Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (120)
Raspunsuri - Pagina 19
piggy spune:
Daca stie cineva cum pot face accesibile pozele pe dropshots pls spuneti-mi ca habar n-am...sa le descarce cine vrea...sau alta varianta ar fi pe mess...ca sunt mari ca dimnesiune si pe mail merg numai cate 3-4
Felicitari DANICRIS sa fie sanatos si frumos si norocos si tu sa ai sarcina si nastere usoara!
Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)
piggy spune:
Daca stie cineva cum pot face accesibile pozele pe dropshots pls spuneti-mi ca habar n-am...sa le descarce cine vrea...sau alta varianta ar fi pe mess...ca sunt mari ca dimnesiune si pe mail merg numai cate 3-4
Felicitari DANICRIS sa fie sanatos si frumos si norocos si tu sa ai sarcina si nastere usoara!
Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)
belleane spune:
Mai, vreau si eu poze. Pe mailul comun ar fi ok sau va dau adresa mea pe PM.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959
inais spune:
Danicris deci de-aia mi-ai trimis tu doi
?! Felicitari pentru sarcina. Stiu ca iti doreai asta. Sa fie usoara, nasterea la fel si bebele sanatos.
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
inais spune:
Am vazut pozele de la intalnire. Imi pare rau ca nu am ajuns si noi. Iasmina taman ieri s-a hotarat sa isi faca programul pe stil vechi (adica masa la 7 si apoi somn pana la 10). Oricum si pe programul vechi si pe cel nou tot nu ne incadram la intalnire si ora aferenta.
Doloress si pe Patrick l-am vazut. E baiat mare si smecher si mai si! Imi pare extrem de rau de patania cu pixul...dar vom tot avea patanii cu ei. Eu o am pe Iasmi putin vanata pe obraz, julita pe nas si pe barbie...ce sa-i fac daca e agitata! Acum maraie ca se chinuie sa urce pe o canapea care-i ajunge la subtiori...na ca si-a luat o perna si s-a urcat pe ea si de acolo pe canapea...ma sinucide! Leeeent!![]()
Micaela am vazut filmuletele cu Daria, da?? Am scris si pe mess, scriu si aici. Vrei si mail?

CamiM de cand ma tin sa iti spun de fetele tale...mor dupa ele!
Dulci si simpatice si speciale si diferite...! Barbate-miu imi tot spune ca i se pare cunoscut al tau sot...si tu! Ma zapaceste...s-a nimerit sa fie prin zona cand ma uitam pe poze. Si s-a mai intamplat si in trecut. E mica lumea, cu siguranta! Voi din ce oras sunteti?
Gata ca am scris prea mult...glumesc!
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
Victoria_mami spune:
Dani felicitari ptr. Rasfatzel nr. 2 (sau "Rasfatzica" nr. 1)
Sarcina usoara iti doresc si un bb sanatos.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Doloress spune:
Inais si al meu isi descopera veleitati de catarator!
Acum doua saptamani nici macar nu mergea, acum zici ca se pregateste pentru Cirque du Soleil.
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran
gabitzam spune:
Daniiii, bravo, ce veste buna! Ma bucur mult pentru tine!
Ar trebui sa va trec deja pe gravidute pe lista, poate se mai ia de acolo pe la cineva ![]()
Alaturi de SEBI
cleo78 spune:
adriana, noi miine deja avem multe programate: ordine si disciplina, io ma dr, ne vedem cu un vechi prieten, si bagajul - ca plecam la munte duminica- fara piticanie.
altadata cu plashere 
edit: danicris
. sa fie intr-un ceas bun, deci in facetzi pe Rasfatzel - fratziorul mai mare!! Sa va dea Dumnezeu sanatate si putere si nopti usoare ca este evident: copii frumoshi va ies.
Mama ei de barza, vine pe la mladitze ![]()
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Doloress spune:
Fetelor voi ramaneti insarcinate, eu ma lupt cu revenirea in forta a uratilor!
Au venit acum 2 luni, timp de doua luni, totul a fost OK, normal acuma a treia luna m-au nimicit. Ma tin de 2 saptamani!!! Si nu asa, putin, in forta. Nu mai am nici o energie, sunt ca o leguma, parca ma ofilesc asa. Vi s-a mai intamplat asa ceva? E o conspiratie impotriva mea- au zis ca am huzurit destul 2 ani fara ei, acuma ma chinuie pentru toata perioada de absenta. ![]()
Un doctor ca lumea inca nu am gasit, tot sun si toti sunt ocupati, nu mai iau paciente noi. Iar la doctorul meu care ma tine 2 minute fix in cabinet dupa ce astepti 3 ore si care zice ca totul e normal, nu ma mai duc.
Sunt pe cale sa epuizez stocul impresionant de tampoane pe care mi le-a cumparat sotul pentru lohii, dupe ce am nascut. Cum eu nu-mi pregatisem nimic, l-am trimis pe el cat eram in spital si cum nu se pricepe mi-a luat toate tampoanele ce le-a gasit pe raft, toate marcile, culorile si marimile ca am zis ca-mi ajunge pe 5 ani.
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran