Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (120)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mai mami, cum zice si Carmina, cum ai putut sa-i induri asa de multe nenorocitei aleia ??? My God...cred ca esti mult prea blanda cu cine nu a meritat. Trebuia sa dai tot numele. Vezi ca mai este un topic cu lista neagra a bonelor, sa-i dai acolo numele si zona prin care "presteaza", sa vada cum e sa ai cel mai mic salariu din parc, adica zero. Ptiu, ce javra de om, ce m-am enervat!!!

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

da, o sa-i dau numele acolo.Initial l-am scris dar l-am sters pentru ca vreau sa merg la politie si sa nu zica ca o defaimez sau cine stie.
Apoi sotul meu mi-a tot zis sa nu-i dau bani si i-am ascuns chestia cu banii pentru plecare. Dar apoi i-am zis.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Era asa vexata ca pana nu obtinea banii nu se lasa. Te peria in fel si chip si te facea sa-ti para rau daca nu-i dadeai. Te simteai ca si cum ai lasa pe cineva sa moara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

Era asa vexata ca pana nu obtinea banii nu se lasa. Te peria in fel si chip si te facea sa-ti para rau daca nu-i dadeai. Te simteai ca si cum ai lasa pe cineva sa moara.

de aia sa ne dai numele si adresa ei. Sa nu mai pacaleasca si pe alte mamici...

bine, eu sunt mai agresiva si drastica.... cand e vorba de copii, ash mushca

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna seara.

F placuta intalnirea de azi din parc, m-am simtit super...Vlad la fel, mai putin faza cu taiatul la manutza.
Dar vad ca baiatul meu e mare amator de fetitze, mai intai s-a dat pe langa Eva de Ylari si a imbratisat-o f tandru, apoi a plimbat-o pe Daria cu tricicleta lui, apoi l-am vazut cu Mara oferindu-i o masinutza si la un moment dat ii dadea tarcoale si Ilincai........iar la baieti nu se uita nici in joaca hmm.....

Draga Belleane, ai fost mult prea toleranta cu bona, eu o aruncam de la balcon demult

Chinabulina, gogoshica ta e superbisssssssssssssssiima, mor dupa ea, Doamne cat e de frumoasa!

Micaela, am vazut-o si eu pe printesa dansatoare, recunosc ca sarisem peste mesajul cu linkul dar am recuperat.
Imi place mult

Lorich, multam de complimente.

FETELOR, UNA DINTRE VIITOARELE NOASTRE INTALNIRI VA FI FARA BEBEI, PT CELE CARE POT BINEINTELES. CELE CARE NU AU CU CINE LASA BEBEII VIN CU EI. LA CHINEZESC PE TERASA. CE ZICETI? AM INTELES CA SE PREFERA SEARA. CINE SE INSCRIE?

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Uf, in sfarsit ne-am luat aparat foto de buzunar i-am batut obrazul lui Bogdan ca ratez atatea chestii.
Silvia Pop noi am avut ce ati avut si voi, un fel de cos, o acumulare de secretii ceva, am reusit cu Bogdan sa scoatem tot prin presare la baita.. apoi mi se pare ca iar mai are 2 punctulete acolo. Ca sa nu mai zic ca nu se decaloteaza si el e nonstop cu mana la putza. Nu stiu ce sa mai fac. I-am facut urina sa nu aiba infectie ceva, dar e ok.
Belleane d-aia cred ca e mai buna cresa/gradinita. MAcar pe astia te poti baza si conditiile sunt clare din start. Ce magarita bona ta, ce situatie nasoala. Biata Elena frumoasa
Alysh eu ma inscriu la chinez la terasa fara bb!!!Merci ca te ocupi!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Silvia PopDeocamdata nu mai e nimeni insarcinata la odiseea noastra. Muncesc: Sis, Alysh, Ylari si sper sa le iasa cat mai repede!
Avem insa doua mamici care au nascut deja: Alex&Sara si Anisiap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Laurita, stiam eu ca ne sincronizam! Gata, ma ocup de intalneala de la chinezesc. Esti prima pe lista. Pardon, sunteti!
pt bebe din burtica
pt Mirci
pt tine

Vlady

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Laurita, stiam eu ca ne sincronizam! Gata, ma ocup de intalneala de la chinezesc. Esti prima pe lista. Pardon, sunteti!
pt bebe din burtica
pt Mirci
pt tine

Vlady

daaaa, cred ca avem acelasi program!! Intotdeauna mami si Vladi strengarul care umbla dupa fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

multumesc frumos tuturor care mi-au vizionat si complimentat gogoasa (nu nominalizez, de frica sa nu uit pe careva, ca acum am un ranjet cat toate zilele pe fata si nu ma pot concentra ; mi-a crescut inima cat cozonacul). pe toate!
am admirat si eu pozele de la intalnire. super! alea cu carucioarele sunt dementiale! si l-am admirat si pe Patrick printre jucarii si baloane! mortal pustiul asta!!! acum vreo 2 saptamani se lipise si fiica-mea de un baietel Patrick in parc, s-a asezat langa el pe-o paturica si nu s-au miscat de acolo aproape o ora . dragoste mare! oricum, fiica-mea e tare iubareata, imbratiseaza mai ales baietii. azi i se pusese pata pe un pusti de vreo 2 ani si se acsundea in spatele lui, il imbratisa, il mangaia si radea la el topita . o sa avem la treaba cand o veni varsta iubirilor!
Belleane, foarte nasoala treaba cu bona. categoric trebuie sa-i dai numele, sa se fereasca altii care citesc. mult noroc data viitoare!
ma duc sa-mi iau portia de pepene si cred ca ma bag in pat. noapte buna va dorim tuturor!

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput