Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(192)
Raspunsuri - Pagina 7
Victo spune:
hm..ellis, e bai..sotul cum sta cu interviurile?
adina, eu nu mi-am dat seama ca s-ar putea infecta asa, desi ar fi trebuit s a imi treaca prin cap, ca lui nu-i curgea nasul si toate secretiile au ramas inauntru si s-au infectat.
doar tusea, si eu i-am dat sirop de tuse, care insa nu a facut mare lucru. sa-mi fie invatare de minte, sa nu-l mai tratez dupa capu' meu!
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo hm..ellis, e bai..sotul cum sta cu interviurile? mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007) |
nu a gasit nimic...toti ar vrea sa lucrezi gratis..probabil...e rau de tot!...oricum si eu am cautat, am fost la vreo 2 interviuri, totul bine si frumos pana au intrebat de bani...si nu am cine stie ce pretentii materiale...
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
adinag spune:
eu ma retrag, ca ma apuca si pe mine durerilede cap cu tema asta :-(
e si la mine basmaua rosie
pupici
Victo spune:
pupici adina. ma duc sa fac si eu o prajitura, sa ne indulcim un pic.
ellis, macar ai experienta. stiu si eu ce greu imi era cd mergeam la interviuri, iesita din facultate. toti vroiai 2 ani experienta.:(
vali_delide spune:
Ellis, astept sa ma sune Jasmine cand se trezeste Lucas si hotaram daca mergem azi sau maine...veniti si voi?
Iti trimit pm cu nr. meu, sa nu monopolizam discutia!
Mai intru diseara, ca am o maimutica pe mine care nu-mi da pace.![]()
Victo spune:
vali..atunci e nimerita vizita la "ferma" pt "maimutica"..ai grija la liane ![]()
vali_delide spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo vali..atunci e nimerita vizita la "ferma" pt "maimutica"..ai grija la liane mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007) |
of, mai Victo, ar sta numai in brate, sa ne pupam...acu' s-a mazgalit cu carioca portocalie, cat am pus rufele la uscat...si nu se curata prea usor

Victo spune:
noi carioci avem numa superwashable..si oricum numa sub stricta supraveghere :)
bine ca mi-ai adus aminte de rufe, ca si ale mele zac in lighean. prajitura e la cuptor..poate miroase cuiva..:)
ar mai trebui si sa spal pe jos, da mi/e cam lene..
mariussimiuc spune:
Helau! 
Macar atat...ca sa va mai aduceti aminte de noi. ![]()
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Vasari spune:
Buna si de la noi !
Miha, am vazut multe retete noi de inghetata! ![]()
Roxxy, ce mai faci, cum te mai simti si ce mai face burtica??
Ank, e periculoasa Cecilia. :)) Raul va trebui sa tina pasul cu ea! 
Victo, ce frumos... prajitura... si eu m-am oferit azi sa fac o prajitura, dar daca nu a vrut nimeni am renuntat. :)) Adevarul e ca si mie imi place mai mult sa gatesc decat sa mananc. Probabil voi reveni la inghetata de fructe, macar acolo o am tovarasa pe Maria.
Ellis, sper din tot sufletul sa fie bine... Si succes amandorura.
Multumim de urarile de Sf Marie, noi pe asta am serbat-o. La multi ani si celorlalti sarbatoriti din partea noastra!
Noi am avut o minivacanta delicioasa si amuzanta la mare cu o colega de forum, ne-am intors cu totii bronzati, dar Maria ne intrece pe toti, desi a fost cea mai cremuita. :)) Mai sortez putin din poze ca sa vi le arat, desi tot la patratel rosu se incadreaza.![]()
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice