Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(192)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufulet74

Buna dimineata!

Lavi, la multi ani si sa ai parte de o viata minunata si de aici incolo si sa stii sa te bucuri de ea asa cum faci si acum! Sper ca ai avut o zi frumoasa ieri :)
Scuze de intirziere, sper ca si acum se accepta urarile ca sunt din suflet :)

Alina si Mihuta, am vazut poze de la mare, fetitele sunt tare frumoase pline de energie dar sunt sigura ca pozele surprind doar o fractiune din cele doua mici miracole :)

Andreea, elegant micul Eric :)

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

ce ma bucur ca esti si tu printre noi..chiar ma gandeam ce o mai face pufuletul nostru.. .mi'era dor de postarile tale

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

woww andreea ai o silueta de invidiat!!!! bravo!!!
si da...azi am fost matinala....fii'mea s a trezit la ora 8!!!!!

noi plecam la buni...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

sa va distrati...

andreea te cred ca eric a fost in centrul atentiei...e asa de dulce...
si tb sa adaug si eu ce'a spus lavi...arati ... de invidiat!!!
si fii'mea s'a trezit la 7 ...n'am reusit sa'mi beau nici -ua.....apropo pot sa vi'o servesc acum..ca tot m'am dezmeticit si mi'am adus si eu aminte ca n'am baut'o...

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ank, povestea ta chiar e de groaza ! Bine ca s-a terminat cu bine...

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihuta

...........
Aaa, si am uitat sa povestesc ca a mancat si Sophia inghetata la mare, a fost un mare succes, a mancat singura cu lingurita, ne mai hranea si pe noi, din cand in cand imi dadea mie lingurita ei si cerea din cea de ciocolata (cu care eu sunt foarte darnica, pentru ca nu-mi place deloc).

mami de Sophia

ce dulci sunt ..stim si noi cate ceva...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Buna dimineata !
Andreea, frumoase pozele de la nunta !
Mihaela, asa sunt si eu cu iesitul din casa. :)) Cutremurul era pe lista, inchisul usii, etc etc. Eu merg cu Maria sa ducem gunoiul de ex si nu e B acasa. O iau in brate, iau si cheile (cine stie) si cobor cateva trepte.

Sa va povestesc un incident de azi dimineata, ca tot se discuta ieri se cataratul pe marginea patuturilor si cazilor. Maria era la dus, "inota" si am lasat-o cat m-am dus sa iau un sapun nou, pe holul de langa baie. Cand m-am intors spre ea, era catarata cu talpile pe marginea cazii, in picioare si se tinea cu manutele de chiuveta. Fericita foc !! Cada e inalta, nu stiu cum a reusit. Si asa repede ! Am luat-o in brate intr-o clipa care mi s-a parut ingrozitor de lunga. Incercam sa o sustin cu privirea pana am prins-o.

Si noi suntem fani inghetata din primavara asta. Noi doua. Dar e reteta fara E-uri si cu zahar brun, cu fructe. Din comert s-a intamplat sa-i dau sa guste doar de vreo 2 ori, mi-e tare frica de incidente.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

brrr...eu cred ca faceam infart

Mergi la inceput

mai trimiteti-ma la trebi..

anco..asta e si mai brrr...
mai aveti povesti din astea???
of, Doamne...ce grea perioada e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hm..faza cu inchisul usii la balcon o stiam de la o mamica de la topicul de cluj.:( asa ca eu intind rufele numa cd doarme el. asta iarna le intindeam impreuna, ca aveam uscatorul in casa, si dc le mai dadea pe jos nu era mare bai. dar acum pe balcon e praf (nu e inchis)asa ca nu ii mai cer ajutorul.
e asa dragut cum zice el.."azuta mami"..atat ma ajuta, imi cara cumparaturile sa le punem prin dulapuri, le mai si sortam.."ata patu tati, patu mami, patu Tetan" , scoatem vasele din masina de spalat-mai cu emotii sa nu le scape, dar pan acum nu am avut incidente.
din capitolul vorbit, acuma afirma el ca "vine pama" (adicatelea toamna)ca dim si seara e mai rece si mai luam cate o bluzita cu maneca lunga. eu azi dim chiar am inghetat serios in picioarele goale in sandale.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ank, alina..deci am ajuns la faza cataratul..Doamne da sa trecem cu bine si peste asta..ce-o mai urma? :)

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui slimatei

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

woww andreea ai o silueta de invidiat!!!! bravo!!!
si da...azi am fost matinala....fii'mea s a trezit la ora 8!!!!!

noi plecam la buni...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

andreea te cred ca eric a fost in centrul atentiei...e asa de dulce...
si tb sa adaug si eu ce'a spus lavi...arati ... de invidiat!!!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Helau si de la noi!

Am admirat si noi poze de fete si baieti frumosi!

Azi am fost la piata cu donsoara! mi-a facut cumparaturile: a furat un ciorchine de strugure, o pruna, o punga de pufuleti si s-a lipit de lada de inghetata..nu a plecat pana nu a vazut ca o iau

Nici eu nu o las singura...mai nou nu merge nici interfonul si eu bananai pe scari cu maimutica de gat de cate ori vine cineva

Maine mergem cu noaptea in cap sa facem exudatul pentru gradi, azi am duc copro...ne pregatim temeinic... nu am avut asa emotii la niciun examen in viata...

Revin mai pe seara...ma bucur ca v-ati intors, sper sa mai intre si celelalte fete...se stiu ele care

Mergi la inceput