Burtici fericite de septembrie-octombrie (157)
Raspunsuri - Pagina 17
lutoniana spune:
miha74 ce bine ca trecut prima zi.....
abia astept si eu sa-i fac baita la pui, sa-l pup pe burtica si pe talpitele acelea mici.....sa-l impachetez si sa-l culc 

Cea mai fericita
36 + cu 
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Oare parintii Ralukai cam cate tiruri de pastai au adus de la tara ca a zis ca merge sa curete niste pastai pentru o ciobica....si nu a mai aparut ![]() ![]() ![]() Cea mai fericita 36 + cu ![]() |

ei... daca m-au prins, apoi au inceput sa faca ketchup de casa (rosii, ardei, ceapa, tot felul de condimente...). Si nici nu pot comenta, ca sunt tare bucuroasa sa avem asa ceva, fara chimicale...Si uite ca deja de peste o ora jumate incerc sa va ajung din urma! [emoticon care gafaie]
31+
aidaciolac spune:
maaaah ce bine am venit si eu ... chiar la spartul targului 
Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
crocodana spune:
luto...legat de pupat talpite...visul meu e sa i le pup nonstop si sa ma joc numai cu ele...cred ca am deja o obsesie ..le-am vazut la eco...sunt numai bune de iubit!
38+ fericita mamica de
jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac Aaaaman aman , ce ma fac un capitol si jumatate de recuperat ... mai puteti?Aida ... 35+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
asa...sa vezi si tu cum e...cati ati scris 3 capitole intr-o zi...eu cum m-am simtit? sufera si tu acu'

MangaGirl :-)
33+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui MangaGirl asa...sa vezi si tu cum e...cati ati scris 3 capitole intr-o zi...eu cum m-am simtit? sufera si tu acu' ![]() ![]() |

croco zici ca iei talpite la iubit? hehehe , parca te si vad
Aida ... 35+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
raluk16 spune:
In sfarsit... ofof ce m-ati obosit... acum cu raspunsurile:
Moni, eu am inteles treaba cu pompele si biberoanele, dar exact cum spui, ma orientam dupa pompa de la aceeasi firma la care se gasesc biberoane fara BPA. Pentru ca nu poti lua o pompa de la o firma si biberoane de la alta firma. Cum la noi avent au BPA, am eliminat gandul la pompa de la avent, desi recunosc ca aia imi placea mai mult. Sa stii ca mai nou au si astia de la nuk una manuala care seamana cu cea de la avent, nu numai cea stil seringa. Abia astept sa-mi spui daca ai avut nevoie de pompa, si care ti-a placut mai mult!
Te pup si te imbratisez cu drag si ne gandim la tine si in noaptea asta sa dormi bine, si maine la internare, si pe mai incolo... 

Mariaanna, nu fi asa suparata, important e ca ai vazut ca bebe e bine! Uite strainezele astea care nu fac deloc ecografii cat sunt de fericite! Nici al meu nu-mi spune multe masuratori pe care le-am auzit aici, colul nu l-a verificat niciodata cat e, dar mergem mai departe cu curaj. Si ne bucuram ca-l vedem pe bebe! ![]()
Roxxy, felicitari pentru bebelina super mare!
Lucia, ce-mi place franghia!!! 

Cred ca l-ai dat gata pe Adi cu poza!
katteryna, nu mi se pare foarte lasata burta, dar asta tu simti! Imi place tare cum arati la aproape 38 de saptamani! Si patutul e foarte frumos!
Mihaela, are puiucul tau frumos chiar userul lui pe webshots!!! Pai merita 

