engl sau cand ii pun ceva in alta limba/ mama, asta nu-i nici fr, nici ro, nici enlg...ce-i?
Ma bucur ca ne inmultim si urez sedere cat mai placuta noilor venite
GRea problema "numele". noi la anastasia ne-am decis extrem de repede amandoi ca am fi vrut alexandra, dar il consumasem si nu mai era nici unu care sa mearga si in fr si in ro, care sa ne placa.mie imi plac toate cele la care va ganditi voi. la noi pe cristi l-au cam apucat damblalele cand ne felicitau aia la spital si ziceau toti ca e un nume superb si il prnonuntau "anastazia", dar era deja prea tarziu sa mai faca altceva decat sa ma toace pe mline la cap doua zile pana s-a obisnuit cu ideea, dar la voi nu are cum sa apara pb de pronuntie....vb de lups-a trezit.sper sa mai apar, daca ii vrajesc sa se duca prin paris fara mine
toanca spune:
La Multi Ani Ioana!!!
Neata!
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
Biancas spune:
Buna dimineata si de la mine, azi mai dau cafeaua ca maine cine stie daca apuc.
La multi ani Ioana.
Irina, ma faci sa rad zau asa. Cum sa cred ca copiii mei sunt cei mai frumosi? Doamne fereste asa ceva...sa fim realisti in primul rand . Sau tu nu poti? E acelasi lucru spun eu. Eu intotdeauna am putut.
Sandra aduce putin cu vara-mea la comportament la faptul ca are parul lung si ca e putin mai creola. In rest seamana cu soacra-mea...mai ales la picioare care are numarul 40 la picior .
Cand l-am nascut pe Dani am plans ca mi se parea urat ..bine poate a fost si depresia post de vina dar oricum mi se parea tare urat in comparatie de cum era Sandra.
Ana, am inteles cu limba. Multumec pt detalii . Interesant ca intelege si nu vorbestesi el si va raspunde in franceza daca spui ca voi ii vorbiti romaneste. Mi-ar placea sa stie si copiii mei 2 limbi macar dar de unde.....doua limbi adica romana si maghiara ca engleza cel putin o vor invata la scoala si la gradinita (Dani de anul asta face engleza). Maghiara vreau sa o stie ca asa consider...sa nu fie barfit si sa nu inteleaga .