Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(192)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Papacioasa Stefania! Da' ce avea ea in borcanelul furat?

Luca si Eva, la sfarsit este si un filmulet.
Eva a fost impresionata, de dimineata a vazut pozele si-a amintit, si a inceput sa strige "Nuca-nuca". Luca este inaltut, sportiv si lipicios, vorbaret am spus deja iar mami a lui este o finuta

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">Eva e ratusca adr

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

nu stiu de ce nu ma lasa sa postez comentarii pe picasa, dar o s-o spun aici in public sa auda toata lumea: sunt mortali...fenomenali...am savurat pozicile cu zambetul pe buze...ce frumuseti de copilasi...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Acum am ajuns si eu un pic la laptop iar :)
Stefi, sa fim serioase, grasana eu zic ca e muuuuullt spus, dar eu cred ca zici ca sa te complimentez ca ai slabit ;)
Acuma ce a fost mult a trecut, sigur te mai poti mobiliza sa ajungi aproape de ce iti doresti :)
Cum o stergi pe Stefi mica, ca pare cam imposibil???

Andra, sunt superbi micii, nu m-am saturat uitindu-ma la poze :)

Eu nu inteleg de ce nu apar si mamicile in poze, mie imi e drag sa va vad :)

Alina, ce bine suna descrierea gradinitei, cu asa spatiu mare si cu posibilitatea sa ii urmaresti pe pitici.
Pe mine ma tenteaza Waldorf-ul, dar inca bineinteles nu am ajuns sa ii vizitez...

Va multumesc pentru raspunsurile referitoare la medicamente :)
------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Vali, gradinita e in Drumul Taberei.
Adra, scumpi de tot ! Mai ales cele de la patratelul rosu.

Si mie-mi place sa vad mamicile, Pufu! :) In ceea ce priveste gradinita, si mie mi-ar fi placut montessori sau waldorf, dar sunt prea departe de noi. Of, ca-i asa mare Bucurestiul asta !! Pana la urma am zis ca o sa caut langa job si langa casa. Daca ar fi fost langa job am fi castigat impreuna timpul petrecut pe drum. Cum eu lucrez la cel putin o ora de casa, am zis ca nu-i potrivit pt un copil mic si am ramas langa casa. Si asa am gasit doar 2-3 variante potrivite. :) Eu sper sa ma pot ocupa cat mai mult de ea, daca se poate sa o dau la program scurt. Vom vedea. Si pana nu incepem gradinita si nu e bine, iar nu pot sa-mi fac planuri. :)

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Stefania, arati din ce in ce mai bine ! Am vazut-o si pe Stefania mica si e tare dulce, vad ca si poznasa. :)

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

e a doua seara in care iasmina mea tuseste in somn (doar cand doarme!!!). sa ii dau sirop?? e cazul sa merg cu ea la dr sau sa mai astept?? ati patit asa??

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

BB, asteapta pana dimineata si vezi daca mai tuseste.

Adra, chiar ne-am gandit la voi la mare, dar asa cum a spus Alina, abia am apucat sa savuram cele cateva zile impreuna. Si Sophia se uita zilnic pe pozele de la mare, imi aduce telefonul "Bobeste Maria", inca mai povesteste cum au inotat fiecare la mama ei in brate. Pozele voastre sunt superbe, un cuplu absolut adorabil...

Si noi avem in plan o vacanta pe la mijlocul lui septembrie, oscilam intre Turcia AI sau Thassos .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

BB - iar gatesti? sa nu-ti iesi din mana! felicitari pt premii!

azi noapte am visat peste...tre sa vad ce semnifica...

concediu placut, doamnelor care mai pleaca!

STEFANIA , AM VAZUT POZE CU VOI; SUPER PUI SI PARINTI!
de regim , eu inca tin disociat 3/3, nici nu simt ca tin regim si mi-e bine! daca vrei sa te alaturi, suntem in gasca...iti arat eu unde...

EVA SI LUCA sunt fenomenali, asa frumos e sa vezi mai multi pici impreuna! ce bine le sade de manuta! are Eva o fatzuca scumpa, cum se zice, ca luna plina!

va pup, tre sa ma pregatesc pt job!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neatza..am venit cu -ua...

incerc sa va raspund si ieri am vrut sa va scriu mai multe...dar nu ma simteam in vena..desi nu las sa se vada asta.. incep sa ma simt din ce in ce mai rau..nu mai am chef de nimic...cred ca zilele astea..o sa merg sa-mi fac niste analize...desi cred ca totul e pe sistem nervos...urata situatie..cand ai vrea sa muti muntii si te simti legat de mani si picioare si nu poti face nimic...

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

lavi.. ma bucur pt tine ca poti sa stai cu iasmi
cum se mai simte ..mergi la dr?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui popbianca
....
slimatei...pai o sa mai pierdem noi faze de genul cum ai povestit tu..dar ce sa faci ...si mie mi se intampla ...am usoare regrete cand mi se povestesc ...oricum relatarea e 0 fata de moment!

off.. nustii cat ma intristeaza ca uneori suntem nevoiti sa pierdem astfel de faze..si ca nu pot sa fiu pe faza sa iregistrez sau macar sa am dispozitia necesara sa scriu intr-un blog ceva... sa-mi aduc aminte..mai tarziu..caci cu astea raman...timpul trece..si muuulte uiti... mai ales acum cand isi dau drumul la cuvinte si la expresii... nu uit spre ex ceea ce m'a miscat cel mai tare ..spre ex.. cand mi'a cazut o plomba de la o masea..si ma plangeam la ta'su... el imi raspunde ca am sa merg sa'mi puna alta... iar cand ii spusem lui stefy care pe timpul ala era mai mica...ea se uita la mine..si'mi spune..ooo..mami..asa ca si cum intradevar ar fi inteles ce inseamna si ii parea intradevar rau, cu fatzuca ei asa ingrijorata..ce dulce era..nustiu daca a fost doar o coincidentza..dar m-am simtit asa de bine...intr-un fel rasplatita..nustiu daca ma intelegeti...

si cate si mai cate face...

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput