Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(192)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

nu pot sa plec pana nu urez Laviniei
La multi ani fericiti..sper sa te distrezi azi sa ai parte de ceea ce-ti doresti!

miha urmatoarea esti tu...abia astept sa vad ce desert ne oferi
haide si ne spune ce mai combini...

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Lavinia, la multi ani, sa fii sanatoasa, fericita si implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

va multumesc frumos de urari!!

ps: alina suprbe pozele!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Lavinia,La multi ani! Sa fii fericita alaturi de iubirile tale!

vai,vai ce fetite frumoaseeee! ma refer la Maria si Sophia.. Cum sa ajungem sa va cunoastem? Ca am si io baiet frumos si destept:):)

mihuta, te-ai decis ce faci cu jobul sau inca pui in balanta?

Bianca, La multi ani! sotiorului. mai da ce tinerei sunteti voi! eu fac indat 31..sotu a facut deja 37..si suntem numa la bb 1.

miha, asteptam asteptam in curand tortuletul :):)n-am reusit sa fac rulourile ca n-am avut frisca in casa si mi-e frica sa plec pana la magazin cd Stefan doarme, chiar dc ar dura 10 minute numai.
Voi ati lasat vreodata copiii singuri, dormind? eu doar cat cobor sa duc gunoiul..2 minute maxim.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

bine ai revenit lavinia..spune-ne ce ai in program si mai ales cu ce ne servesti...

am vazut pozici...frumoase foc..mamici, fetite..la tatici nu ma bag...

bianca la multi ani fericiti sotului..numai bine!

victo
depinde de tine, locul unde e..eu una n'as avea curaj..mi'e frica cum e ea zapacila si cand doarme se tranteste se rasuceste ...sa nu cada...asa ca'i stau prin preajma sau dorm cu ea..mai rar se inatampla..caci imi dau de facut...

vali buna cafea-ua?

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

pai stefania, Stefan doarme in patut, in principiu n-ar trebui sa cada, dar mai nou ii place sa se catere/cocoate, deci nu stii niciodata cum ii vine si se urca pe gratii.
azi imi statea in baie, pe spate, tinandu/se cu mainile de cada, cu picioarele in sus.nu stiu daca va puteti imagina...se distra de numa.eu ma spalam pe maini la chiuveta. norocul lui ca am fost super rapida, ca bineinteles ca s-a dezechilibrat, dar am pus iute piciorul sub gatul lui si n/a atins gresia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Buna fetele,

Am si eu o rugaminte. Copii vostrii mai tusesc din cand in cand ? Ma refer la acea tuse scurta, ca si cum te-ai inecat usor sau ti-a intrat ceva in gat ?
Cand au crize urate de plans incep sa tuseasca la un moment dat ?

Scuze cu asa o intrebare dar efectiv sar speriata la cea mai usoara tuse. Nici nu imi mai amintesc cum era inainte.
Sa va explic de ce.
In ianuarie am avut o pneumonie foarte urata. In aprilie s-a declansat o alergie la polenul de graminee (neconfirmata inca) dar ca manifestare tabloul clinic e "astm alergic". Suntem pe medicatie acum, dar chiar si asa a mai facut crize.
Ca sa nu fie nevoie sa crestem medicatia am ajuns la concluzia ca cel mai bine e sa evit crizele. Solutia e urmatoarea:la primul semn de tuse o scot repede din mediu si lucrurile raman la atat. Nu se mai declanseaza weezingul si respiratia dificila.
E foarte greu sa identific cand e tusea astmatica si cand e o simpla tuse care probabil nu are nici o urmare.

Prin urmare as vrea sa stiu daca e ceva normal ca copilul sa mai tuseasca asa de 3-4 ori pe saptamana, scurt si sec?
Astmul ei e usor, crizele sunt usoare iar la cea mai grava s-a linistit intr-o ora, fara medicatie de criza.
Suntem pe Singulair in prezent.

Multumesc si sanatate la puiuti!

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

softurela, raspunsul meu e nu. Stefan, daca nu e bolnav, nu tuseste deloc.
dar la astmatici cred ca e altfel situatia.stiu ca mama mea e astmatica,precum si a unei prietene si zilnic tusesc un pic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Lavi, asa scurt? Petrecere frumoasa !
Softurela, nu stiu ce sa zic, Maria mai tuseste... Multa sanatate va doresc !
Bianca, am fost la Corbu noi, o plaja f libera si frumoasa.
Si multumim de complimente !

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

LAVI, LA MULTI ANI!!!!!! SA FII SANATOASA, SA-TI PASTREZI TOATA VIATA VESELIA SI OPTIMISMUL DIN PREZENT SI SA AI NUMAI NOROC!!!!

Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 37+

AMR 1-2 SAPTAMANI

Mergi la inceput