Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (120)
Raspunsuri - Pagina 16
socrate spune:
Buna seara
Am fost la intalneala
a fost foarte frumos.
Poze aici
Daca vreti inainte de pozele astea mai sunt si cele din decembrie, pentru comparatie sa vedeti cat au crescut copii. Este uimitor.
Au crescut toti, fetele sunt din ce in ce mai frumusele. Vlady a cazut si probabil incercau sa il consoleze Daria si Mara.
Noi ne-am jucat cu Ilinca, am mangaiat-o insa si pe Daria si pe Mara, ca nu se stie niciodata.![]()
Doloress spune:
Multumesc de aprecieri la adresa piticului meu 
Am vazut si eu pozele de la intalnire, superbe! Ce se mai jucara M&M-ii nostri! Toti niste scumpei, si mamicile frumoase si fericite... 
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran
Victoria_mami spune:
'Neata! Si va las 

pana nu uit.
Am fost azi la pediatru, Victoria e tot constipata si dupa 3 luni de laxative, on and off, adica ii dadeam cam la 2-3-4 zile si deja nu-si mai face efectul. AM incercat in ultima saptamana sa-i dau chiar si zilnic si tot degeaba. Ne-a dat trimitere, o sa mergem dimineata la ecograf/raze si sa-i facem un test de sange. Dr. zice ca e aproape sigur ca nu e nimic, dar sa eliminam posibilitatea, sa facem un test de sange sa vedem daca nu e ceva la glanda tiroida. Fusesem azi in spital sa facem testele dar erau probabil vreo 2-3 ore de asteptat la raze si mai vreo 2 ore la sange, asa ca am schimbat trimiterile si maine mergem aici langa noi la o clinica. Oricum, mergem iar la pediatru joia urmatoare, sa vedem rezultatele, dar daca e ceva ingrijorator ne suna sa mergem inainte de joi. Sper din suflet sa nu fie nimic, decat chiar numai o costipatie. A zis ca o sa o tina pe laxativul ala vreo 6 luni, cel putin si dupa 6 luni o sa scadem treptat doza, pana oprim complet administrarea laxativului. Asa ca maine, de ziua lui daddy, o ducem la probe de sange; nici nu vreau sa ma gandesc cat o sa urle, azi asistenta a cantarit-o (8kg 100grame) si masurat-o (78cm) doar si a urlaaaaat de numa! Culmea ca pe doctor l-a lasat sa o palpeze pe burtica, sa se uite la fundulet, sa i se uite in urechi si nici pas nu a zis. Cred ca i-a fost el drag.
Adevarul e ca e super, a intrat in camera, ne-a cerut sa-l scuzam sa mearga si el sa isi ia o cafea, ne-a oferit si noua cafea ![]()
Cat am asteptat, Victoria a muscat ditr-yn creion colorat (din-alea facute din ceva ce arata a ceara... nu-sh ce e, Creyola, daca stiti) si primul lucru l-am intrebat daca o sa fie ok ca a muscat un pic din el (chiar ff putin si creioanele astea sunt in general, netoxice). Mi-a zis sa stau linistita, ca poa' sa manance si juma de creion si e ok, nu ar afecta-o nicicum.
In alta ordine de idei, de intalnire avoastra nici nu mai pomenesc, ca-s verde-albastra de invidie
ca eu nu am aici nici macar o singura mamica cu bebe mic...
sa iesim in parc macar. Asa ca v-as arata emoticonu' ala care scoate limba dar nu cred ca avem...
Am vazut poze, mi-am calcat pe inima si m-am uitat
Doamne, ce de copii frumosi s-au nimerit la odiseea noastra!! Toti unu' si una'
, superbi toti, frumosi, cuminti si mamici frumoase si frumoase si frumoase.
dulce dulce pe toate si marturisesc ca tare mi-as dori sa va cunosc pe fiecare, sa va intalnesc pe toate si pe fiecare macar o data. 
Acu' ma duc sa ma culc si sa visez la intalniri de M&M.
DOLORESS poti sa mai pui o data linku' cu poze, te rog frumos, ca nu l-am putut deschide nicicum si tare vreau sa-l vad pe Patrick. 
PS: Daca am greseli, scuzati, lumina e stinsa, scriu pe intuneric.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Doloress spune:
Desiree sa speram ca nu e nimic, tinem pumnii! Poate asa e organismul ei, cine mai stie.
Uite aici linkul cu pozele de ieri :
http://family.webshots.com/album/573902551qQlEEC?start=12
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran
Victoria_mami spune:
Doloress, am vazut! E tare frumos, sa va traiasca! Si cu usa, mai un pic... Victoria trage de usa de la frigider cand ii e foame, dar nu o poate deschide. Macar stiu ca-i e foame la copil. Si face si ea ca Patrick, se baga cu totul in frigider. ![]()
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Doloress spune:
Desiree La multi ani lui daddy al vostru! sa va traiasca si safie sanatos!
