Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (331)
Raspunsuri - Pagina 17
Biancas spune:
Maraki, la concert am fost cu pritena mea si sotul ei. Blonda, nasa lui Dani. Se putea altfel?
.
Bumbi, eu ii sunt nasa la coplul ei cu 3 luni mai mic ca Dani si ea e la Dani.
Bucurestiul? L-am vazut prea putin...am auns foarte tarziu..am plecat la 9 dimineata din Mures si la ora 15.50 am ajuns unde ne-am propus cu 2 opriri pot spune la benzinarie. De mancat am mancat in masina sandwisuri ca ne era frica ca nu ajungem pana la ora 16 (prietenul nostru avea ceva treaba) Drumul a fost dezastru, aglomerat de la Ploiesti lucreaza (doar ziua)
si inchideau circulatia si o lasau pe un singur sens
. La Baneasa accident mare...am inteles ca au spus si la TV...erau vreo 3 masini busite pe sensul celalalt...era coada de vreo 4-5 km. Noi mergeam greu, inaintam greu spre Bucuresti.
Faza a fost ca vedeam oameni care isi carau trolerele pe strada...sa ajunga la aeroport
. Probabil autocarul lor era blocat in trafic din cauza accidentului, si au purces oamenii la drum pe jos decat sa riste sa piarda avionul
. Dar e ciudat sa ii vezi pe sosea tragand trolere...
Si erau multi...tot in valuri mergeau.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"
Biancas spune:
Faza tare a fost cand Madonna a sarutat o tipa din trupa ei pe scena
...cu foc si patos!!!! Dar stim ce e in stare ca doar si cu Britney si Cristina Aguilera a facut la fel
.
Editez filmele cat de cat si incerc sa va pun si voua fazele mai faine. Dar nu acum!! ![]()
Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
Biancas spune:
Poze de la concert.
http://www.dropshots.com/biancas3#date/2009-08-26/12:45:30
Si faza cu tiganii...asta dupa ce a cantat o melodie tiganeasca si una din dansatoarele ei a si dansat tiganeste.
http://www.dropshots.com/biancas3#date/2009-08-26/23:04:22
Oare si la alte concerte a cantat si dansat sau numai la noi? ![]()
Oare de ce le plac unora si ridica in slavi melodiile tiganesti? Ar trebui sa uitam de ele ...sa nici nu stim ca exista nu sa le promovam la tv si prin filme
.
Of of..noi singuri ne sapam groapa.
Imi amintesc de o emisiune..a venit Victor..actorul ala din Tanar si nelinistit in studio la Pro la Maruta si desteapta de Loredana a venit in studio sa cante muzica ...tiganeasca
. Doamne fereste asa ceva. Po****ra nu putea? O fi melodiile tiganesti ritmate si dansante dar noi prea le ridiam in cer.
Bianca
Biancas spune:
Cosmi, super ca plecati in Italia. Merg si copii cu voi sau numai voi doi? Cat au fost biletele?
Bianca
cosmi1975 spune:
Bianca doar noi 2 plecam...pt ca nu mai avem pasapoartele valabile si bianca acre era trecuta la mine n are cum sa mearga...noi trecem cu buletinul,bilete sunt 500
cosmi1975 spune:
bai mie una nu mi se pare ok sa dai banii si sa privesti ecranele la un asemenea concert,pai am fost la michael in 92 dar a fost isterie...stadionul e stadion
Biancas spune:
Cosmi acum citesc si eu stirile si intr-adevar scena a fost super aiurea. Dar nu m-am bazat eu sa vad prea multe ca doar nu mi-am luat bilet in fata.
Si m-am gandit ca vor fi destui inalti ce care nu voi vedea.
http://stirileprotv.ro/show-buzz/muzica/surse-madonna-ajunge-azi-la-18-00-in-romania.html
Au dreptate cu scena..nu stiam ca se putea ridica mai mult!!
Acum imi vin copii acasa
, au mancat si dormit la soacra de amiaza. La Sandra din Bucuresti i-am cumparat niste cordelute de par si lui Dani o jucarie cu bomboane. Si cate o ciocolata la ficera..primita gratis ca am participat la ceva chestionar despre cafea
.
Nu prea am avut timp de magazine ca eram cam contra timp. Pacat.
