Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(192)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

ieri fii'mea a rostit un cuvant nou.."tzantzaru"..era asa incantata de el..ca-l rostea mereu... la un moment dat... pe seara era cu bunica'sa pe afara...si a venit intradevar tzantzaru' sa o piste...dar bunica'sa nici ca si'a dat seama..credea ca vb cum a facut'o toata ziua..a vazut ea ca nu o baga in seama ..a strigat la ta'su..tati pica tzantzaru...imi imaginez ca tb sa fie asa de dulce..imi pare rau ca mi'am pierdut asta ..dar eram dupa paine

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Buna dimineata fetelor :)

BB, Stefania
Am vazut poze cu Stefania mica, e o sfirleaza din cite vad :) Astept poze si cu mamica ;) Tu lucrezi?

BB, poze pe cind? Ti-ai revenit, ai fost dezamagita...?

Noi suntem bine, se apropie in sfirsit vacanta si la noi, pina acum, in afara de o excursie scurta la Viena, unde am vizitat o prietena tare draga sufletului meu, nu am mai avut parte de iesiri, asa ca cele doua saptamini care mai sunt pina la vacanta pe de o parte trec repede pentru ca am o multime de lucruri de facut iar pe de alta parte nu mai am rabdare.

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

'Neata!

Am trimis cupilu' cu bunica la strabunica ...sunt libera 2 ore sa stau pe forum

Ellis, macar sa fi mancat strugurii si ce a mai furat, dar le-a dat sa pape la "puii" (vrabiute)

Voi le dati la copilasi Nutella? Eu i-am dat dimineata si a fost foarte incantata!

Pupici si o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

neata tuturor. m-am pus al punct cu forumul.noroc ca nu mai scriem asa mult ca la odisee. asa ca ma pot apuca linistita de dosarele mele..dar mai dau cate un refresh.
Flory, gata listele?:)

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Vali,

Eu nu ii dau la Joshua Nutella, dar nu sunt un punct de reper din punctul asta de vedere pentru ca in general incerc sa ii dau sa manince cit mai sanatos (din punctul meu de vedere), adica miere, fructe, compoturi facute in casa, etc.
Ciocolata a mincat o singura data.
Iar apropo de inghetata, J a mincat atunci cind am mincat noi, de vreo 3 sau 4 ori anul asta.
La fel si prajituri cumparate, foarte putin ii dau. Daca fac eu sau daca primim facute de la mama mea de exemplu.

------------------------

Mergi la inceput

Victo, inca nici nu m-am apucat de ele, sa vezi cind intru in priza ... Deocamdata sunt la faza visat cu ochii deschisi cum o sa se joace J in nisip si in mare :)
Acum a inceput sa ma preocupe ce medicamente sa iau cu noi pentru J, el nu prea a fost bolnavior si eu in afara de Nurofen si Paracetamol nu am avut nevoie, asa ca nu prea stiu. Totusi ma gindesc ca e bine sa am cu mine citeva in caz de ceva. Voi ce ati pus cu voi?

------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata!

Stefania, mersi de cafea...chiar am nevoie...

ufff...eu trebuie sa ma adun si sa ma apuc de bagaje...mai intai de lista, de fapt...ce ducem, ce nu ducem...e tare greu, mai ales cand mergi cu avionul si nu cu masina...

bine macar ca sunt sigurica...tati a iesit cu piciul la 'strasse'

Ank, doamne mai ce intamplare nasoala...asa cum zicea si Paula, o mamica de pe forumul de Cluj a patit la fel...trebuie sa avem mare grija cu nazdravanii astia...

va pusic...fug la treburi...dar va urmaresc...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Andreea, voi unde mergeti?

Ank, acum mi-am amintit ca am citit ce ai scris si ma gindeam ca nu a fost foarte placut in momentele acelea, bine ca s-a rezolvat.

------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neataaa!!!!
azi am dormit mai mult dimi ca iasmi a dormit la buni azi noapte. acum mi-am pus papa la foc (fac bors de peste pt sotzior ) si am putin de timp si pt forum ...

vali, mai are rost sa iti spun ca iasmi a papat si nutela??? a papat pe paine.

flori, unde mergeti in vacanta??? daca nu e "in salbaticie" cum numesc eu locurile "necomerciale"... atunci poti sa iti iei cu tine medicamente, daca nu sunt o gramada de farmacii. eu nu am luat cu mine decat termometrul si nurofenul.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Flory...mersi de raspuns...si eu incerc sa-i dau cat ma i sanatos sa pape, dar azi am facut o exceptie cu Nutella, a fost ca o recompensa pt. ca a fost cuminte la doctor

Eladea, spor la facut bagaje!

Mergi la inceput