Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(192)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Miha, la multi ani !! Sa traiesti si sa infloresti !
Doamne, ce-o fi in bucataria ta !!

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Papacioasa Stefania! Da' ce avea ea in borcanelul furat?

Luca si Eva, la sfarsit este si un filmulet.
Eva a fost impresionata, de dimineata a vazut pozele si-a amintit, si a inceput sa strige "Nuca-nuca". Luca este inaltut, sportiv si lipicios, vorbaret am spus deja iar mami a lui este o finuta

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">Eva e ratusca adr

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

ce sa aiba...nutella..ta'su mananca cu grisine..si cum sunt imitatori...

am vazut foto cu frumuseii...

eva e atat de dulce..n'am cuvinte sa descriu... cred ca nu exista cuvant comparativ nici pt un copil..fiecare e frumos (putin spus)in felul lui..

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Papacioasa Stefania! Da' ce avea ea in borcanelul furat?

Luca si Eva, la sfarsit este si un filmulet.
Eva a fost impresionata, de dimineata a vazut pozele si-a amintit, si a inceput sa strige "Nuca-nuca". Luca este inaltut, sportiv si lipicios, vorbaret am spus deja iar mami a lui este o finuta

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">Eva e ratusca adr

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

nu stiu de ce nu ma lasa sa postez comentarii pe picasa, dar o s-o spun aici in public sa auda toata lumea: sunt mortali...fenomenali...am savurat pozicile cu zambetul pe buze...ce frumuseti de copilasi...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

presupun ca tb sa te inregistrezi...

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pufulet74

Acum am ajuns si eu un pic la laptop iar :)
Stefi, sa fim serioase, grasana eu zic ca e muuuuullt spus, dar eu cred ca zici ca sa te complimentez ca ai slabit ;)

ce sa ma complimentez..cand ma uit la foto...si cand imi amintesc cum eram...si cand va vad pe voi..mai ales...
Citat:

Acuma ce a fost mult a trecut, sigur te mai poti mobiliza sa ajungi aproape de ce iti doresti :)
da...in viitorul apropiat...

Citat:

Cum o stergi pe Stefi mica, ca pare cam imposibil???

cu buretele cu sapun...ar fi mai simplu daca ar vrea sa si stea..dar nu prea vrea sa-i stric operele de arta
Citat:

Andra, sunt superbi micii, nu m-am saturat uitindu-ma la poze :)

Eu nu inteleg de ce nu apar si mamicile in poze, mie imi e drag sa va vad :)

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

nici eu nu ma satur sa ma uit la foto..acum nustiu ce am mai postat sau daca ti'am zis..ca am vazut si noi foto cu voi..iar tu comparativ cu mine..esti f. segzi
nu zic ca si mie imi plac sa vad foto cu mamici, dar sincer ma cam ... cand vad ca am ramas ultima grasanca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Stefania, arati din ce in ce mai bine ! Am vazut-o si pe Stefania mica si e tare dulce, vad ca si poznasa. :)

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

multumesc
sincer... stii ce ma omoara cel mai tare...??? cand persoanele din jur imi spun ca arat bine..si eu le spun..ca nu e bine..ca vreau mai mult..la care raspuns primesc.. ei, ce vrei ?la cum aratai si cum arati acum..esti bine..din prima asta ma face sa ma culc pe o ureche..ca deh,acum arat bine...nu e bine deloc..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellis

STEFANIA , AM VAZUT POZE CU VOI; SUPER PUI SI PARINTI!
de regim , eu inca tin disociat 3/3, nici nu simt ca tin regim si mi-e bine! daca vrei sa te alaturi, suntem in gasca...iti arat eu unde...

multumim
da, as vrea...

Mergi la inceput

miha un sincer la multi ani fericiti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Buna dimineata :)

Miha, LA MULTI ANI, sa ai parte de tot ce iti doresti, sa te bucure altii asa cum faci si tu cu ei !
Si sa faci chef mare ca venim si noi !

Stefania, cred ca asta e cheia, sa nu te lasi asa mult influentata
de ce zic unii si altii, poate unii vor sa te faca sa te simti mai bine si nu gasesc intotdeauna modul de a o spune cel mai potrivit pentru tine, important e ca tu ai ceva ce iti doresti si depinde de tine sa ajungi acolo :)
Acum una din probleme la mamicile care stau acasa e si dificultatea psihica si emotionala, si atunci mincarea uneori e o forma de a-ti aduce multumire (problema e ca e doar pe termen scurt, ca apoi apar consecintele, nu doar fizice dar si ca te simti aiurea si vinovata ca ai mincat, etc, si gata cercul vicios). Stiu ca ziceai si mai inainte ca te simti rau nu neaparat fizic, daca tot e mami ta uneori sa te ajute, profita si ia-ti un pic de timp pentru tine, ceva care sa iti placa si sa te mobilizeze. Asta poate fi de la a face sport pina la a face un curs, tu stii ce ti s-ar potrivi cel mai bine.

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

MIHA, LA MULTI ANI, SA FII FERICITA SI SANATOASA PANA LA ADANCI BATRANETI, SA ITI CRESTI NEPOTII SI STRANEPOTII SI SA LE LASI IN MINTE NUMA AMINTIRI DULCI!

hai odat' cu tortul cela!

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

e a doua seara in care iasmina mea tuseste in somn (doar cand doarme!!!). sa ii dau sirop?? e cazul sa merg cu ea la dr sau sa mai astept?? ati patit asa??

Noi am patit, tuse scurta care dura cam 2-5 minute/noapte, doar 2 nopti.
Acum e pe singulaire, dar mai tuseste noaptea cam o data pe saptamana scurt, 3-4 secunde.
Nu stiu daca e acelasi diagnostic ca la fetita mea, la noi se mai manifesta ziua in parc, dar doar in parc, in perioada de polenizare.
Ideea e ca trebuie sa mergeti la pneumolog mai ales daca copilul tuseste inafara unor raceli.
Un tratament adecvat evita agravarea.

Multumesc la toate mamicile pentru raspunsuri si multa sanatate !

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput