Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(192)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

va multumesc frumos inca o data pt urari!1!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

va multumesc frumos inca o data pt urari!1!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

LAVI, LA MULTI ANI FERICITI PLINI DE BUCURII SI IMPLINIRI! SA FII IUBITA SI SA AI PARTE DE O VIATA MINUNATA!

scuze intarzierea...n-am prea stat pe la calc...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

helau tuturor!

intru scurt de data asta...dar revin maine cu forte proaspete...

am fost la nunta ieri, a fost foarte frumos...ne-am simtit bine si Eric la fel...a fost centrul atentiei... (sigur, dupa miri)

pozici (cateva doar) aveti in album...daca aveti chef de noi...

somnic uosr! ne auzim!

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

BLOGUL NOSTRU

Mergi la inceput

andreea multumesc.
ce frumos este eric!!! si ce frumos a fost imbracat!! pe tine nu te-am vazut.....

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

BB.....LA MULTI ANI!!!!! pupici multi multi multi!

Vasari, unde ati facut plaja, ca n-am recunoscut locurile...dar e atat de frumos! O oaza de salbaticie si liniste. Asa era, nu?

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=creem" target="_blank">Sunt vedeta DC

Mergi la inceput

neata
mie un somnnnnnnn.......

_

Mergi la inceput

citind in urma am vazut ca ati intrebat de noi....

am fost plecate la munte cateva zile si dupa aia nu am mai intrat pt ca nu aveam mare lucru de zis. iasmina vb de mama focului (dar asta o stiati! ) si e o smechera mareeee.....

vali, intrebai de inghetata, iasmi papa zilnic inghetata (ca si floris de adina, ) si vara asta nu am avut nici cea mai mica problema cu ea.

avem deja o luna fara pampers!!!! incidente s au mai intamplat (doar ziua!!) doar cand e in parc si mai "uita" sa imi spuna ca face. in rest ii place mult noul statut de "fetita mare" fara pampers!!

aaa si zilele trecute am fost sa vedem o gradi particulara si surpriza....iasmina mea nu mai vroia sa plece de acolo.....

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

andreea multumesc.
ce frumos este eric!!! si ce frumos a fost imbracat!! pe tine nu te-am vazut.....

_

neata Lavi...esti matinala azi...

poze cu mine n-am pus in albumul lui Eric, dar daca tii neaparat sa ma vezi, iata-ma-s...

http://picasaweb.google.com/eladea2008/LumeaFermecata#5373617326650595058

ERIC IN 2009...
ERIC

BLOGUL NOSTRU

Mergi la inceput

woww andreea ai o silueta de invidiat!!!! bravo!!!
si da...azi am fost matinala....fii'mea s a trezit la ora 8!!!!!

noi plecam la buni...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

La multi ani si din partea noastra, Lavinia !

Nici nu mai stiu cine ce intreba. Aa, mi-am amintit.

Victo, cu jobul m-am cam decis, sau ma rog, decizia s-a luat singura. Nu ma vad lasand-o pe Sophia cu o straina si alte alternative n-am. In legatura cu lasatul singura in casa, never. Nici macar 1 minut. Intr-un minut se pot intampla multe, se poate bloca usa, poate fi cutremur, pot eu aluneca pe scari. De ce sa risc?

Softurela, parca nici Sophia nu tuseste fara rost, dar sincer nu-mi dau seama, mai ales ca tot intr-o tuse o duce de la mare.

Aaa, si am uitat sa povestesc ca a mancat si Sophia inghetata la mare, a fost un mare succes, a mancat singura cu lingurita, ne mai hranea si pe noi, din cand in cand imi dadea mie lingurita ei si cerea din cea de ciocolata (cu care eu sunt foarte darnica, pentru ca nu-mi place deloc).

Mergi la inceput