Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (120)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

'neatza!
al meu a facut un punct negru de tartru intre( pe) cei doi dintisori de jos. de la lapticul papat semiadormit si de la suzeta. i-am schimbat tetinele si suzeta si vad ca i-au crescut dintisorii, a urcat punctul si nu s-a marit. dar, oricum, se vede urat. am incercat sa-l racai dar nu s-a luat. dar acum avem periuta si pasta, zilnic papam pasta de dinti, noroc ca e pt copii si nu are fluor.
of, Doloress, parca il vad pe al meu cum alearga cu diverse obiecte in mana. odata a cazut cand avea un fluier in mana si nu stiu cum s-a rostogolit ca s-a lovit cu fluierasul in ureche. a inceput un acces de plans cum nu-l mai vazusem si aproape instant a vomat cu jet. am crezut ca e grav atunci, mi s-au inmuiat genunchii, noroc ca era taica-miu acasa ca altfel lesinam. urmatoarele ore deja asteptam sa moara, credeam ca si-a perforat creierul, eram paranoica. 2-3 zile dupa ii sopteam la urechea aia sa vad daca aude. acum i-am luat o trompeta telescopica dar daca e sa cada tot se poate rani si cu aia. of, Domamne, nazdravani mai sunt! ce ma enerveaza e ca al meu alearga sa dea sut la minge si calca pe ea din greseala apoi cade pe spate si se loveste, odata s-a lovit tare la cap.
odata o sa-mi fac timp sa povestesc si ce face amuzant ca am multe amintiri, deja de ex, i se pusese pata sa inchida si sa deschida usile la un dulap de n ori cand abia se tinea in picioare. daca il luam de acolo urla de scula blocul si se imbrancea cu mine sa-l las. am luat si eu aparatul foto si l-am filmat in timp ce il tot avertizam ca isi va prinde degetelele. bineinteles , si le-a prins, a plans de mi s-a rupt inima, l-a pupat mama si a suflat pana a trecut iar cand a incetata din plan, fix in secunda urmatoare, s-a zbatut sa scape de la mine din brate si s-a dus glont sa o ia de la capat. bineinteles, povestea s-a repetat dar nu odata , ci de 3 ori. mereu tragea o portie zdravana de plans si apoi se ducea iar sa tranteasca usile la dulap pana isi prindea iar degetul

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Desiree, la multi ani sotului si o zi frumoasa in familie!
Sper sa se rezolve cu costipatia Victorie, cred ca trebuie s-o deranjeze tare rau. Nu o avea legatura si cu alimentatia? Poate de la prajeli sau alte alimente ce constipa?
Pe la voi nu exista centre unde se intalnesc mamici cu copilasi? in parcuri nu vin si mamici si copii?
E bine cand copilul are tovarasi de joaca si mamica companie

Doloress, si ale mele fete alearga cu pixuri/creioane in mana si mereu imi fac griji ca se impiedica si le intra in ochi.
Imi pare rau de Patrick, eu i-as da cu ceva cicatrizant, si as acoperi ochiul in mom. aplicarii sa nu ii intre in ochi.
Si Lara a intrat cu coltul ochiului intr-un colt de scaun, s-a vindecat pana la urma, nu mai stiu insa cu ce i-am dat.
Voi nu aveti vreo farmacie in zona?

Belleane, ai fost mult prea indulgenta. Stii vorba aia: "dai un deget si iti ia toata mana". Nu cred ca daca faci plangere la politie, iti vei recupera banii. E cuvantul tau impotriva cuvantului ei. A semnat ceva, ai vreo dovada, ordin de plata?
Doar pt. sufletul tau poate, sa stii ca ai facut tot ce trebuia facut

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Eu cunosc un caz unde baietelul de 1 an jumatate, alaptat inca f. mult, nu des, insa mult, adica la somn statea cate 30 min. o oara cu sanul in gura, si-a pierdut toti cei 4 dinti din fata, din cauza cariilor. A suferit ceva, si sincer sa nu ai dinti nu e prea grozav, si la vorbit e aiurea, sa nu mai zic la mancat. Pana cresc altii noi ... mai e.

Sincer eu m-am mirat ca de la alaptat se pot caria in halul asta dintii. Sunt convinsa ca si dulciurile au contribuit la situatie.
Am citit insa des si mi-au spus si doct., copiii nu trebuie lasati sa doarma cu biberonul cu lapte in gura.

De multe ori dinti prosti sunt si mostenire genetica. Nu cred ca e o regula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Am venit si noi din parc. Ne-am intalnit cu mama de Simonix care e o scumpa, parca ar fi mama . I-am dat vestea .

DOloress ooof, biata de tine, ce trebuie sa fi fost pe tine. multi lui Patrick,. De acum inainte poate s aurle cat o vrea nu-i mai dau pixul in mana. CA si el se cam joaca cu pixuri... Hai sa va treaca repede! Bine ca nu a fost ceva mai rau...brrrr!
Cleo si eu ar tr sa-l trimit pe barbate-miu sa-si scoata alunitele, e plin Cat des[re cauterizat nasul, nu prea stiu ce e aia, dar succes sa nu doara si sa aiba efect!Sper sa scapati repede de afta!
SilviaPop Si al meu suge toata pasta de pe peiruta, dar de periat nu prea ma mai lasa. cand era mai mic era mai cooperant... La fel si noi cu usile de la dulapuri si nu se satura, oricat si-ar prinde manutele...
Desiree succes azi la doctor! Stiu ce naspa e constipatia...
Socrate multumim de poze, sunt foarte frumoase!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Am venit si noi din parc. Ne-am intalnit cu mama de Simonix care e o scumpa, parca ar fi mama . I-am dat vestea .

DOloress ooof, biata de tine, ce trebuie sa fi fost pe tine. multi lui Patrick,. De acum inainte poate s aurle cat o vrea nu-i mai dau pixul in mana. CA si el se cam joaca cu pixuri... Hai sa va treaca repede! Bine ca nu a fost ceva mai rau...brrrr!
Cleo si eu ar tr sa-l trimit pe barbate-miu sa-si scoata alunitele, e plin Cat des[re cauterizat nasul, nu prea stiu ce e aia, dar succes sa nu doara si sa aiba efect!Sper sa scapati repede de afta!
SilviaPop Si al meu suge toata pasta de pe peiruta, dar de periat nu prea ma mai lasa. cand era mai mic era mai cooperant... La fel si noi cu usile de la dulapuri si nu se satura, oricat si-ar prinde manutele...
Desiree succes azi la doctor! Stiu ce naspa e constipatia...
Socrate multumim de poze, sunt foarte frumoase!

io aveam una mare, pe fatza, si o rupeam, ba cu unghiile, ba cu o bluza cand o targeam repede pe cap etc - ba mi se parea ca s-a marit. Din nastere. Am fo, si cu laser- nici nu se cunoashte - ati remarcat vreuna cicatricea? atat la soare s vede, restul fetzei se inroseste, acolo nu mai am piele, si ramane alb.

cu nasul, io nu pot respira. E veshnic inf undat, si curge. Cand stau in picioare mai e cum e, cum ma intind/aplec, de la capat. De aia nici nu am dormit ultimile luni din sarcina....curgea nasul - consum si acu juma de sul de hartie injinerica pe noapte. Nu se mai poa asha. Stiu ca nu exista nicio solutie 100% garantata, dar sa incerc...

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

operatiunea dulapul:
http://www.flickr.com/photos/26536094@N03/3842422944/
cleo, ai incercat bixtonim?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Cleo eu una nu am remarcat nimic pe fata ta
Silvia POp copie fidela. Lui Mircea ii place sa le abordeze pe alea care se tranatesc mai tare si fac mai mult zgomot..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Laurita - sa inteleg ca deseara astept barfe de la mama haha Din pacate (sau din fericire ) nu cred ca o sa te vada cu inceput de burtica - pe 25 octombrie vine aici si cica nu mai vrea sa plece Nu mai stiu cum sa o conving sa ne lase sa respiram - poate te bag pe tine la inaintare Ii zic ca ai nevoie de ajutor cu Mircica si cu bebe mic mic prin parc la vara (il stii pe Vladutz, baietelul de care are ea grija - acum se plange ca nu mai e mic si nu mai are nevoie de ea ca inainte )

Fetelor, nici io nu reusesc sa il spal pe dinti - suge periutza la greu ... Chiar ma gandeam cum fac altii.

Silvia si Dolores-nasoale patzaniile cu cazaturile puilor Eu sunt efectiv terorizata de idee - de aceea Robert nu pune mana pe pix/betze decat daca sta jos, in rest nu i le dau, le ascund sau efectiv ii distrag atentia... El alearga ca nebunul si imi fac tot felul de scenarii in cap ca o sa ii intre diverse prin ochi/gura.

In rest frumoase poze, si eu le invidiez pe mamicile de Ro dar nu super tare, caci si eu am gasit aici niste prietene pe cinste pe care le iubesc tare tare (spun asta ca sigur nu ma citesc Esme e in concediu si Alra are trebi hihi).

Cleo - si eu as vrea sa scot o aluna dar mi-e frica Stiu, sunt prostutza ...Of poate ma duc la doctor, ma tot indemn singura.

Desiree- sper ca analizele/testele pe care le faceti sa iasa bine si sa aflati cauza acestie probleme care va supara

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui SilviaPop

operatiunea dulapul:
http://www.flickr.com/photos/26536094@N03/3842422944/
cleo, ai incercat bixtonim?

http://www.flickr.com/photos/24655172@N05/

tii, ce frumushel e fiu tu!! mai, io ii dau dreptate sotului tau. la ce baiat reusit aveti.... il cred ca mai vrea sa vaza unu

am incercat: si olinth (catziva ani am fol) si de copii, si de oameni mari, rinochort, nazonex (astea is cu cortizon), vibrocil, vitamina A, rinofug, si inca neshte chestii care nu imi mai vin.
Picaturile dau dependentza....
Acum - doar Marimer, serimar, ser fiziologic, apa calda cu un pic de sare.
Nicio schimbare.... in bine, ma refer. Cu cat suflu nasu, cu atat curge mai rau..apa, nu e infectie.
In ultimii 2 ani am fo la 3 orl-isti, toti le-au schimbat intre ele, au ridicat din umeri, au zis ca e rinita cronica, cu rinita de la sarcina, dupa ce am nascut - ca ar fi ca alaptez (intradevar, cum puneam fata la san imi curgea nasul robinet). Gata si cu alaptat, si cu tot- tot ma trezesc nopaptea din cauza nasului.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Salutare!
Belleane,super nesimtita tanti aia!iar tu cata rabdare..eu ii dadeam un sut in dos din prima!
Cleo,mama mea a suferit de rinita alergica(parca)..tot asa s-a cauterizat pe nas..dar acum multi ani si ea zice ca de atunci a fost OK.bafta multa!
Silvia,cred ca toti au boala asta cu dulapul.a mea mai si ea ce gaseste prin ele si le muta.asa am ajuns sa gasesc sutiene la paine,suzete la haine..plus chilotii mei la ea in cap!si ce o distreaza!si mai fa unu'..e pacat ca e tare frumusel.
gata cu linistea mea!de maine revenim in Bucuresti.....
Asa ca,Alysh,vin si eu la chinezesc sapt.viitoare
Un WE minunat..pupici la toata lumea

BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput