Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(192)
Raspunsuri - Pagina 8
slimatei spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Helau! ![]() Macar atat...ca sa va mai aduceti aminte de noi. |
cum sa nu e aducem aminte ..miha..duamna cu stea in frunte..
si la frumosii tai copilasicred ca visati frumos la ora asta si eu m'as fi intors bucuroasa pe partea aialalta la ora asta ca si asa peste 2 ore tb sa ma trezesc..
dar ce spuneam azi ca nustiu sa mananc...? nu nustiu..ca pofta e mare..

sa aveti vise frumoase..si o duminica placuta !
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
ellis spune:
| citat din mesajul lui Victo pupici adina. ma duc sa fac si eu o prajitura, sa ne indulcim un pic. ellis, macar ai experienta. stiu si eu ce greu imi era cd mergeam la interviuri, iesita din facultate. toti vroiai 2 ani experienta.:( mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007) |
am avut impresia ca experienta mea e un handicap in momentele astea...
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
ellis spune:
MIHA...cine esti???? cateva detalii, te rog, sa ne amintim de voi...![]()

ALINA - am citit de vacanta voastra...si eu am plans cand am plecat de la ai mei...Alessia striga "ma-ia, ma-ma-ia" de cate ori suna telefonul si de cate ori o suparam noi...si nu numai...a fost impresionata de saptamana la bunici;
STEFANIA - de ce nu ai dormit? oi fi baut prea multa
?![]()
O DUMINICA PLACUTA!
CA TOT ATI INTREBAT DE ROXXY, ea intra mai rar, acum sta si mai mult in pat pentru ca a avut contractii si a trebuit sa ajunga la spital.
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1
MAMI IN BUCATARIE
Roxxy80 spune:
Neata!
Alina, ma simt excelent numai ca devin f nerabdatoare sa nasc o data. Mai am vreo 2 saptamani. Maine intru in 37 de saptamani. Maria mea e f nazdravana, misca f f mult si de multe ori nu ma lasa sa dorm. Sarcina asta a fost de 2 ori mai usoara decat la Matei (si eu considerasem sarcina cu Matei super usoara). Am luat 15 kilograme pana acum si inca ma misc natural.
Multumesc ca ai intrebat de mine
.
| citat din mesajul lui Vasari Buna si de la noi ! Miha, am vazut multe retete noi de inghetata! Roxxy, ce mai faci, cum te mai simti si ce mai face burtica?? Ank, e periculoasa Cecilia. :)) Raul va trebui sa tina pasul cu ea! ![]() Victo, ce frumos... prajitura... si eu m-am oferit azi sa fac o prajitura, dar daca nu a vrut nimeni am renuntat. :)) Adevarul e ca si mie imi place mai mult sa gatesc decat sa mananc. Probabil voi reveni la inghetata de fructe, macar acolo o am tovarasa pe Maria. Ellis, sper din tot sufletul sa fie bine... Si succes amandorura. Multumim de urarile de Sf Marie, noi pe asta am serbat-o. La multi ani si celorlalti sarbatoriti din partea noastra! ![]() Noi am avut o minivacanta delicioasa si amuzanta la mare cu o colega de forum, ne-am intors cu totii bronzati, dar Maria ne intrece pe toti, desi a fost cea mai cremuita. :)) Mai sortez putin din poze ca sa vi le arat, desi tot la patratel rosu se incadreaza. Alina si Maria - 3 nov 2007 Primul orice |
Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 36+ AMR 2-3 SAPTAMANI
Roxxy80 spune:
Exact cum va spunea Ellis (careia ii multumesc ca va tine la curent), acum 2 nopti am inceput sa am contractii din senin la 2-3 minute distanta. Am ajuns la spital, mi-au facut injectie cu nos-pa si scobutil si mi-au trecut contractiile. Colul era inchis si nu se vedea nici un semn de nastere. Nu se stie de la ce mi s-a tras. Insa de atunci nu am mai patit nimic si ma simt excelent. E mai greu cu statul la pat pe care nu-l suport.
Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 36+
AMR 2-3 SAPTAMANI
Victo spune:
ce liniste pe la noi..ce liniste la mine in casa, cd Stefan doarme..
roxxy, hai ca mai ai putin! of, cum sa fac si eu sa am o sarcina atat de usoara?sa nu vomit deloc..ehehe..
si Stefan ma mai innebuneste cateoadata, vine cu telefonul si incepe.."suna mami Ana"( care e soacra-mea )
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
Vasari spune:
Ellis, am citit ca si voi ati avut o vacanta frumoasa.
Roxxy, exceptand micul eveniment mi se pare ca ai avut o sarcina usoara, iar de greutate ce sa mai zic, ai luat ff putin! Iti urez nastere usoara si bebelina sanatoasa, frumoasa si vesela ca mami.
Victo, nicio sarcina nu seamana cu alta, poate chiar vei avea una foarte usoara. ;)
Eu sunt la curatenie, astept si musafiri, dar revin mai tarziu. M a fost plecata aproape toata ziua cu tati, dar pe reprize, asa ca eu tot nu am avut timp pentru mine. :))
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
Victo spune:
Alina, si eu am aspirat azi un pic, cu toata duminica, ca era plin de firimituri..restul oi mai face si maine.
miha, promit ca maine incerc rulourile alea cu branza :)
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
ellis spune:
VASARI - asa e, a fost o vacanta frumoasa!
ROXXY - ma bucur ca ai scris!
noi azi ne-am intalnit cu ANDRA(de Vali)si LUCAS(de Jasmin), sunt tare scumpi, nu am apucat sa descarc poze; pacat ca am stat f putin; ne bucuram tare ca am reusit sa iesit si poate mai repetam intalneala; Alessia a calarit poneiul, s-a jucat, oricum am plecat cu plansete, dar e obisnuit pt noi; in parc in plumbuita, acum, la plimbarea de dupa amiaza, m-a dus la poneii de acolo(desi pana azi nu i-a pasat de ei) si a mai calarit o runda...daca ma duce in fiecare zi, dau faliment, ca aici e 10 ron...![]()
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1
MAMI IN BUCATARIE
mihuta spune:
Ne-am intors si noi din vacanta la bunici la mare, dupa mult timp pot spune ca m-am simtit ca in vacanta, nu doar facand aceleasi lucruri ca acasa dar in alt decor.
Parca m-am intors cu un copilas mai mare acasa, sta cu noi la masa, mananca si bea singura si de doua zile a facut iar un salt urias cu vorbirea. Mai nou rade fals si tare ca apoi sa strige amundant, adica amuzant...