Si eu sunt multumita de pediatrul meu, e un tip super de treaba. Insa Patrick urla cand il vede ca din gura de sarpe.
Off, sunt tare suparata, am bocit pana acuma. Piticul s-a lovit langa ochisor, e rana vie, a cazut si avea un pix in mana, inca 2 milimetri si ii intra pixul in ochi, Doamne fereste ii scotea ochiul. A avut noroc ca nu i-a intrat in ochi, prima data am zis ca i-a intrat, cand l-am vazut tot plin de sange la ochi. A urlat de nu mai avea aer. Nu am reusit sa-l dau cu nimic, nu ne lasa. Nici nu stiu cu ce sa-l dau, acum a adormit, am baneocin, apa oxigenata, crema de galbenele cu propolis, habar n-am ce i-ar face mai bine.
Of, si doar mereu zic sa nu-l mai las sa alerge cu pixurile in mana, insa ce sa fac, daca nu i le dau face criza. 

cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Doloress Desiree La multi ani lui daddy al vostru! sa va traiasca si safie sanatos! Si eu sunt multumita de pediatrul meu, e un tip super de treaba. Insa Patrick urla cand il vede ca din gura de sarpe. Off, sunt tare suparata, am bocit pana acuma. Piticul s-a lovit langa ochisor, e rana vie, a cazut si avea un pix in mana, inca 2 milimetri si ii intra pixul in ochi, Doamne fereste ii scotea ochiul. A avut noroc ca nu i-a intrat in ochi, prima data am zis ca i-a intrat, cand l-am vazut tot plin de sange la ochi. A urlat de nu mai avea aer. Nu am reusit sa-l dau cu nimic, nu ne lasa. Nici nu stiu cu ce sa-l dau, acum a adormit, am baneocin, apa oxigenata, crema de galbenele cu propolis, habar n-am ce i-ar face mai bine. Of, si doar mereu zic sa nu-l mai las sa alerge cu pixurile in mana, insa ce sa fac, daca nu i le dau face criza. ![]() ![]() Mami de pitic Patrick (29.04.2008) "Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran |
ca de, iar nu poc dormi. Voiam sa va rog sa imi recomandati un ORL-ist. Nu imi mai suport nasul - infundat de tot, de la inceputul sarciniii, curg mucii cacalau, nu am miros (asta nu e asha de rau
Asha ca - cand am bani ma duc sa imi cauterizez nasul cu laser. Nu e o solutie sigura, dar NU MAI POC!
Desiree, ai o fata frumushica si isteatza...foc!! Succes la medic, o sa fie bine. Si la multi ani lui daddy.
doloress, cred ca cu un unguent oftalmic, mai bine...ca e aproape de ochi. Aici se numeshte Kanamicina, si contine si antibiotic oftalmic si inmoaie si pielea ajutand la cicatrizare.
nu mai stiu ce voiam sa zic. Ma duc sa cetesc, poate vine Mosh Ene (seara cand ma pun in pat, cu o carte, adorm repede...)
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
gabitzam spune:
'neatza buna!
Hai ca azi ziceam ca dau eu
, dar vad ca Cleo n-are somn.
Pentru nas si laser du-te in Drumul Taberei, la LaserMed. Poate tu esti mai curajoasa decat mine. Ca eu m-am dus la consultatie, alea-alea, dar cand mi-a zis ca gata, sa vin la operatie ca ma rezolva, m-am kk pe mine de frica si nu m-am dus.
Alaturi de SEBI
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam 'neatza buna! Hai ca azi ziceam ca dau eu , dar vad ca Cleo n-are somn.Pentru nas si laser du-te in Drumul Taberei, la LaserMed. Poate tu esti mai curajoasa decat mine. Ca eu m-am dus la consultatie, alea-alea, dar cand mi-a zis ca gata, sa vin la operatie ca ma rezolva, m-am kk pe mine de frica si nu m-am dus. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) Alaturi de SEBI |
aaaa...sunt curajoasa!! am lasat la Lasermed 2 alunite de pe fatza - una f. mare - deci ma duc. Nu stiu cum nu m-am mai gandit la ei...
o
cleo78 spune:
Noemi se da palmata- doarme.
mara a facut un fel de crusta alba in guritza, pe buza, si pe limba. Cred ca de la mancat laptele noaptea
. ma duc sa iau glicerina boraxata si sa schimb suzetele, sa cumpar altele noi.
o