Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (331)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova si la picioare??? Si mie mi.a parut rau prima data cand i-am dat cu solutie dar...ce sa facem? Inainte sa-l dau, am incercat-o si eu si doar de la un punct de ac am simtit un gust amar infernal Cica astia mici nu simt gustul atat de pronuntat ca si adultii

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Maraki stadionul Lia Manoliu nu mai exista!!
Singurul pe care se mai tin concerte dar este fff mic pt cata omenire a fost, este Iolanda Balas Soter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna dimineata doamnelor. Am facut si eu ochi.
Bumbi m-ai facut sa rosesc draga mea cum m-ai descris . Tare rau imi pare ca nu ne-am mai vazut, si noi am intrat pe la 19 si te-am sunat de cateva ori si ori nu se facea legatura ori aveai telefonul inchis. De picioare nu am mai putut nici eu, mi-a facut dragul de Nelu masaj in masina ca oricum statea in spate langa mine.

A fost intr-adevar un sacrifiu sa stam 24 ore treji dar o data in viata vine Madonna si merg la concertul ei.
Locatia, bleah...nu imi venea sa cred cat praf era acolo, cat praf se ridica in aer. Puteau stropii cu ceva inainte. Toate pozele imi sunt patate pt apratul scoate orice...si au pete din cauza prafului. Dar si cat praf a inghitit ea!!! Si poate ne vom auzi asta. Pacat.
Madonna..of doamne frumoasa e...e ceva de speriat. Si eu nu conteneam sa spun cat e de frumoasa si cum se misca. 2 ore sa canti si sa dansezi incontinu.. Cum spunea si Cristina...sa canti si sa dansezi 2 ore...e incredibila. Imi amintesc de Cotabita...ala aarea la TV si dupa ce canta o jumatate de melodia curgeau toate apele pe el , si nu dansa. Madonna...prea putin s-a vazut pe fruntea ei transpiratie si ata dupa multeeee melodii cantate si dansate.
Cand a fost ultima melodie noi am taiat-o catre iesire...stiam ca va fi ultima si am iesit sa nu prinem aglomeratia. Mi-am dat seama ca nu a fost isterie si lumea nu a bisat-o...si chiar nu stiu de ce...
Poate pt ca eram obositi? S-a cam lasat asteptata....o ora , DJ ala a inceput sa cante la ora 20, la 20.45 a terminat si Madonna a venit la 21.45. In tot acest timp...nu au pus muzica nimic...am stat . Deja imi cam pierdeam rabdarea, ma dureau picioarele..imi era mila de blugi sa ii tavalesc prin praful ala ce era pe jos
Lumea a hulit-o cand a spus faza cu tiganii..o am inregistrata asa ca am sa v-o pun sa vedeti ce a zis. A si schimbat vorba si a spus ca tiganii si homosexualii trebuie tratati la fel!!!
Eu nu am vazut mare lucru decat pe ecran..deh nu sunt inalta dar Nelu a vazut binisor spune el.
Oricum meloia La Isla Bonita -Lela Pala Tute e superba...sa o cautati daca vreti sa o ascultati sau sa mi-o cereti. A avut mare succes la concert cu ea!!!!
Revin...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ursoaica

Maraki stadionul Lia Manoliu nu mai exista!!
Singurul pe care se mai tin concerte dar este fff mic pt cata omenire a fost, este Iolanda Balas Soter.

Ursu si al doilea stadion este fostul care? ce nasol...cum nu mai exista ala? s.a facut ceva in loc sau...?nu mai santem sanatosi...sper sa nu se fi construit vreun mall ceva....

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

Da Giova sora si cumnata au un restaurant acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

Maraki fostul stadion 23 Augist(Lia Manoliu)este in reconstructie ,se va face un stadion ultramodern

Mergi la inceput

Intarrea la concert se facea prin 3 parti parca...am stat cam 30 minute pana sa intram...si am ajuns la 18.30 acolo . Mergea greu pt ca era multa lume...dadea drumul la putina lume...pana te controlau...dura. Control in sensul ca m-a pipait prin laterale si mi-a pus sa ii arat ce am in geanta. Aparat foto si telefon am avut. Eu cred ca m-ar fi lasat si cu camera video ca doar nu e profesionala . Cred...dar nu merita sa risc.
Intrarea se facea prin zona B...mergeai pe acolo pana ajungeai mai in fata in zona A unde am avut noi bilete. Toaleta...hmmm aici e cu cantec, cand am ajuns ma trecea si pe mine si m-am dus la toaleta. Doamne...infricosator...wc de la tara arata si mirioase de 10 ori mai bine .
Maraki ca ziceai de zone....exista zona B cea din spate, zona A cea de la mijloc si zona gold bar parca...care era chiar in fata pe langa scena... Biletul in zona B costa 120 lei, in zona A 160 lei si in zona gold bar costa 600 lei si e tot in picioare. Mai erau bilete pe scaun..alea costau 800 lei dar erau in lateralul unde am stat noi..deci deloc in fata. Atata ca ei nu au stat in inghesuiala si au stat jos. Dar au platit comoditatea asta.
Nu mi-a mai trebuit suc, apa nimic... am rabdat sete ca sa nu trebuiasca sa merg iar la toaleta aia...sau alta. Brr...
Mi-am mai cumparat un pepsi la ora 19 sa zic asa...l-am baut incet cam in 30 minute si pana la ora 00 nimic nimic....incercam sa ma gandesc ca nu ii e sete..mai bine asa decat sa merg la wc ala.

Sa va spun de pepsi...cand ajungeai acolo erau case de jetoane...mergeai acolo si cumparai jetoane ca sa poti cumpara produse. 5 lei jetonul.
Deci orice costa 5 lei, mai putin apa care costa jumatte de jeton, il rupea in 2.
Era hot dog unde se statea la coada cu minutele bune...(noi am mancat asa ca nu ne era foame), si era suc si bere, snacksuri si popcorn. orice 5 lei cum am sus, apa 2,5 lei. Bun, bn dar pepsi costa 5 lei si iti punea din pet de 2 l in pahar de pepsi de plastic. Deci la o sticla castigau 40 lei (8 pahare X 250 ml cat are) ..hai maxim 300 ml sa aibe..
Apa minerala la fel...deschidea un pet la 2 l si iti punea in pahar.
S-a spus la Tv si peste tot ca nu e voie cu mancare si apa acolo...cand a iesit era plinnnnn de peturi de 0,5 l catre iesire...plin de mizerie pe jos ca dupa razboi .cu toate ca erau multe cosuri de gunoi chiar m-am uitat ca si eu mi-am aruncat paharul de apa ce l-am baut la iesire dupa ce l-am umplut de 2 ori.

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

Mergi la inceput

Bianca te.ai sculat? La isla bonita este melodia mea preferata..ce o mai ascultam Inseamna ca ati avut locuri bune daca ai reusit si tu sa vezi ceva Cu cine ati mai venit? Mai cand ma uit la mesaje, parca santem surorile Kessler cu martisoarele in piept Apropos...stie cineva cine sant tipele? ca voi santeti mici

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cosmi1975

Maraki fostul stadion 23 Augist(Lia Manoliu)este in reconstructie ,se va face un stadion ultramodern

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
http://community.webshots.com/user/cosmi1975

asaaa deci pai mai vii de acasa cu asa veste

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Maraki...asta e o isla bonita moderna...hai ca iti tirmit melodia sa o auzi.
Bumbi...Nelu chiar nu se barberise si i-am spus-o . E prezentabil dar mai prezentabil cand se barbereste .
Si tu emani o stare de bune dispozitie si esti mai frumoasa ca in poze . Si mai slaba . Ca pe net de altfel!!!
Giova, imi pare rau ca te lupti cu marco si cu unghiile. Of...urat obicei ..si sora-mea si le roade si nepoata meala fel . Poate e bun lacul ala si vei reusi sa il dezveti. Cum D-zeu isi roade unghiile la picioare? Adica cum i-a trecut prin cap asa ceva? Cu cearta nu tine sa il dezveti? Of...
Toanca...ce te miri de raspuns? Tu ai fi lasat bicileta aia acolo? Sa o vezi ca e a nimanui plecai acasa asa ? In Germania se arunca multe pe strada si le ia cine vrea. Dar deaia sunt pline secondurile nostre de haine si de toate ieftine.
Silvia cum te pregatesti de ziua ta? Unde mergeti? Faceti ceva iesire mai deosebita?
Nu mai stiu ce ati mai scris..am tot scris de Madonna...ma tot gandec unde sa pun filmele...o mica parte din ele sa vedeti i voi atmosfera de acolo. Cred ca le bag pe photobucket. Sa vad.

Mergi la inceput