Burtici fericite de septembrie-octombrie (157)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Fetele cucuiete eu ma duc la dus si apoi stau cu ochii la meci, asa ce noapte buna si ne auzim maine.

----------------------------------------------
Alexandra 33+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

noapte buna alex!

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (36+) de 2 putze si
AMR maxim 7 zile - ultima zi de marti 3in1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Noapte buna Alex.

Referitor la centura eu am vorbit cu prietene care au nascut si se pare ca nici una nu a folosit si pot sa spun ca s-au refacut foarte bine. Sunt niste manechine. Ca si cum nu ar fi nascut.

Referitor la mameloanele de silicon, eu mi-am luat de la NUK. Acestea nu sunt pe marimi si au o forma dreptunghiulara se pare pentru o mai buna aderenta la san.

36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

seara buna!

hai ca o zi a trecut! mai am 9 de rezistat

gata l-am culcat pe Matei...de fapt sotu' s-a ocupat de baita si tot ritualul de dupa. eu am fost superviser si am intrat si eu sa raportez.

am stat cumintica desi burta mi-e tare ca piatra, dar nu mai am contractii dureroase, dar si la cat ma "droghez"...din 2 in 2 ore

crocodana- eu tocmai ma minunam ca am si slabit in ultima spatamana. e adevarat ca nu am nici un fel de pofta de mancare. am luat 11 kg pana acum.

elle- pastreaza agitatele, ca cica trebuie sa mai o mai tin pe bbelina macar 10 zile, asa ca ma protejez. cum se mai simte eva?

crocodana, adela - pa ce sa zic...la 40 de saptamani

Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 36+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Aaaaman aman , ce ma fac un capitol si jumatate de recuperat ... mai puteti?

Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

v-am zis eu ca sunt drogata, postasem mesajul meu la capitolul anterior

techila- mai ai doar un pic. si mie im place gaselnita cu ultima zi ....

mimika- multumi de sfaturi si de detalii. esti TARE! de soacra ce ne mai povestesti?

iulika- ce frumusete ai tu acolo sa iti traiasca si sate bucuri d eel. in schimb...daca imi permiti...ai grija cu bb care doarme pe tine, ca s-ar putea sa nu il mai poti da jos de acolo

Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 36+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

vad ca ati cam disparut sau ca va e lene sa scrieti...sau ziseram "piua" pana ne prinde si raluk??? oricum, mie mi se inchid ochii, se cunoaste ca nu am dormit dupa amiaza si ca m-am trezit devreme, maine la 5 iar sunt in picioare, asa ca va zic noapte buna!!!

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (36+) de 2 putze si
AMR maxim 7 zile - ultima zi de marti 3in1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

raluk gata pastaile?

techila pai baietii tai sunt vanjosi nu gluma. nu vreau sa ma gandesc ce e la spatele tau si tu mai si muti muscate si faci acrobatii prin dulapuri!

fetelor ati fost simpatice cu posturile voastre, am ras deu na singura pe aici :)

mimika mi-ai placut cum ai impartit banii prin maternitate

eu m-am habsanit azi si am mancat o punga intreaga de jeleuri haribo si bineinteles ca acum sufar cu arsuri si greturi. de fiecare data cand dau iama in dulciuri ma simt de cacao, dar tot nu ma invat minte. in seara asta ceva light si dietetic ca nu mai tine.

si mi-e un somn de nu mai pot. mi se inchideau ochii in autobuz si in metrou si ma eu prefaceam ca citesc cu inters cartea noua pe care am inceput-o azi...in schimb am avut spor la munca dem -am speriat si eu de mine.

ma duc sa ma intind si poate trag si un pui de somn.

MangaGirl :-) 33+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

da , da , si marea problema a zilei care o am e ca Kissy mi-a intrat in calduri si nu stiu cand , inca mai are sangerarea . Se pare ca am gasit mascul , maine il aduce sa se cunoasca , dar nu stiu cand e perioada de monta cine ne dumireste si pe noi?

Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

da , da , si marea problema a zilei care o am e ca Kissy mi-a intrat in calduri si nu stiu cand , inca mai are sangerarea . Se pare ca am gasit mascul , maine il aduce sa se cunoasca , dar nu stiu cand e perioada de monta cine ne dumireste si pe noi?

...nu stiu ce sa-ti spun, la mine a fost de Craciun si se pare ca s-a prins bine
dar il cunosteam pe mascul...nu mi l-a prezentat nimeni atunci

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

alex noapte buna
techila eu sunt dar iar m-am bagat la orizontala siabia scriu....iar mana cu care imi tin capul mi-a amortit groaznic....

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput