Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(192)
Raspunsuri - Pagina 9
Vasari spune:
Mihaela, tocmai m-am imprietenit cu Billy Blanks. Thank you. Cred. :)) Maria nu e foarte multumita, desi a incercat din rasputeri sa tina pasul.
Sophia e tare scumpa ! Mie mi se pare deosebit ca vorbeste numai in propozitii. Maria l-a luat pe "da" in brate, corect, fara sa exagereze. :)
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
ellis spune:
Superbe pozicile, ALINA, le-am vazut intr-o fuga, fetele sunt minunate, voi tineri si fericiti, ff frumos! sa fiti sanatosi!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
popbianca spune:
buna ziuaaaa!
am fost plecati pt, we la poiana marului cu tot cu fata...erau acolo 5 copii :2 de 2 ani si, Ana , unul de 8 luni si unul de 10 luni...nebunie totala...aia de la pensiune cred c-au inebunit...fiecare mamica la intervale diferite, sa incalzesti mancarica , sa blenduim, sa spalam sticlute , sevetele...
..dar a fost foarte fain!
bineinteses ca 2 dintre copii erau mucosi..acum cred ca a prins-o si pe Ana ...eu eram racita /alergieca...nici nu stiu...toata ziua suflu muci...
ma duc in spate sa vad ce-ati mai facut voi...
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
Vasari spune:
Lavi, la multi ani fericiti!! Sa fii iubita, sanatoasa si sa te bucuri de familia frumoasa !!
Multumesc, Ellis, m-ai facut sa rosesc! Nu neg nimic, daca asa spun pozele... :))
Fetele au fost minunate: s-au stropit, au alergat, au dialogat, au sarit in apa, au inotat in paralel... chiar a fost o vacanta frumoasa !
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
popbianca spune:
ank83, felicitari micutei marmote pt. primul"mama"
wow victo...toata ma zburlesc cand citesc de astea cu bone...sanatate puiutului !
ellis mama ce situatie nasoalaaaa...
mihuta...ai fetita maieeeee!
vasari...foarte faine poze...scumpe rau de tot fetele....dar voi unde ati fost la plaja de era asa pustiu?
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
vali_delide spune:
Salutare!
Adela, si noi ne bucuram ca ne-am vazut, sper sa repetam experienta!
Mihaela, Alina, bine ati revenit...am vazut pozici cu fete frumoase, si mari, si mici!
Miha, tu doar saluti si dispari? Noutati despre pitici?
Stefania, azi nu dai cafea?
Bianca, sa va fie de bine minivacanta!
ellis spune:
LAVI, LA MULTI ANI SI TOT CE ITI DORESTI SA SE REALIZEZE!
va mai asteptam pe aici!
am mai scris mesajul o data, dar cred ca mi-a cazut netul.
slimatei spune:
neatza ..va dau
-ua(eu n'o mai beau ...m'am cam lasat...nu de asta eli ca nu am putut dormi..atunci am avut o indigestie tare urata..nu mai mananc si beau nimic nesanatos....macar pt o vreme..sa vad cum oi sta... ma simt tare aiurea in ultimul timp)
asa pe fuga va salut pe toate si ma bucur ca ati revenit ..in fortza, sper![]()
..ma duc la trebile casei ca nu se mai termina...![]()
v-am citit asa pe fuga..n'am timp sa raspund cum as vrea si asta ma infurie...n'am reusit sa vad nici poze..sper sa-mi fac timp mai tarziu...
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
popbianca spune:
ieri a implinit iubitul meu sot frumoasa varsta de 30 ani(multumesc , multumesc)...e deprimat rau...(plus ca eu nu i-am luat nici un cadou..dar nici nu stiu ce sa-i iau....ca e dificil rau)
asa ca azi are zi libera de la servici....si a plecat la mamica lui cu Ana, pe care, bineinteles, o lasa acolo pana diseara!![]()
...dar asta e....
el vine inapoi la Arad...pai daca e asa bine acolo de ce nu sta si el...?!cand am ajuns aseara si am vazut ca a luat patul pliant si-l duce in casa m-am bucurat ca nu -l mai duce la ei..dar azi s-a terminat bucuria mea....
popbianca spune:

bbyasmi!unde esti....nu dai si tu o praji?