Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(192)
Raspunsuri - Pagina 16
pufulet74 spune:
BB, in Turcia mergem, in Side, la hotelul Joy Nashira.
Sper sa fie ok, ca atita am citit la review-uri de m-am saturat pina am ales.
Bine zici tu, sigur sunt acolo farmacii, ma streseaza insa sa ma inteleg cu turcii (sa stie engleza) si sa nu ajung in situatia ca sunt cutii pe raft de ex si nu pricep nimic din ce scrie :) No, obsesia controlului, ce sa-i faci ![]()
------------------------
Flory
de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
adra_bell spune:
Neata!
Alina, pozele de la mare sunt la patratelul rosu, la secret![]()
Pufule, eu am luat doua plicuri de Hidrasec, un spray nazal si un termometru de ureche. Din fericire n-am avut nevoie de nimic. Nu stiu cat de stricti sunt turcii sau care e legislatia la ei, si la noi hidrasecul si nurofenul sunt in realitate numai pe baza de prescriptie medicala. Eu as lua si un antitermic in locul tau.
Vali, nici eu nu i-am dat niciodata Nutella, a mancat vreo doua bucatele de ciocolata si vreo 3 bomboane pana acum
, incerc sa o obisnuiesc sa manance fructe si prajituri de casa. Am tot citit ca nu e prea indicat sa le dai ciocolata/cacao, fiindca e cam greu digerabila, ii agita, si se obisnuiesc sa manance dulciuri.
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">Eva e ratusca adr
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
bb_yasmi spune:
nah ca am primit si eu o veste buna pe ziua de azi......mi s a desfintat postul la locul de munca......
nuuu nu sunt nebuna de ma bucur de asa ceva, dar tare imi doream sa pot sta acasa cu iasmi pana la 3 ani si asta imi era singura solutie ca sa pot intra in somaj. sper doar sa nu fie probleme si sa ma bage in somaj....
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
Victo spune:
Stefan n-a mancat pana acum nici bomboane, nici inghetata, nici nutela. Doar prajituri facute in casa.clatite, poapanasi cu gem (asta ii place sa-l bea efectiv din borcan :)
Flory, eu am carat o gramada cu mine. n-am avut nevoie de nimic, desi Stefan ragusise la mare. drita de fam cd am sunat-o mi-a zis sa ii dau nurofen, dar eu am considerat ca nu se da pt raguseala, asa ca nu i-am dat.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
vali_delide spune:
Lavi, ma gandeam eu ca Iasmi a papat Nutella...
Si nu, nu esti nebuna sa te bucuri, sper sa fie asa cum iti doresti tu cu somajul...
Adra, nici eu nu i-am dat, ea zice "boboane" la biscuiti, struguri si porumb fiert
... ca nu stie ce-s alea, de ciocolata...mmm, i-am mai scapat cate un "Kinder-felie de lapte"![]()
Vasari spune:
Buna dimineata !
Flory, ce frumos ! La Adina, nu?
Lavi, chiar e o veste buna. Felicitari, desi suna ciudat. :))
Eu am sunat acum la gradinita si mai au locuri libere la grupa Mariei, asa ca am stabilit o intalnire pentru saptamana viitoare. Au o curte de 2500 mp si supravegere video, o sa o pot vedea mereu prin internet. Astea au cantarit foarte mult pentru mine.
Am niste emotii...
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pufulet74 BB, in Turcia mergem, in Side, la hotelul Joy Nashira. Sper sa fie ok, ca atita am citit la review-uri de m-am saturat pina am ales. Bine zici tu, sigur sunt acolo farmacii, ma streseaza insa sa ma inteleg cu turcii (sa stie engleza) si sa nu ajung in situatia ca sunt cutii pe raft de ex si nu pricep nimic din ce scrie :) No, obsesia controlului, ce sa-i faci ------------------------ Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)God brought you in our life Homepage: www.lijfering.tk |
floryyyyyyyyyyyyyy!!! si noi tot acolo mergem! voi cand plecati???

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
popbianca spune:
HI!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
popbianca spune:
am vazut ca vb de inchetat si apa de la frigi...eu una nu-i dau Anei...e asa de cald afar incat nu cred ca i-ar face bine apa rece de ex....eu nu beau de la frigider mai nimic(am un gat sensibi)..plus ca daca bei rece cand e cald afar transpiri de numa..deh, condensul!
ank83...nasoala faza!
validelide...dd ajuta sa fie totul in regula!...sa-nceapa fata gradi!
multi multi pt. Yasmi...la faza cu scutecele!dar si pt. mamica care a ajutat-o...bb, ia nu te mai plange de vacante...la job ce sa zic...ti-au copt-o astia!
andrabell...
micutei!
slimatei...pai o sa mai pierdem noi faze de genul cum ai povestit tu..dar ce sa faci ...si mie mi se intampla ...am usoare regrete cand mi se povestesc ...oricum relatarea e 0 fata de moment!
validelide ...eu am incercat sa-i dau ovomaltine(un fel de nutela) dar a scuipat....nici nu am insistat eu prea tare... asa ca am ramas la gem si miere...kinder felie de lapte mananca.. ii dau dupa mancare asa ca niciodata nu termina una ..restul mamanc eu![]()
pufulet, eladea...oare chiar va intalniti...ar fi super tare!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
vali_delide spune:
Multumesc, Bianca!
Alina, te cred ca ai emotii, si eu sunt cu gandul numai la ziua de marti! Curte de 2500 mp? Suna bine...unde e gradi asta?