! Nu nuuuuu,
nu poza cu labeeeee, mor cand vad labute de catel 
, imi vine sa le strang tare tare si sa le tzuc in continuuuuuuuu
.... Si ce frumos se joaca in zapada! Cred ca e cel mai frumos golden retriever pe care l-am vazut vreodata! Extraordinar si capul, si toate proportiile! E mai reusit decat labradorul meu retriever, dar sa vorbim in soapta sa nu ne auda lucky al meu...
Cred ca am terminat cu raspunsurile pe capitolul trecut
. Acum la asta...
31+ 
crocodana spune:
sunt niste miscari de trupe la mine in "garsoniera"...mama mama...
aida..iti dai seama ce-o sa fie pe mine...deja eu si sotul am impartit copilu pe componente..care ce iubeste/pupa mai mult!
daca ne-ar auzi saraca ce-o asteapta nu mai iese!
38+ fericita mamica de
jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
miha74 spune:
mai sunt si eu pe aici, dar tot asa din pozitia culc at e mai usor sa citesc![]()
luto, croco- pot sa salvez measajele voastre si sa vi le arat peste 3-4 luni???
. cand iti doresti sa adoarma (emoticon cu stersul pe frunte) ca sa ai tu momentele tale![]()
si altfel, dupa baita, trebuie sa fiti cat mai calmi cu ei, fara joaca, sau alte cele ca sa fie cat si ei mai calmi si sa doarma bine. Pupati talpite dimineata![]()
Miha, mami fericita de
Matei (16.01.2008) ,
Laura (30.09.1997) si
36+ 
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
raluk16 spune:
Claucia, esti super manechin! Din fata nici nu se vede ca esti graviduta!
Ionika, felicitari pentru vestile bune de la control!
Crocodana, eu consider ca in veci nu ne recuperam banii
pentru ca si eu am avut multe probleme de sanatate pana acum, dar atunci cand mergeam la stat la endocrinologie, de exemplu, dadeam mai mult in plic pentru a fi bagata in seama decat taxa de la particular. Doamne fereste sa ajungem sa ne folosim de banii aia, ca eu am impresia ca se folosesc de banii de pe asigurarile noastre medicale doar vagabonzii, sa doarma in spitale iarna...
Katteryna, Doamne ajuta! Ce emotii imi dai cand spui ca incepi sa ai semne!
Oana, de unde ai luat pompa Tommee Tippee, ca eu nici bineroane nu am vazut la noi.Nu mai stiu daca si asta era fara BPA.
A, si despre sutien: deci al tau e sutien simplu care se deschide in fata, nu sutien din ala clasic (uratel) de alaptat, nu? Aaaaa, si e cu buretel!!!! Super, pai asa as vrea si eu! Deci exista cu burete si fara sarme. Interesant.
Santorini, ce frumusel arata patutul!!! Si tu, si lucrusoarele! Off, inca o fotomodela...
Lucia, si eu as vrea sa renuntam la a cotiza asigurarea de sanatate la stat, din moment ce oricum platim cu varf si indesat cand ajungem acolo!
Monique, dar cati ani ai, mami??? Ca eu te vad cu inca un bebe si oricum ti-as fi dat doar vreo 18 ani! Si ce-mi place terasa voastra! Uau, si uite un flocos langa Teodora la 1 an
!!!! Ce shic e domnisoara ta! Si tu... inca o fotomodeala.... 
crocodana, ce mi-a placut cum ai zis tu "aici pe forum avem ceva in comun pana la un anumit punct...apoi suntem atat de diferite.." ![]()
techila, deci un gras e mai egoist, si fura de la celalalt! Mari, mami, mari!!! Eu eram singura in burtica si aveam mai putin decat un peste de-al tau ![]()
Adela, semne de apropiere de nastere???? Pai nu trebuia sa o asteptam pe doctorita???
Angela, pai ar fi fain sa stim cand nasti, sa-ti facem galerie. Ai primit parola sau sa ti-o trimit? Nastere usoara si bebe sanatos!
Unde o fi Dana?
Melania
, recunoaste ca v-am facut pofta cu ciorbita mea proaspata de pastai ![]()
Uau, mimika, nici o vergetura pe burta!?!?!? La sarcina cu gemeni? 
monikus
am lipsit si eu exact in ziua cand tu ai fost mai activa
techila, deci voi ati incercat sa scrieti mai putin, sa va ajung, dar nu ati reusit
Te asteptam cu vesti bune maine!! 
Maria
sunt gata mancate ![]()
Lucia,
deci numai perioada ta de calduri o stii?
. Sa stii ca si pe mine m-ar interesa daca nu ar fi bune si bustierele si puse acolo inauntru tampoanele...
Scuzati placinta, e proportionala cu capitolul...
31+ 

un capitol si jumatate de recuperat