Burtici fericite de septembrie-octombrie (157)
Raspunsuri - Pagina 18
raluk16 spune:
Si la subiectul zilei...
La mine alegerea intre particular si stat se face doar din pdv al sanatatii. Daca voi considera ca sunt ok si nu vor fi probleme, merg la particular, unde e doctorul meu. Daca vor fi probleme, voi merge la stat, unde nu cunosc pe nimeni
deci sper sa nu ajung acolo. La noi la particular costa 1600 RON nasterea cu tot cu cazare si mancare si ce mai trebuie si ai conditii bune. La stat stau cel putin 5 femei intr-un salon mizerabil, nu este apa calda, moasele si asistentele sunt foarte scarboase, toata lumea iese din spital cu infectii si streptococi si paduchi lati, o baie mizerabila la o gramada de femei (fara dush), si, ce mi se pare cel mai urat, nu stai cu bebe langa tine. A, si de cand te internezi nu mai vezi o persoana din familie pana cand te poti ridica singura dupa nastere sa mergi pe hol la usile de sticla, se te vezi si sa povestesti prin crapatura dintre usi. 
Si ca bani, ori as da la fel de mult la stat, ori mai mult. Am o prietena care a avut un travaliu lung la stat si a prins doua ture. Ei bine, a trebuit sa cotizeze la amandoua turele, nu conteaza ca nu a nascut cu acel doctor, cu acea moasa, etc. Nici nu venea sa se uite cat te-ai dilatat daca nu cotizai. A ajuns la peste 2500 de ron, si dupa un travaliu lung a facut cezariana...
No ce ziceti fetelor, am consumat caloriile de pe pastai incercand sa va ajung din urma? Pot da acum examen din ce s-a povestit? ![]()
31+ 
ramsan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionika Ramona, Dana pe unde umblati? Mai scrieti si voi ceva sa nu ne gandim la prostii... Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 33+ |
Ionika scumpa mea, sunt pe aici, dar nu va pot citi cap-coada ca sunt destul de ocupata. Nu am crezut ca mi se va simti asa de rau lipsa

Am tras un ochi in poze si am vazut-o pe Iulika cu grasanul cumincior pe pieptul ei (ce sentiment minunat), am vazut ca techila are vesti super despre pestii ei grasi (ohoho 3200 si 2900 sunt niste delfinashi, nu pesti de balta), am vazut si o burtika modelina, monique mamica Teodorei, am vazut poze noi de Lullaby deci as putea, aa... am vazut cea mai frumoasa franghie de rufe (cea a Luciei... bravo mami). Am mai vazut o burtika frumoasa si eleganta, pe cea a Clauciei
iti sta foarte bine cu burtik!Multumesc crocodanei pentru cea mai utila lectie pe azi.. cele 6 semne ce preced travaliul! Beton tipa care prezinta, nota 10

MOana am tras cu ochiul pe listuta ta si mi-am cumparat in seara asta doua biberoane de la Nuk BPA free, merci de pont!
Eu in weekend mi-am amenajat terasa de la etaj ca sa imi pot servi cafelutza de dimineata in liniste si armonie... asa mi-e de drag sa stau acolo pe fotoliu si sa ascult natura, ma reincarc cu energie!
Ieri am avut o alta zi plina: trezit din cauze ciudate pe la 6 dimineata, prestat bucatarit pana pe la 9 si ceva, prestat spalat de pelinci si paturici (ma pregatesc si eu pentru eveniment),calcat pelinci si cateva camasi pentru sotul iubit.. o gramada de lucruri am reusit sa fac.
In zilele urmatoare mi-am propus sa spal si implicit sa calc hainutele de bebe mic 0-3 luni... sa vad daca imi iese treaba.
Monica iti tin pumnii pentru perioada ce vine, vei vedea ca va fi super bine acum, esti o burtik puternica si te sustinem in toate!
Ce mai stiti de Mihail, bebelushul Mariei?

Ramona
Tudor Gruia 33+ 
AMR 7 saptamani pana vine bebe
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
lutoniana spune:
miha74 am bagat la cap 

dar asa o saptamana doua pana ma obisnuiesc, nu pot ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cea mai fericita
36 + cu 
raluk16 spune:
Si apropo de spitalul nostru de stat din BM, (unde va spuneam ca degeaba m-as duce pentru prematuritate, ca ar fi mai bine la stat, ca luna trecuta a murit un bebe nascut la 34 de saptamani tocmai din cauza ca era prematur si nu au apucat sa-l duca la Cluj...)
www.infomm.ro/socant-copil-mort-in-burta-mamei-desi-bdquo-evolutia-sarcinii-era-buna-rdquo-medicul-ginecolog-dan-repede-se-repede-sa-inapoieze-spaga-parintilor-indurerati-iar-ancheta-il-scoate-basma-curata" target="_blank">stire din aceasta seara
31+ 
claucia spune:
Am citit tot sa nu ziceti ca nu mi-am facut temele si acum sunt la zi. Sau la seara mai degraba. Gata, bag copilul la nani si pe maica-sa la fel. Va pup
Clau
35+ cu
si Alessia Maria
13 iulie 2007
varsta bb2
monica_dicut spune:
Hellou dragelor.
Va anunt oficial ca maine la 1-2 tre sa ma prezantez la spital
. DEci scapati de mine, incepeti chefuri si galerii. Am io un feeling ca incepem sa nastem asa pe banda rulanta.
O sa intru si maine dimineata oricum. Momentan sunt foooarte linistita, nu stiu ce-i cu mine. POate m-o apuca totusi maine si pe mine o urma de emotie ceva
.
MI-e un somn de nu prea vad ce scriu asa ca fug la 

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
35+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
raluk16 spune:
Si Moni te poti interna fara nici un regret, ca la tv in ultima vreme programul e de kko
. Chiar si anatomia aia a lui grey, serie in reluare cum e, nu incepe decat la 1:20.
Sper ca stii ca glumesc, si abia astept sa ne dai vesti ce mai zice doctorita! Si abia astept sa te vad in niste poze ca ale Iulikai 

31+ 
raluk16 spune:
Claucia somn usor! 
Moni scriam deodata
. Somn usor si linistit si tie! Si Doamne ajuta!
31+ 
lutoniana spune:
ralu nu mai citi asa ceva ca e prea trist si te ravaseste ....
mai bine vizioneaza-l pe manelistul trist si ranit in dragoste ca te vei distra mai bine si vei dormi si tu si bebe linistiti 
Cea mai fericita
36 + cu 
mary_07 spune:
Imi dau seama ce norocoasa sunt in privinta spitalului cand va aud pe voi ce povestiti. Sebesul e un orasel mic,nu credeam ca spitalul de aici poate fii mai presus decat cele din alte orase mari.
Am mai zis,eu am stat in rezerva cu 2 paturi,baie proprie,curatenie,tv...a fost super ok. N-am platit nimic pt asta si sa fiu sincera nici asistentelor nu am dat bani (ma refer celor care-mi schimbau pansamentul de la operatie sau lenjeria sau celor ce aduceau copilul la alaptat) dar s-au purtat f frumos si vb f frumos .
My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
37+, cu
-Razvan
_
The Big Day - 25 august

Andrei (5 ani) si