Am vazut si o vitrina...plina cu genti si pantofi
era inchis. Oricum sigur nu ma puteam apropia de preturile alea..era genti de "firma" aveau litera B pe ele....nu stiu de la ce vine. Toate erau cu B. De la Bianca
..mi s-ar fi potrivit de minune una
.
Bianca
bumbita spune:
cosmi biletele sunt 500 euro dus si intors pentru doua persoane? cu ce agentie mergeti?
eu sunt cu ochii cat cepele din septembrie incolo pentru ofertele lastminute de la tarom...in primavara, am ratat un wknd la venezia cu 50 euro biletul dus/intors/persoana.
noi nu prea am iesit in afara, insa vointa si disponibilitate este...
mereu am avut alte si alte prioritati....
cum este cea de acum, de ex...hai sa va zic si voua...sa ma racoresc putin:
avema ceva bani stransi si vroiam sa ne punem rulouri exterioare in partea din a apartamentului - adica pe living si bucatarie si vroiam sa ne luam un frigi maaare - ca acum cu copii, nu mai avem loc in cel actual.
buuun! duminica cand ne intorceam de la cv, am zis sa trecem si pe al terenul nostru, singura noastra avere/investitie
pe care o mai avem acolo. nu am pus gard in ideea ca atunci cand isi termina vecinii vilele , ner hotaram la comun si participam in cote parti fiecare.
cand colo, ce credeti, in partea din stanga, in spatele curtii, vecinul intrase cu fundatia casei pe ternul nostru, materialele lui erau pe terenul nostru...d.ani s-a invinetit, inverzit, inrosit de nervi, l-a sunat p-ala...l-a.....tot drumul telefoane, suparat....luni , s-a dus tati cu un inspector de la disciplina in constructii, i-a dat astuia amenda de 70 milioane ca nu avea autorizatie de constructii. apoi, mami lucrand la itm, a trimis un coleg acolo si i-a data amenda 100 milioane constructorului ca nu aveau contracte de munca muncitorii....
in final, pe la ora 14 00, stupefiat, bulversat, speriat, asta de langa noi, l-a sunat pe dani sa-i ceara scuze - ca au gresit muncitorii, ca a avut reprezentarea gresita a cadastrului, bla-bla-uri, sa zica ca va inderpta paguba - numai prin demolarea partii din fundatie ce intra pe terenul nostru si depaseste limita legala ( servitutea de veder, streasina casei ).
ideea e ca dani i-a zis ca ii facea ordonanta presedintiala de suspendare a executiei lucarrii si nu isi mai termina casa in veci daca nu isi demoleaza fundatia.
el ar fi vrut sa ne dea c-val pagubei - terenului - insa noi nu vrem asa ceva, noi vrem sa avem deschiderea terenului, in caz ca-l vindem sa nu avem probleme.
si uite asa...acum trebuie sa dam 50 milioane pe gard!!!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
Biancas spune:
Fetele..de acum ne luam oale si cratiti de la Real..ati vazut pliantul ? DE azi intra in vigare pana in ianuarie!!
.
Chiar vreau sa merg azi ca am vazut un pulover pt Dani. Si altele
.
Mai gagici la concert...pt mine a fost dezamagire mare cand am ajuns acolo si am vazut
. Pai sa nu cumperi un tricou, sapca, breloc cu Madonna? O chestie ceva sa ramai cu amintire ca ai fost la concert???????
Chiar ma gandeam ca daca vor fi tricouri ii cumpar si Sandrei unul ca si asa si-a dorit si a sa vina . Nu mi-a trecut nici macar o secunda prin cap ca nu o sa gassc!!!!
.
Mi-a luat o carte...care au scos-o zilele astea, se gaseste si la tarabe la noi. Si am mai luat revista cu CD.
Pe carteam scris data de ieri si am mentionat "luata dupa conecrt"
sa nu uit la batranete daca ma lasa memoria ![]()
Bianca
Biancas spune:
Bumbi, nasoala pataie cu vecinul de gard
. Oamenii astia..nu se gandesc ce fac. Gard pune ceva simplu...niste stalpi cu sarma daca nu vrei sa dai bani pe un gard permanent.
Si noi ne gandim sa ne ingradim pamantul in viitorul apropiat.
Anunta-ma si pe mine cand sunt bilete ieftine..sa il duc pe Nelu cu avionul
.
Bianca