Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (120)
Raspunsuri - Pagina 20
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Doloress Fetelor voi ramaneti insarcinate, eu ma lupt cu revenirea in forta a uratilor! Au venit acum 2 luni, timp de doua luni, totul a fost OK, normal acuma a treia luna m-au nimicit. Ma tin de 2 saptamani!!! Si nu asa, putin, in forta. Nu mai am nici o energie, sunt ca o leguma, parca ma ofilesc asa. Vi s-a mai intamplat asa ceva? E o conspiratie impotriva mea- au zis ca am huzurit destul 2 ani fara ei, acuma ma chinuie pentru toata perioada de absenta. Un doctor ca lumea inca nu am gasit, tot sun si toti sunt ocupati, nu mai iau paciente noi. Iar la doctorul meu care ma tine 2 minute fix in cabinet dupa ce astepti 3 ore si care zice ca totul e normal, nu ma mai duc. Sunt pe cale sa epuizez stocul impresionant de tampoane pe care mi le-a cumparat sotul pentru lohii, dupe ce am nascut. Cum eu nu-mi pregatisem nimic, l-am trimis pe el cat eram in spital si cum nu se pricepe mi-a luat toate tampoanele ce le-a gasit pe raft, toate marcile, culorile si marimile ca am zis ca-mi ajunge pe 5 ani. Mami de pitic Patrick (29.04.2008) "Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran |
puiule, si mie mi-a venit dupa 18 luni...urat de tot. Adicalea ca la lohii. Apoi s-a reglat , treptat, luna de luna..din ce in ce mai bine. Nu stiu ce sa iti zic...hormonal, organismul se schimba. Eu te-ash trimite la ginecologul meu, dar e cam departe, asha, de tine
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
ca_eric spune:
danicris suuuuper, felicitari!!!!! sa dea dzeu o sarcina usoara siun bb sanatos!!!
vad ca din ce in ce in ce mai multe mamici gravidutze
am vazut pozulici cu mladici.. doloress, silvia si binenteles marea intalneala...vai ce verde sunt...![]()
de invidie...
desiree la multi ani lui daddy!!! sa aveti o zi implinita si succes cu analizele victoriei. s a fie bine.
Mami
de
Eric 30.06.2008
iubirea si viata noastra
Danicris spune:
Servus, fetele.
Saru’mana pentru felicitari : Simonix, Laurita, Belleane, Doloress, Piggy, Inais, Desiree, Gabitza, Cleo, Ca_eric.
Laurita, eu am mai spus asa in treacat ca-mi doresc un al doilea copil insa nu am fost prea vehementa de teama ca nu se intampla. 
Belleane, cum sa plec ? Vai, imi sunteti atat de dragi, chiar daca nu sunt alaturi de voi de la inceput, chiar daca nu ne-am vazut niciodata, da’ parca va cunosc de o viata. 
Cleo, saru’mana de complimente si distractie placuta la munte. 
Doloress, imi pare rau ca ai probleme, poate gasesti pana la urma un medic sa te vada. Iti doresc sanatate. Ah, am uitat, cum mai este Patrick cu bubica de la ochi ? M-am cutremurat cand am citit, si eu il las pe Vladuc cu pixuri si mereu ma cearta sotul. Bine ca a fost doar atat, pupam ochisorul lui Patrick. 
Desiree, cam tarziu da’ mi-am amintit : la multi ani sotului, sa fie sanatos si fericit alaturi de printesele lui.
Am vazut astazi toate pozele de la intalnire, Doamne ce copii frumosi !!! Iar mamicile sunt superbe. Sunt foarte suparata pe Alysh care se plange ca e grasa, iar ea de fapt arata minunat
, de asemenea vreau sa-i spun “rusinica” lui Ylari care la fel se plangea ca e grasa, dar si ea este super
.
Eu ma simt oribil, am greturi toata ziua, ca si la prima sarcina, abia astept sa treaca primele 3 luni sa scap de starile astea. Inca nu am spus familiei, astept sa treaca perioada critica, daca se intampla Doamne fereste ceva sa nu mai sufere si ei (am si eu piticii mei, deh).
Va pup pe toate, va multumesc inca o data si va doresc noapte linistita si weekend frumos. Papaaaaaaaaa ...
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
CamiM spune:
in zona pana nu se schimba capitolul
Mooama ce mladite si mugurasi… si mamicile lor!!!
super pozele de la intalnire.. hihi!! Multumim.. ne-am clatit si noi ochii.
Danicris felicitari!!
sarcina usoara si bebe sanatos si la termen!!
si tienm pumnii sa treaca greturile cat mai repede sa te poti bucura de sarcina.
Multumesc frumos pentru aprecieri…
sunteti tare dragute!

Inais pune repede o poza cu daddy al vostru ca poate ne stim.. Eu sunt din Bucuresti iar sotzu’ din dotare e din Sf Gheorghe dar a stat si el ceva in Bucuresti cat a facut facultatea, la master etc.
Desiree la multi ani sotului si multa sanatate pentru Victoria.. sper sa iasa analizele bune!
Doloress tinem pumnii sa se rezolve repede. Si eu am avut niste uratenii dupa sarcina dar acum sunt ok. M-ai facut sa rad cu rezerva de tampoane…
Da
lui Patrick sa treaca ochisorul lovit.
Carmen ati gasit apartament?
Cleo drum bun si distractie placuta la munte!
iar am uitat ce voiam sa mai zic
... hm... ma duc sa imi fac tema la franceza si revin mai spre seara..la mine..![]()
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
Doloress spune:
Cleo lasa ca acusi o sa ne putem teleporta si vin eu si la doctorul tau
Chiar asa cand eram mica eram sigura ca-n anul 2000 o sa ma pot teleporta si vad ca tot astept si nimic. ![]()
Am fost oricum la doctor in tara, mi-a zis ca am ovare polichistice, uter fibromatos, era foarte mirata cum am reusit sa raman insarcinata. Mi-a dat tratament pentru chisturi insa de facut dupa alaptare. Care alaptare dureaza in continuare
Sper ca macar cand pleaca la scoala sa lase tzatza baiatul asta al meu. Aici scoala incepe la 5 ani deci n-ar fi exclus.
Danicris nu stiu ce mai face ochisorul lui Patrick, am tot sunat azi acasa si socrii mei erau cam evazivi. Sper sa fie OK' ziceau ca e bine insa nu pareau asa convinsi.
Abia astept sa ajung sa vad ce si cum. Mi-au zis ca are mucusori in continuare, aseara nu i-am ami facut batistuta ca era prea agitat.
Sa treaca repede greturile ! Eu n-am avut deloc greturi, insa am avut altele, mai ales inspre sfarsitul sarcinii.
Cami te pot ajuta eu la franceza ca-mi place! Eu am venit in Quebec sa vorbesc franceza si lucrez numai in engleza. Si sotul la fel.
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran
chinabulina spune:
wow, dani, felicitari!!!! sa ai parte de o sarcina usoara si frumoasa si de un bebe sanatos
. ma iau niste emotii cand aud de noi sarcini 
desiree, la multi ani lui daddy. petrecere frumoasa!
doloress, mi-a stat inima cand am citit de Patrick. dragul de el! multa sanatate ii dorim. eu ma tem sa-i dau pixuri, din acelasi motiv. si sunt cu ochii pe copiii care-i dau tarcoale fie-mii cu diverse obiecte in mana. Teo are o vanataie pe obraz fiindca a cazut si a "luat" si banca in cadere... are o placere deosebita sa se fugareasca cu un alt pusti in jurul bancilor
. cat despre uratii tai, cred ca ii ai si pe ai mei, ca eu ii astept de 6 zile deja
. dar vorba lui eminescu "dar nu vine/singuratic in zadar suspin si sufar"
. te rog sa mi-i trimiti pe mail ![]()
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange
Doloress spune:
Chinabulina ti-i dau cu draga inima, numa sa nu ma bati mai apoi!
Poate se lasa si la tine cu ochi, daca nu mai vin...
Cami ca mi-am mai adus aminte si rad de una singura pe aici, intr-adevar de tot rasul a fost al meu sot cu cumparaturile atunci cand am nascut. Pe langa ca a venit cu sacul de tampoane, l-am mai trimis si dupa chiloti, i-am zis eu, mai marisori asa. El vine cu panza de cort cu totul, a luat cea mai mare marime, super-mega-XXL (cred ca a mers la un magazin specail pentru supraponderale, altfel nu-mi explic) ca incapeam si eu si mama si bunica in ei! I-am dat mamei ca nu aveam ce face cu ei si mama, la randul ei, a zis ca-mi bat joc de ea.
Barbatii astia... Si mi-a luat, cum ii e obiceiul, vreo 3-4 pachete si albi si negri, asa ca sa nu ma supar. Stau si acuma aruncati prin dulap si ma pufneste rasul de cate ori ii vad.
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran
chinabulina spune:
doloress, nu-i cu ochi, ca deja m-am testat
. si nici nu vad pe unde ar fi iesit "ochii" aia, ca-s vijilenta rau de tot, nu trece nimic daca nu zic eu 
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange
Victoria_mami spune:
Of, am si eu un minut de respiro... am terminat tortul lui daddy ptr. maine, desi nu avem invitati multi, doar nasii, soacra-mea si cel mai bun prieten al lui daddy.
Deci, am fost dimi la sange si la raze; la raze a fost ok, la sange...
moaaaaama, cat a urlat de nervi!!! ca vroia sa-si traga bratul stang si nu putea, ca o tinea daddy; ii luau sange din bratul drept. A si durat, parca o eternitate, dar nu iesea sange ca lumea si intr-un final s-au multumit cu cat au luat.
Imi venea mie deja sa-i scot acul... saracuta printesuca mea scumpa!
o pupa mami pe ea de cumintica mea. A stat in scaunel si a papat fructe si budinca pana am taiat eu fructele si am umplut tortul. Acum imi face inventarul in camara.
MULTUMIM tuturor de urarile de sanatate ptr. Victoria si de urarile de LMA ptr. daddy. Azi dimineata l-a trezit fiica-sa cu plicul cu felicitarea. ![]()
Nu stiu ce sa mai zic... v-am citit pe sarite... ma scuzati azi... va pup pe toate.
AH!!! CINE mai e gravi??? Mai e cineva in afara de Danicris si Realaura??? Am uitat sa felicit pe cineva? Cred ca doar ele doua deocamdata...
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Desiree2002 Of, am si eu un minut de respiro... am terminat tortul lui daddy ptr. maine, desi nu avem invitati multi, doar nasii, soacra-mea si cel mai bun prieten al lui daddy. Deci, am fost dimi la sange si la raze; la raze a fost ok, la sange... moaaaaama, cat a urlat de nervi!!! ca vroia sa-si traga bratul stang si nu putea, ca o tinea daddy; ii luau sange din bratul drept. A si durat, parca o eternitate, dar nu iesea sange ca lumea si intr-un final s-au multumit cu cat au luat. Imi venea mie deja sa-i scot acul... saracuta printesuca mea scumpa! o pupa mami pe ea de cumintica mea. A stat in scaunel si a papat fructe si budinca pana am taiat eu fructele si am umplut tortul. Acum imi face inventarul in camara. MULTUMIM tuturor de urarile de sanatate ptr. Victoria si de urarile de LMA ptr. daddy. Azi dimineata l-a trezit fiica-sa cu plicul cu felicitarea. Nu stiu ce sa mai zic... v-am citit pe sarite... ma scuzati azi... va pup pe toate. AH!!! CINE mai e gravi??? Mai e cineva in afara de Danicris si Realaura??? Am uitat sa felicit pe cineva? Cred ca doar ele doua deocamdata... _ Mami de Printesa Victoria Isabella ![]() Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
niatza puiule, sper ca totul e ok si ca uita pe tanti asistenta intzepacioasa.
Doloress, ca mi-am adus aminte, parca ziceai ca mergeti la sorela ta mai in sud peste granitza sa ii scarmanatzi pisicili? poa gasesti un dr la privat acolo, sa te examineze.
CamiM, si io de plictiseala- asha e de cand stau acasa casnica... m-am apucat de franceza. De cetit citesc orice, dar gramatica am uitat-o de la lisheu..... vrei sa fii profa de fransheza la americani? Mais c'est trés jolie!
la 10 juma ma duc la dr. Sper ca pana ajung la el sa nu mi se desfunde nasul - ma duc sa mai stau la orizontala
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008