Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(192)
Raspunsuri - Pagina 20
Victo spune:
BB, din experienta noastra, mai putin placuta...ce sa zic..depinde de tuse, daca ii curge sau nu nasul..cat de rau tuseste, se trezeste de la tuse aceea?
Stefan cu minunea asta de bronsita a tusit asa vreo 2 zile usor, a 3 a zi devenise mai urat, i-am dat 3 zile eurespal cam degeaba ca tusea f mult, mai ales cd era culcat, se trezea din cauza tusei.
mai ca ti-as zice sa mergi la un dr..daca nu azi, macar maine, sa nu va prinda weekendul.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
slimatei spune:
flory..
ce mare adevar spui...
ar fi una din rezolvari asta...dar mai sunt si altele printre...care nustiu cum sa le rezolv ..sunt la o rascruce...nu pot spune pe aici ca nustiu cine,ce citeste..oricum e grea perioada asta..sper sa gasesc cat mai urgent o solutie...
eladea2005 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui slimatei
presupun ca tb sa te inregistrezi... "omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe" Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze, Nasterea unei stele...numita Stefania! papa buuun |
tocmai, ca eram logata si tot n-am reusit...mai incerc ...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
adra_bell spune:
Pufule, eu apar foarte rar in poze, de obicei sunt in spatele camerei, dar apare Roxana
Stefania, Roxana e doamna sexy, eu nu apar in pozele cu Luca si Eva
Andreea, s-au postat comentarii, nu's de ce nu te lasa pe tine
Noi am fost sa vedem o gradinita, Eva s-a jucat cu copii, a desenat la masuta, iar eu am plans.
Avem poze de la Balcic si de la mare, pe blog (fara patratel
)
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">Eva e ratusca adr
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
adra_bell spune:
Miha, La multi ani! minunato, sa fii fericita si plina de noroc, ca in rest, ai doi copii minunati, pe Zmeurel, esti tanara, secsi si cea mai buna gospodina pe care am intalnit-o!
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">Eva e ratusca adr
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
eladea2005 spune:
neata!
Mihaaaaaaaaaaa!!!! iti urez si aci inca o data din toata inima: LA MULTI ANI CU SANATATE SI MULTA DRAGOSTE, FERICIRE SI NOROC!!!
va mai citesc asa, din cand in cand, dintre muntii de bagaje si lucruri care trebuie indesate in 2 geamantane![]()

Stefania!!!!!!!!!! iesi din butoiul ala 'blue'...ca acusi fac o escala in Italia si iti dau o bataita...![]()
asa cum zicea Flory, fa ceva pt tine, care iti palce, te atrgae, ti se potriveste...eu m-am simtit tare bine dupa ce am terminat sedintele de electrostimulare si masaj...era vizibila schimbarea fizica (evident si cea psihica)..eu zic ca merita...desi au fost vreo 4-5 mil....am zis ca atat sa fac pt mine...
acum tu stii ma bine...
pupam si fetele!!!
o sa mai intru sa vad ce faceti!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
pufulet74 spune:
Stefi, imi pare rau, de ar fi viata asta sa vina macar pe rind situatiile dificile, dar din pacate nu se intimpla asa...
Daca pot sa ajut da-mi un semn...
Andra, de ce ai plins...?
Stiti care e cea mai mare frustrare la mine apropo de Miha? Asta ca sa se distreze si ea :) La bunatatile care le gateste cum poate sa arate in halul ala de bine dom'le ????
------------------------
Flory
de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
Victo spune:
Flory, iti zic eu..gateste de placere si se satura din ochi. ce crezi ca baga ea atatea in ea?:):)
nu stii senzatia aia dupa ce gatesti mult, mai gusti de ici de colo, ca esti satula, si nu-ti mai trebuie...
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
popbianca spune:
plin de poze cu copilasi draguti frumosi..nevoie mare!
tuturor!bb...mama ... da' castigi intr-o veselie!
slimatei...lasa ca toate le rezolva timpul...ai rabdare...si da, incearca sa faci cevaplacut pt. sufletul tau!
am de lucru...am fuuuuuuugit!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
pufulet74 spune:
Victo, din pacate la mine e asa: adica dupa ce gatesc 2 ceasuri eu sa nu maninc?? Sau, mai rau, gatesc 2 ceasuri, si in final ii prezint la Joshua rezultatul muncii mele si astept recompensa manifestata prin faptul ca maninca....cum nu se intimpla asa de multe ori ma enervez si zic, lasa, maninc eu atunci :)) (mai maninc si in fata lui da de o sa ii fac pofta, da e total indiferent)
------------------------
Flory
de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk