Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (331)
Raspunsuri - Pagina 15
Biancas spune:
Buna dimineata..oau ce matinala sunt
. Acum am ajuns acasa.
La concert a fost super..ce sa mai spun...cine are valoare are si o arata cum poate
. Am ramas interzisa cat de bine poate sa arate la 51 ani
. Chiar daca am vazut-o doar pe ecrane din cauza inaltimii mele
...atmosfra a fost super
.
Mai mai Maraki...fraiera ai fost ca ai lasat bicicleta aia atata acolo. Trebuia sa o iei din prima zi cand ai plecat acasa daca ai vazut ca nu e a nimanui
. Asa...ai asteptat sa te convingi ca intr-adevar e parasita...mai mai..ce greseala ai facut. Acuma sa ti se arunce in fata asta
.
Imi pare au pt bulina, las ca trece
.
Revin maine (azi) dupa ce dorm cu detalii despre concert, Cristina (Bumbita) care e o lady in adevaratul sens al cuvantului si pe care ma bucur ca am cunoscut-o chiar si atat de putin
.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"
toanca spune:
Salutare fetele.
Giova, si eu i-am luat lui Matei solutie de pus pe unghii; amara rau.....dar....n-a avut niciun efect la mine;
Isi baga mainile in gura....se stramba de numa.....isi facea chiar sila....dupa care o lua de la capat
Asa ca m-am lasat pagubas....si dintr-o data singur si nesilit de nimeni nu si-a mai ros unghiile.
Avusesem o perioada de aproape 3-4 luni in care nu ii mai taiasem unghiile ca nu mai aveam ce![]()
Bianca....frumos sfat dai
: ''Mai mai Maraki...fraiera ai fost ca ai lasat bicicleta aia atata acolo. Trebuia sa o iei din prima zi cand ai plecat acasa daca ai vazut ca nu e a nimanui ''
Ioana...am vazut pozele. Inteleg ca a fost cu tema ceausista
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
bumbita spune:
buna dimineata!
bianca sunteti formidabili, mai!!!! deci ati plecat imediat dupa concert?! nu-mi vine sa cred!!
...cred ca sunteti rupti de oboseala
....s-ar putea spune ca sunteti fani adevarati, nu?
ce sacrificiu ati facut!!! in mai putin de 24 ore dus-intors tg mures-bucuresti, plimbare prin bucuresti + un MEGACONCERT.
eu, dupa 5 ore de stat in picioare ( am ajuns pe la 19 30 si am stat pana la 12 30) si eram rupta, m-am descaltat pana am ajuns la masina si imi intepenise spatele...
eu ma bucur ca am cunoscut-o pe bianca si asta o spun tuturor fetelor.e o fata deosebita ( desi unele mai au una alta impotriva ei, din cate am vazut eu )...nu musca!!!
este sincera, prea sincera poate ( si de-asta poate pe unele le deranjeaza ), plina de viata, vesela, iti transmite multa energie pozitiva, in putinul timp in care am stat, am vb de copii, i-am cunoscut sotul ( arata f bine, bianca - mai bine ca in poze
), prietenii...
de fapt, stiti ce cred eu...ca aici pe forum ne cunoastem f putin, avem impresia ca ne cunoastem - in realitate sunt sigura ca toate suntem niste mamici/femei de treaba!!! pacat ca suntem asa de imprastiate prin toate coltutrle - tarii/tarile
acuma, nah, avem fiecare momente, unele trecem prin perioade mai grele sau mai putin bune - cu barbatu', cu familia, cu casa, cu serviciu'...si de-aia suntem mai nervoase, mai iritate/-nte
...dar in general, ne intelegm noi, nu?
suntem o mana de femei!!!
oricum, mereu m-am intrebat de ce va poriniti asa cateodata una impotriva alteia?! ca doar nu va ia alta barbatu', nu va ameninta nimeni casa, familia....in general, femeile sunt ca leoaicele...cand sunt amenintate casa si familia, atunci, scot ghearele, dar in rest...?!![]()
eu sunt rupta de oboseala...m-am culcat la 1 30....sebi a stat cu tanti f cuminte...si-a facut programul lui. iar tanti devine indispensabila, incep sa o cunosc, sa o inteleg, sa o apreciez...intr-un cuvant, imi place.
concertul ( pentru cine intereseaza )?! a fost un adevarat SPECTACOL. in prima ora nu conteneam sa nu spun din 5 in 5 minute "cat de bine arata!!!" daca o pui langa o fata de 18 ani, nu vezi nici o diferenta...Doamne, si are 51 ani!!!pai noi la 51 ani, obosim si cand urcam scarile la bloc si ea doua ore sa cante si sa danseze neintrerupt.
cel mai emotionant moment - cand din melodia ei " celebration " a trecut in ritmurile lui MJ , pe toate panourile a aparut MJ si un dansator de-al ei, il imita...publicul era in extaz general - MJ era printre noi!!!!
cele mai neinspirate, proaste momente/ situatii - cand din rtmurile latino a dat-o in rtimuri de muzica tiganeasca si a zis ca trebuie sa existe egalitate intre tigani si romani ( si toti au huiduit-o ) si organizarea de doi lei ( a trebuit sa stam la doua cozi - cate 30 minute fiecare sa luam bvere - o coada sa cumperi jetoane si o coada sa cumperi berea cu jetoanele )...si locatia - cu denivelari.
revin...
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
maraki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumbita buna dimineata! bianca sunteti formidabili, mai!!!! deci ati plecat imediat dupa concert?! nu-mi vine sa cred!! ...cred ca sunteti rupti de oboseala ....s-ar putea spune ca sunteti fani adevarati, nu?eu, dupa 5 ore de stat in picioare ( am ajuns pe la 19 30 si am stat pana la 12 30) si eram rupta, m-am descaltat pana am ajuns la masina si imi intepenise spatele... eu ma bucur ca am cunoscut-o pe bianca si asta o spun tuturor fetelor.e o fata deosebita ( desi unele mai au una alta impotriva ei, din cate am vazut eu )...nu musca!!! concertul ( pentru cine intereseaza )?! a fost un adevarat SPECTACOL. in prima ora nu conteneam sa nu spun din 5 in 5 minute "cat de bine arata!!!" daca o pui langa o fata de 18 ani, nu vezi nici o diferenta...Doamne, si are 51 ani!!!pai noi la 51 ani, obosim si cand urcam scarile la bloc si ea doua ore sa cante si sa danseze neintrerupt. cel mai emotionant moment - cand din melodia ei " celebration " a trecut in ritmurile lui MJ , pe toate panourile a aparut MJ si un dansator de-al ei, il imita...publicul era in extaz general - MJ era printre noi!!!! ![]() cele mai neinspirate, proaste momente/ situatii - cand din rtmurile latino a dat-o in rtimuri de muzica tiganeasca si a zis ca trebuie sa existe egalitate intre tigani si romani ( si toti au huiduit-o ) si organizarea de doi lei ( a trebuit sa stam la doua cozi - cate 30 minute fiecare sa luam bvere - o coada sa cumperi jetoane si o coada sa cumperi berea cu jetoanele )...si locatia - cu denivelari. revin... www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006) |
Mai Bumbi te invidiez ca ai cunoscut-o pe Bianca face to face
Mi-ar fi placut sa stam aproape, imi aminteste de prietena mea cu care eram zilnic impreuna( cea careia i-am botezat baiatul )Sa stii ca si eu i-am spus ca are barbat foarte prezentabil Mi s-a zbarlit parul pe mine cand am citit de omagiul adus lui Michael!!! nasoala faza cu romani-tigani....ce i-o fi venit???
Bianca cred ca nu mai puteai de oboseala dimi
Asteptam impresii de la concert
si parerea despre orasul meu scump
mai ales ca erai la 10 min de casa mea
Giova la noi nu are efect solutia pt unghii...observ ca mai sant copii care-si rod unghiile si nu stiam...solutia asta cica tine 3 zile ca si efect, sper sa fie cu folos la voi

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
cosmi1975 spune:
salutare gagici...eu pe aici cu copiii mei si cu ceva tb ...am luat bilete pe 4 plecam
Bumbii
cred ca afost super concertul
Giova lasa ca nu or pleca in vacanta toti 4 ca mai tb sa stea
si la restaurant cineva![]()
maraki spune:
Deci mi.au dat lacrimile cand am vazut-o pe Madonna pe scena strigand: Hello Roumania! Super tare sentimentul! Daca m.as fi dus sa o vad aici acum doua sapt. nu ar fi avut acelasi efect, e altceva cand o vezi pe pamantul tau
Nasoala faza cu mesajul impotriva discriminarii, se auzeau numai huiduieli...nasoala organizarea, naspa sonorul, cica se auzea Madonna cu mult peste acompaniament...nasol si sfarsitul, pai la asa super star, doar 1 min de aplauze???
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
bumbita spune:
maraki sonorizarea ca sonorizare...dar organizarea si locatia au lasat de dorit, ca la romani, deh!
si pe mine m-a surprins reactia finala a romanilor... nu au bisat-o, nu au aclamat-o la final, nu au fost isterii...cum a fost la MJ , BON JOVI, ROLLINGS STINES....a fost doar un SHOW la care a cantat REGINA MUZICII POP.....insa f reci, de data asta romanii!!! nu inteleg insa de ce?! atmosfera a fost, cel putin in jurul meu, toti dansam si cantam melodiile ei, insa la final toata lumea s-a multumit cu plecarea ei de pe scena ( mesajul pe panouri a fost GAME OVER ) si, gata, fiecare la casa lui.
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
Giova spune:

Toanca, maraki de stiam nu mai cumparam solutia asta. e extrem de amara, mi-am pus si eu pe varful unei unghii.
Marco a bagat ieri mainile in gura de cateva ori si se stergea pe bluza si cerea apa. sper sa se dezvete, parca imi pare rau ca am recurs la asa ceva, dar zau de-l mai suportam sa-l vad cu mainile in gura. el a inceput odata cu nasterea lui Edi. Mi-a zis dr. de fam. sA AM GRIJA ca e mai sensibil, introvertit si isi va amplifica anumite ticuri. a incetat cu muscatul buzelor si a trecut la unghii. Chiar si de la picioare a inceput sa le roada
. s-a dat si la mainile lui Edi....asa ca nu e de joaca.
Bianca, Bumbi ma bucur ca v-ati cunoscut si ca v-a placut concertul. Media nu prea e incantata de concertul Madonnei, cica nu a dansat cum trebuia, a facut si playback si a iesit de pe scena fara nici un bis. Nici publicul nu a fost foarte entuziast. dar aveti dreptate ca arata super!
Cosmi cumnata si sora ta au un restaurant acolo?
am umblat de dim., cu Edi dupa mine...nici cafeaua nu am baut-o toata.
Oare cand ma voi linisti si eu? poate dupa ce terminam cu botezul, dupa 21 sept. cand nu ne mai trambalam de colo pana colo.
la bucatarie cu mine, sa termin pranzul.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
maraki spune:
Bumbi tocmai am terminat de citit topicul cu impresii despre concert, cum sa fie bisata cand imediat a iesit de pe scena? Cum sa fie isterie cand foarte multi nici nu vedeau scena? altii nu vedeau nici panourile, plini de praf, doar ascultau ce se auzea
Eu de la bun inceput am ramas masca atunci cand am auzit unde se tine concertul
Stadionul Lia Manoliu nu mai exista? Acolo a cantat Michael si a fost super, super tare de tooot!!!! Eu am avut bilet in tribune si m.am dus chiar langa scena
La Madonna am inteles ca trebuia sa stai exact unde aveai bilet
Se poate face organizare buna, Michael cum a avut? 
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumbita maraki sonorizarea ca sonorizare...dar organizarea si locatia au lasat de dorit, ca la romani, deh! si pe mine m-a surprins reactia finala a romanilor... nu au bisat-o, nu au aclamat-o la final, nu au fost isterii...cum a fost la MJ , BON JOVI, ROLLINGS STINES....a fost doar un SHOW la care a cantat REGINA MUZICII POP.....insa f reci, de data asta romanii!!! nu inteleg insa de ce?! atmosfera a fost, cel putin in jurul meu, toti dansam si cantam melodiile ei, insa la final toata lumea s-a multumit cu plecarea ei de pe scena ( mesajul pe panouri a fost GAME OVER ) si, gata, fiecare la casa lui. www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006) |
faza cu Game Over e de kko...
La Michael isi rupea lumea parul din cap cand a plecat...unic a fost si nici ca se mai naste un asa mare talent!
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5