Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(192)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

doamne ce m-am mai invatat sa "fac amiaza"... sub 2 ore rar se intampla sa ma trezesc,,,, deci victo nici eu nu o las pe iasmi singura cand doarme.....ca dorm si eu.... in rest nu am fost niciodata panicata ca ar veni cutremurul sau s ar bloca usa (ca stau la parter....)....de fapt nici prin cap nu mi-a trecut faza cu , cutremurul.....

alina, noi numai inghetata cumparata mancam si nu am patit nimic pana acum....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pufulet74

Buna dimineata!

Lavi, la multi ani si sa ai parte de o viata minunata si de aici incolo si sa stii sa te bucuri de ea asa cum faci si acum! Sper ca ai avut o zi frumoasa ieri :)
Scuze de intirziere, sper ca si acum se accepta urarile ca sunt din suflet :)

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

multumesc frumos!! stiu ca sunt din suflet!! sincer te "vad" o persoana tare prietenoasa, sincera si "calda"......cam asa cum cred ca e si adina....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui slimatei

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi
...
avem deja o luna fara pampers!!!! incidente s au mai intamplat (doar ziua!!) doar cand e in parc si mai "uita" sa imi spuna ca face. in rest ii place mult noul statut de "fetita mare" fara pampers!!

felicitari pt fetita mare!!!fara pampers..

multumim...mmultumim....

_

Mergi la inceput

mamaaaa da' m-am intins rau.....

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Hello!
Ne-am intors si noi, am citit din urma pe diagonala, am vazut ca Sofia si Maria au fost impreuna la mare, poate faceam trei gagici pe plaja, ba nu, trei gagici si un cavaler (ne-am intanit si cu Luca al lui Roxx, un baietel foarte vorbaret si cuceritor, Eva si el s-au jucat impreuna, s-au tinut de manute si au parut sa se simta foarte bine, sac-sac Amira:P).
Ne-am plimbat sa ne ajunga pana la anu', de la Balcic la Sighisoara, Eva s-a comportat foarte bine, a mancat tot felul de tampenii, inclusiv branza topita, sunca de Praga, bomboane, cartofi prajiti, of course in cantitati mici, meniul a fost alcatuit majoritar din peste si fructe, ciorbita n-a vrut absolut deloc

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">Eva e ratusca adr

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Revin pe masura ce-mi amintesc despre ce-am citit din urma.
Unde ati fost plecate Lavi si Adela?
Inghetata mananca si Eva, eu m-am straduit din greu sa-i fac in casa, doar ca nu prea-mi iese:(, asa ca ii dau din comert, la noi sunt niste vitrine bulgaresti pe strada, este foarte buna inghetata aia, si asta o spun eu, care nu prea mannac inghetata, dar Alina are dreptate, oricat ar fi de buna inghetata din comert este facuta din niste prafuri, numai E-uri de ea.
So, Eva mananca inghetata si bea apa de la frigider, eu nu cred in racelile provocate de chestiile astea, mor cand cumpar apa plata, sunt cu Eva si vanzatoarea ma intreaba, "Doriti apa calda sau de la frigider?"

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">Eva e ratusca adr

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Adra, bine ati revenit ! Ne-am gandit si la voi, dar cum mereu ziceam ca plecam a doua zi nu am reusit sa facem niciun fel de planuri. Abia astept sa vad pozele ! Tot cu patratel rosu? :))

Ca vorbeam de inghetata, noi tocmai suportam urmarile ultimei inghetate gustate din comert.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

alina, ce "urmari"?
adra am fost la munte, in zona ardealului.

la anul, am hotarat de pe acum,de prin luna martie facem rezervare pt antalya all inclusive. anul asta am avut doar vacante scurte (inafara de sicilia 10 zile) si parca nici nu au fost....

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

buna seara!
ANK - ule, cum zici tu ca merge Ceci , asa a mers si a mea......ce patanie cu usa!

VALI - ieri a mea s-a asezat in piata langa lada cu struguri si baga la greu...ce sa-i mai zic eu ca-s nespalati, bla, bla...pe mine azi m-a sunat o educatoare, le dadusem eu mail ca vreau sa discutam, asa ca m-a invitat luni la discutii;

bine ati revenit, doamnelor!
eu dispar, ca nu mai pot, abia am inchis aragazul si imi pica ochii!
noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

'neatza..daca nu mai puteti haideti la ....

andra bine ati revenit!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput