Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(192)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna dimineata!
eu tot cu servetele dupa mine, mancarimi de ochi, nas...
la Ana inca nimic...sper sa scape...preventiv curatam nasucul inainte de culcare, temeinic
victo,slimatei..merci...tinerei!?sotul meu e deprimat...si nici nu am reusit sa facem bb 2 inainte de 30(asa am fi vrut) ...poate inainte de 30 ai mei...sper din sufelt!
softurela..nu stiu ce sa zic..la Ana nu am obs. asa ceva...nu a fost nimic care sa-mi atraga atentia..si nici la mine nu stiu inca daca e alergie si/sau raceala..
eladea...aratti fffff bine draga!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Buna dimineata!

Lavi, la multi ani si sa ai parte de o viata minunata si de aici incolo si sa stii sa te bucuri de ea asa cum faci si acum! Sper ca ai avut o zi frumoasa ieri :)
Scuze de intirziere, sper ca si acum se accepta urarile ca sunt din suflet :)

Alina si Mihuta, am vazut poze de la mare, fetitele sunt tare frumoase pline de energie dar sunt sigura ca pozele surprind doar o fractiune din cele doua mici miracole :)

Andreea, elegant micul Eric :)

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna dimineata !
Andreea, frumoase pozele de la nunta !
Mihaela, asa sunt si eu cu iesitul din casa. :)) Cutremurul era pe lista, inchisul usii, etc etc. Eu merg cu Maria sa ducem gunoiul de ex si nu e B acasa. O iau in brate, iau si cheile (cine stie) si cobor cateva trepte.

Sa va povestesc un incident de azi dimineata, ca tot se discuta ieri se cataratul pe marginea patuturilor si cazilor. Maria era la dus, "inota" si am lasat-o cat m-am dus sa iau un sapun nou, pe holul de langa baie. Cand m-am intors spre ea, era catarata cu talpile pe marginea cazii, in picioare si se tinea cu manutele de chiuveta. Fericita foc !! Cada e inalta, nu stiu cum a reusit. Si asa repede ! Am luat-o in brate intr-o clipa care mi s-a parut ingrozitor de lunga. Incercam sa o sustin cu privirea pana am prins-o.

Si noi suntem fani inghetata din primavara asta. Noi doua. Dar e reteta fara E-uri si cu zahar brun, cu fructe. Din comert s-a intamplat sa-i dau sa guste doar de vreo 2 ori, mi-e tare frica de incidente.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

uauuuuu fetelor, you've made my day... nu ma asteptam sa ziceti asta...mai ales ca stiu ca mai am de dat jos ceva burta...dar oricum, sunteti niste dragute... mare!!!

pozele 'mai artistice' urmeaza dupa ce le primim de la fotograf...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Helouuu..
hai sa va povestesc si eu o intamplare din zona Spookyyy
Vineri eram in balcon intindeam niste haine si usa se inchide dupa mine ... cand ma intorc il vad pe raul atarnat de clanta de la usa... Tocmai inchisese usa Stiti cum e cu usile de termopan sisist lor de inchidere.Eu incercam sa ii explic sa ridice de maner ..el radea si se lasa si mai tare pe el ..de parca facea tractiuni....si a inchiso de tot .Bunnn.... odata inchisa cauta solutii.Cecilia urla in pat in dormitor ca tocmai se trezise...Raul se distra prin sufragerie .Stiam ca Tibi era in spate infolia niste geamuri la masina unui prieten si am inceput sa strig disperata pe geam... Pana la urma la anuntat o vecina care m-a auzit si a venit sus.Norocul nostru a fost ca nu era usa de la intrare inchisa ..ca Tibi nu avea chei .Pana la urma bine ca sa terminat cu bine.Acum ...pun tot timpul ceva in usa sa nu o mai poata tranti

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

de catarat si raul se catara peste tot si mai nou sta in maini cu picioarele ridicate pe pereti

Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Cecilia zice si "papa"... si asta cand e pusa in fata mancarii sau o vede... E asa soada cum se chinuie sa zica ...sau sa repete ceva .Aaa si nu merge a buselea...merge cumva cu in patru labe cu fundul ridicat si pe varful picioarelor
Raul incepe sa zica si el cat mai multe cuvinte si le leaga tot mai des.... Asa ca ajungem noi din urma vorbaretele grupului

Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

pai stefania, Stefan doarme in patut, in principiu n-ar trebui sa cada, dar mai nou ii place sa se catere/cocoate, deci nu stii niciodata cum ii vine si se urca pe gratii.
azi imi statea in baie, pe spate, tinandu/se cu mainile de cada, cu picioarele in sus.nu stiu daca va puteti imagina...se distra de numa.eu ma spalam pe maini la chiuveta. norocul lui ca am fost super rapida, ca bineinteles ca s-a dezechilibrat, dar am pus iute piciorul sub gatul lui si n/a atins gresia.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

ce m'as bucura sa doarma si ea in patutul ei..dar cum ea nu vrea i l'am strans deja... are patutz de oameni mari...
stiu cum e cu cataratul...si cand face cate o prostie..atunci e cel mai distractiv..eu ma fac toate culorile la fata..cred..ea saraca nu stie ce e pericolul... caci exista mereu mami sa o protejeze...

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui softurela

Buna fetele,

Am si eu o rugaminte. Copii vostrii mai tusesc din cand in cand ? Ma refer la acea tuse scurta, ca si cum te-ai inecat usor sau ti-a intrat ceva in gat ?
Cand au crize urate de plans incep sa tuseasca la un moment dat ?

Scuze cu asa o intrebare dar efectiv sar speriata la cea mai usoara tuse. Nici nu imi mai amintesc cum era inainte.
Sa va explic de ce.
In ianuarie am avut o pneumonie foarte urata. In aprilie s-a declansat o alergie la polenul de graminee (neconfirmata inca) dar ca manifestare tabloul clinic e "astm alergic". Suntem pe medicatie acum, dar chiar si asa a mai facut crize.
Ca sa nu fie nevoie sa crestem medicatia am ajuns la concluzia ca cel mai bine e sa evit crizele. Solutia e urmatoarea:la primul semn de tuse o scot repede din mediu si lucrurile raman la atat. Nu se mai declanseaza weezingul si respiratia dificila.
E foarte greu sa identific cand e tusea astmatica si cand e o simpla tuse care probabil nu are nici o urmare.

Prin urmare as vrea sa stiu daca e ceva normal ca copilul sa mai tuseasca asa de 3-4 ori pe saptamana, scurt si sec?
Astmul ei e usor, crizele sunt usoare iar la cea mai grava s-a linistit intr-o ora, fara medicatie de criza.
Suntem pe Singulair in prezent.

Multumesc si sanatate la puiuti!

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

sincera sa fiu si stefy mai tuseste asa cateodata fara motiv..dar rar..n'am observat de cate ori pe saptamana ..dar eu am presupus ca e normal..ba mai face cate o rostogolire..inghite in sec..s'o fi inecand cu saliva..sincer nu am facut asa mult caz..dar noi nu am avut probleme nici de raceala puternica..decat asa ceva trecator..
ce sa spun..dupa mine la noi e normal..chiar nu m'am alarmat..si nici nu m'am gandit pana acum la vreo alergie ceva..

dar in cazul vostru nu cred ca'i ar strica o vizita la medic sau ce vei crede tu de cuviinta...

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi
...
avem deja o luna fara pampers!!!! incidente s au mai intamplat (doar ziua!!) doar cand e in parc si mai "uita" sa imi spuna ca face. in rest ii place mult noul statut de "fetita mare" fara pampers!!

felicitari pt fetita mare!!!fara pampers..

Mergi la inceput