Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (331)
Raspunsuri - Pagina 14
asteryaro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maraki Hello, Miha la multi ani fericiti, sanatosi si plini de satisfactii pe toate planurile ![]() deja sant in razboi O sa-l sun mai incolo sa lamurim niste treburi, de fapt vreau nr lui giuseppe.Angelo nu stiu de la ce a facut febra, pana in prezent vad ca este mai bine, fara nurofen astazi....abea astept sa ne spuna Bianca cum a fost la concert Amarata e pe drum acum..... |
ai reusit sa vinzi bicicleta aia pe care ai furat-o din parcare? sau o folosesti bine-merci? aaa, poate ca te-a mustrat constiinta si-ai dat-o inapoi proprietarului...
Cristina si
Razvan (31.01.2006) "Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
poze (1),(2),(3),(4)
maraki spune:
Multumim pt atmosfera care vrei sa o creezi 

scriu pt miha ca ea este nou si nu stie: bicicleta aia era de o luna si ceva lasata langa un pom in timpul iernii...nu s.a miscat din loc nici macar o data....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
T_Ioana spune:
Buna ziua fete dragi!
Va multumesc din inima celor care m-ati felicitat ieri pe forum, SMS sau telefon si va trimit un milion de
, o felie de
si o
rece!
Miha, iti doresc din suflet LA MULTI ANI cu multa multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi! Sa ai o aniversare frumoasa si sa fii rasfatata si acasa si la serviciu
Sambata m-am gandit la tine cand am trecut prin Apahida doar ca la dus mergeam ca vantul si ca gandul sa prindem cununia civila iar la intoarcere era trecut de miezul noptii
. Dar tot ne intalnim noi, sper
!
Imi pare rau sa vad ca iar au luat-o razna lucrurile pe forum dar eu ca sa-mi conserv neorunii efectiv dau scroll peste postarile userilor care pentru mine nu reprezinta interes....
Poze de la nuntile din week-end sunt la www.dropshots.com/T_Ioana4 . Cea de la Cluj a fost de vis si ii doresc vara-mii sa-i fie casnicia cel putin la fel de reusita ca si nunta. A fost abslolut superb totul iar restaurantul (Aroma, pentru cunoscatori
) si locatia au fost la superlativ. Faza haioasa a fost ca nasha mica a vara-mii a lesinat in biserica si la ultima parte a ceremoniei am facut eu pe nasha spre amuzamentul tuturor (eu am refuzat sa o cunun pe vara-mea si toata lumea facea misto ca de ce mi-a fost frica n-am scapat)
Imi cer scuze ca nu raspund nimanui dar am citit cam in diagonala!
Pupici si sanatate!
Si nunta lui varu-meu de la Bistrita a fost tare haioasa si originala si faptul ca mirele a cantat cu restul trupei a facut toti banii.
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">
3 NOUTATI
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
maraki spune:
Uite ca m.am ales si eu cu un martisor...mesajul de la avertismente consider ca este nerelevant, am scris adevarul si nu am jignit.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
silvi_2005 spune:
Mihaela La multi ani si tot binele din lume !
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
silvi_2005 spune:
Felelor pe mine personal faptul ca va intepati sau nu nu ma deranjeaza personal deloc si scriu aici in continuare cu drag dar totusi ....findca sunteti doua Doamne, poate s-ar putea aborda si altfel problema sau pe privat
pentru ca sincer nu aduce nici un beneficiu nici uneia din voi
doar daca va ajuta sa va "racoriti".
Exact cum scriam, parti bune are fiecare dintre noi ca si parti rele
cel mai bine e sa luam de la fiecare partile bune
.
Mie mi-a mers netul f rau
nu am putut lucra la site nimic azi abia si-a dat drumul cat de cat, baietii fac reparatii si instalatii prin casa
nebunie mare cumpara scule si materiale toata ziua, eu astept sa termine lucrarile
ca ear mai comod inainte.
Ioana de Bistrita te-am vazut in poze
wow ce bine arati Domana radiezi si esti slaba si frumoasa
super!
Giova super ca iti dau banuti frumosi lasa ca meriti
daca de la anul gasesti deja loc la cresa e super.
Eu am rezolvat azi la primarie pentru Centru de Activitati de miercuri si cu inscrierea pt garderia de dimineata si dupa-masa daca va fi cazul deci e misiune indeplinita. Mai trebuie sa ii scot asiguraea lui Alain pt scoala si am terminat cu el incep eu cu hartogaria pt echivalarea diplomei mele .
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
Giova spune:

Hai mai fetelor terminati...de ce va place sa va intepati atat?
Am fost la control totul ok....prezervativ cat alaptez pe urma.... sterilet zice dr. acum sa vedem, ca nu sunt convinsa. dar nici alt bb nu mai vreau
.
Miha la multi ani fericiti alaturi de familie! Multa sanatate si implinirea tuturor viselor!
Toanca pai soacra are ochi albastri si eu vroiam ca macar unul sa aibe ochii mei: vara verzi, iarna caprui.
Cosmi tare frumoasa zona Toscanei. Trebuia sa vb. macar cu cumnatii, sa nu aveti surprize sa fie plecati in concedii.
Maraki nasol cu banii retinuti din salariu.
Ioana super pozele. tare frumoasa ai fost, cu niste tinute superbe.
Silvia pai loc este, la cat costa pe luna...sigur gasesc liber, mai ales daca vb. din timp.
gata, plec la tura 2 de calcat.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
d_melli spune:
Miha la multi ani !
COsmi super tare..l.auzi da dc pleaca toti prin vreun concediu?
Maraki ai reusit sa vb iar la telefon cu Michele?
Ioana ce ai facut ieri? Super pozele...si haioase par a fi fost nuntile, iar tu arati ca de obicei foarte bine, dar sotul tau cel aratos de ce nu e in poze, ai?
Giova la ora asta calci?Sa imi spui cand ii vin banii , sa vad dc se dau mai repede , ca si fratemiu ii asteapta de ceva timp.
Silvie acum mi-am adus aminte, am vazut in sfarsit dropul si Alain pare super inalt as zice eu , si ai dreptate are niste ochi superbi.Ce tot demolati voi prin casa?
Eu acum am venti acasa.
Mai mult nu comentez ca imi e greata, sincer.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
Giova spune:
Irina cica banii intra in 3 luni:indemnizatia si alocatia.
Contractul de munca s-a suspendat cu 13 aug. cand mi-a expirat cele 42 zile si am facut cerere pot. concediu de crestere a copilului. Contabila mi-a zis ca nu se suspenda mai repede, caci firma plateste concediul medical.
am terminat de calcat si spalat vasele.
Edi doarme de la ora 19:30...Marco e fresh...se agita pe aici. Ma dispera nu alta....atre rau a devenit.
azi i-am luat de la farmacie sol. de pus pe unghii ca sa nu le roada. doamne amara este si a costat o groaza de bani. sper sa avem ceva rezultate, caci le roade de cand s-a nascut Edi si tare nu ne place.
.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
szaboali spune:
Seara buna gagici,
La multi ani Miha!!!
Multam de raspunsuri fetelor
Bianca cred ca te destrabalezi la ora asta
...drum bun la intoarcere.
Ioana esti frumoasa doamna
la spiridus, vad ca ii place cu bebe in brate...poate e un semn?![]()
Giova e super ca primesti mai multi banuti, sunt sigura ca nu te superi
, lasa ca ochisorii frumuselului pitic inca se pot schimba...poate pana la urma te mosteneste pe tine![]()
Irina multi
...nu te stresa draga ca tot degeaba![]()
Va
pe toate, merg si io in pat ca dorm terminatorii dusi de mama focului...imediat se apuca de sforait
asa de bine dorm![]()
Noapte buna.
Ali
de
IARINA (16.02.2006) si
IANIS (04.04.2008)
www.dropshots.com/iari_ianis" target="_blank">Comorile lu' mama

O sa-l sun mai incolo sa lamurim niste treburi, de fapt vreau nr lui giuseppe.