Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (120)
Raspunsuri - Pagina 18
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreap Salutare! Belleane,super nesimtita tanti aia !iar tu cata rabdare..eu ii dadeam un sut in dos din prima!Cleo,mama mea a suferit de rinita alergica(parca)..tot asa s-a cauterizat pe nas..dar acum multi ani si ea zice ca de atunci a fost OK.bafta multa! Silvia,cred ca toti au boala asta cu dulapul.a mea mai si ea ce gaseste prin ele si le muta.asa am ajuns sa gasesc sutiene la paine,suzete la haine..plus chilotii mei la ea in cap !si ce o distreaza!si mai fa unu'..e pacat ca e tare frumusel.gata cu linistea mea!de maine revenim in Bucuresti..... ![]() ![]() Asa ca,Alysh,vin si eu la chinezesc sapt.viitoare ![]() Un WE minunat..pupici la toata lumea ![]() BOTEZ SARA Noiembrie2008 www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004) |
unde s-a electrocauterizat??
io am o amica, acu 6-7 ani, a functionat o perioada interventia, apoi... a revenit, dar nu mai e asha de rau, zice ea.
sapt. aviatoare cand e chinezescul? ca io.... plec la munte, ma intorc vineri, cred.
si fifi are operatiunea dulapul. Atat ca io is bucuroasa ca are o ocupatie, ca pot sa fac si io ceva acolo...un vas, o ceapa, un pishu, stiti voi. Isi da peste dejete si ea, plange, si o ia de la capat, deci nu e de bagat in seama . Nici macar cand vine la mine sa se jeleasca ca uite ce i-a facut usha la dulap - nu o bag in seama, ii explic ca usha nu face singura
O mai bate pe pisica, si pisica o zgarie pe mana. Iar vine mara miorlaind (intr-o zi o sa vina si pisica sa se planga...) la fel ii zic: tu ai fo la ea, e si ea mica, uite, e mai mica decat tine, are numai 6kg, cand tu erai mai mica decat ea, te lasa in pace
despre cazut si bagat in ochi, am ajuns cu paiul in ochi si noi si apoi la Lahovari...
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Doloress spune:
Mutumesc fetelor pentru gandurile bune! Asa m-am gandit si eu, sa-i pun ceva acolo si apoi sa-i acopar ochiul, sa nu poata pune mana si sa duca substanta respectiva la ochi.
Am sa-i pun baneocin pana la urma, de acuma cand ajung acasa. soacra-mea a zis ca ea nu se baga, nici in nas nu i-a pus cat a fost racit ca urla ca din gura de sarpe, de nas, urechi, ochi nu ne putem apropia niciodata. Nici pe dinti nu prea il putem spala, si el suge toata ziua periuta. O inmoaie intr-un castronel cu apa si o suge.
Mare grija, nu-i lsati sa alerge cu ceva ascutit, azi noapte nici n-am putut sa dorm, il vedeam numai cu ochiul scos!
Bineineteles ca m-am certat cu Gabi, eu sunt de vina pentru tot, l-am lasat numai 5 minute singur si uite ca s-a intamplat. In plus recunosc ca eu sunt cea care ii da toate prostiile, Gabi ma cearta mai mereu sa nu-i dau insa eu tot timpul zic lasa-l sa experimenteze, lasa ca nu suport sa-l vad ca face crize si tot asa.
SILVIA ce simpatic e Robertelul tau! Al meu are un singur dulap preferat, ala cu sticlele de bere. Nu prea isi prinde degetutele, am lipit niste cerculete de pasla la toate dulapurile, sus si jos, mai mult pentru al meu sot care nu suporta sa le auda trantindu-se. Si se inchid foarte usor, nu se mai trantesc acum, asa ca nu prea si-a prins degetele pe nicaieri. Bine ca sunt si din lemn.
CLEO sunt si eu tare curioasa cum o sa reactioneze Patrick la pisicile sora-mii (are 3, nu degeaba o poreclesc colegii crazy lady cat). Deocamdata cand le mai vede pe strada e fascinat, se ridica din carut, vrea sa le-apuce. Ciudat ca numai cu pisicile, cu cateii nu are o treaba, desi cateii mai vin la el, il mai miros, se uita ca si cum cum nici n-ar fi. Insa cand vede o pisica face ca toti nebunii.
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran
piggy spune:
v-am ajuns si eu din urma...
poze de la intalnire http://community.webshots.com/album/574244190PDNoAC?start=12
le-am admirat si pe ale mihaelei si ale lui socrate..frumosi copii...si puiul de Doloress
Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)
Adriana_78 spune:
Fetelor, maine, sambata, suntem singure, trei iedute cumintele
, dornice de tovarasi de joaca de toate varstele.
Ne adopta si pe noi cineva?
Adriana
Danicris spune:
Fetelor, intru in fuga mare sa va dau de veste ca sunt insarcinata, am fost azi la medic pentru confirmare, daca ne ajuta Dumnezeu sa fie totul bine voi naste in jurul datei de 10-12 aprilie.
Va pup, intru mai pe seara, acu' fugim in parc. 
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
Simonix spune:
Woooow Dani FELICITARI, sa ai o sarcina frumoasa, un bebe sanatos !!!! Mai mai dar e concurs aici ?? pai cred ca ai luat-o pe Laura haha :p 

Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Reallaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Danicris Fetelor, intru in fuga mare sa va dau de veste ca sunt insarcinata, am fost azi la medic pentru confirmare, daca ne ajuta Dumnezeu sa fie totul bine voi naste in jurul datei de 10-12 aprilie. Va pup, intru mai pe seara, acu' fugim in parc. [pu Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 |
Woooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwww!!! Suppperrr!!! HAi sa dea DUmnezeu sa fie bine si sa ne regasim la odisee cat mai multe.
Felciitari scumpa!!!! tu taci si faci, ha???
Simo da scumpa, baga acolo ce vrei tu...ea zicea ca sa bagi tare acu cat te poate ajuta, sa faceti bb2!
Piggy frumoase poze, da noi nu putem sa le salvam, zice ca numai prietenii.. Pls pls mi le trimiti si mie pe alea cu Mirci???banica.laura@gmail.com Bine daca ai timp si nu esti prea ocupata. merci mult
Adriana hai prin IOR, ce zici??? vii la mama ta??
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
belleane spune:
Deci acu vin si eu cu felicitarile: Felicitari Danicris sa fii sanatoasa si sa fie in burtica fetita/baiat adica ceea ce-ti doresti.
Felicitari inca o data pentru Laura si sper sa nu plecati la alta odisee.
Vreau sa spun si eu cu intarziere La multi ani! pentru Dolores si Silvia Pop. Pupici si scuze.

Viata plina cu bucurii si sanatate pentru copilasii noi veniti pe lume: IOANA DARIA si KEVIN.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959
belleane spune:
Am admirat si eu pozele cu Georgiana sunt de revista. Apoi am vazut-o pe Daria cantareata si dansatoare pe masuta
. super.Am vazut si puiul Patrick de Doloress inconjurat de baloane. Sper sa-i treaca repede repejor lovitura de la ochi.
Pe Elena a muscat-o motanul.Si ieri si astazi. O musca usor dar totusi o musca. Cum o las un pic cum se duce la motan si-l trage de piele, coada, urechi. Rezista el ce rezista dar la un moment dat o musca. Azi a muscat-o de umar. Am sters-o cu spirt si atat. Dar tot se duce dupa el. 

. Ca unghii nu mai are ca ar zgaria-o.
Adriana: As adopta cu drag 3 iedute maine dar am aflat ca-mi vine soacra. Eu stiam ca duminica si iaca surpriza. A, nu vine sa ne ajute, e doar in vizita/trecere.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959
Doloress spune:
Danicris felicitari! Sarcina usoara si bebe sanatos! Deci se mai preconizaeza o Rasfatica sau un Rasfatel...
Belleane multumesc! 
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

!si ce o distreaza!si mai fa unu'..e pacat ca e tare frumusel.