Gravidute&Mamici de IASI (101)
Raspunsuri - Pagina 9
lorex spune:
Multumesc pt urari!
Multumesc si pentru raspunsuri...kimeli, Amilasa
Kimeli...crema de care imi spui e cam scumpa, inainte sa vina criza mi-o permitean, acuma...s-a cam strans cureaua..:D dar am notat, just in case ca pica vreun bonus :P
byu spune:
Buna fetelor. beau si eu cafeaua cu voi azi...
Bun venit fetelor mai noi
LA MULTI ANI MIHAELA SA NE TRAIESTI MULTI ANI FERICITA SI SANATOASA IMPREUNA CU FAMILIA TA MINUNATA.
Moldoveanca, nu pot sa spun decat servici usor, ca si eu eram la fel, ma durea sufletul la inceput, dar apoi m-am obisnuit...
Byucu CASIAN ANDREI
Poze
ella10 spune:
LA MULTI ANI MIHA
Multa sanatate si sa te bucuri de comorile tale
Felicitari pentru job Moldoveancaunde ai gasit loc de munca?
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
http://community.webshots.com/user/karateka_10?vhost=community
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png
kriss79 spune:
LA MULTI ANI MIHA!!SA FII SANATOASA SI FERICITA!!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si Alessia Stefana
Iulie-august 2009
HAIDETI SA IL AJUTAM PE SEBI!
dastefa spune:
fetelor sunt intr-o situatie oarecum incurcata-poate va dati si voi cu parerea cam ce ati face in locul meu
ma gandesc (cam in proportie de 50% )sa-mi schimb dr la care merg acum si care m-a urmarit si la daria.De fapt cei 50% pe care i-i mai acord incredere sunt mai degraba pt tot ce a facut pt mine la sarcina cu Daria,si nu a fost puitn lucru.Acum insa parca nu mai reusim de nici un fel sa fim pe aceeasi frecventa.Dr la care as vrea sa merg( nu am fost niciodata la el ci doar am referinte f bune pt el) este insa coleg de clinica cu dr mea.Deci chiar daca merg doar la cab particular pana spre final tot am sanse mari sa dau nas in nas cu dr mea cand va fi sa nasc.Mie mi s-ar parea jenanta situatia.Pe de alta parte nu stiu cum va reactiona cel la cre vreau sa merg pt ca va afla oricum de pe analizele mele de pana acum cine m-a urmarit
deci dilema mea acum e urmatoarea-sa-mi ascult instinctul care imi spune ca ceva nu e ok in colaborarea noastra si sa fac schimbarea indiferent care arfi situatiile prin cre as putea trece sau sa mai merg in contnuare la ea si sa ma bazez pe profesionalismul ei fara sa mai implic si latura sentimentala
si daca va conta pt raspunsul pe care sper sa mi-l dati acum sunt la Schaas Carmina si as vrea sa merg la Mihaila Catalin
Mihaela 18+ Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
iulia-stefy spune:
Ani, "felicitari" lui Darius.... a udat-o, asta e.... se usuca...
dastefa, e dificila situatia, dar eu zic ca si partea sentimentala conteaza. E o profesionista, e adevarat, dar conteaza foarte mult ca tu sa ai incredere in medicul tau si daca ti-ai pierdut-o.... La mine cel putin asta a contat foarte mult, mai ales la nastere unde eram destul de stresata si m-a ajutat mult sa depasesc momentul... Sunt convinsa ca vei lua decizia cea mai buna.
Lacramioara si Stefania Iulia
Kimeli spune:
Buna dastefa! Nu stiu absolut nimic despre Dr.Schaas, dar ti-l pot recomanda ca fiind un medic f bun si dedicat meseriei pe care o practica pe Dr. Mihaila (nu contest poate or fi si altii la fel sau poate mai buni).
Si la prima si la a 2-a sarcina am fost sub observatia dumnealui si am fost f multumita. Mai mult decat atat imediat dupa ce o nascusem pe Cami i-a aparut o infectie la ochisor si ne-a dus personal la un medic oftalmolog de la Spiridon.
Vreau sa subliniez ca e genul discret, care se implica si nu-i superficial.
Nu cred ca te-ai gasi la cabinet cu doctora ta (e si ea la Omini ca nu am vazut-o pe lista?) pt ca au ore/zile diferite de consultatii, eventual cand ai sa nasti poate ai s-o vezi vizitandu-si pacientele la reanimare sau in salon. Decizia iti apartine, eu doar mi-am exprimat parerea.
In rest numai bine la toata lumea!
38+ cu Octavian & Mamik deCami-5ani
DPN 07.09.2009
Anilansa spune:
dastefa ... eu una ii cunosc personal pe amandoi dr.
-doctorita mea care am nascut(normal)pe Darius ... e mana dreapta a lui Schaas, asa ca am primit si de la dansa unele rezolvari la problemele mele ... o billa "neagra" pt dr... e cam rece pt unele paciente,pt ea e mai important pacientele care vin din partea rudelor, a prietenilor iar dupa aia celelalte ... nu stiu motivele dar am avut pe cumatra noastra (care iam botezat fata) si nu a fost prea multumita de ea... nici la explicatii , nici la programare... plus in alte privinte
- dr. Mihaila e foarte bun pt cezariana si e foarte atent la detalii pe parcursul sarcinii (nasa noastra a fost supravegheata la cele 2 sarcini... si a fost foarte multumita)... deci o bila alba mare... si eu l-am avut in sala de nastere alaturi de mine pe Mihaila la cererea nasului si a sotului ... care nu mai aveau nici un semn de la mine .... a vrut sa imi faca cezariana dar nu sa putut ... Darius a fost mai rapid decat el si a vrut sa vina pe cale naturala
si acum parerea mea... eu una as alege pe Mihaila... si motivul: chiar daca as fi la a doua sarcina tot as vrea sa am cat mai multe informatii despre ea si sa fiu la curent cu tot ce se intampla, ... iar la doctorita ... la cate paciente are in unele zile nu cred ca una in minus ar deranja-o, alegi ce e mai bun pt tine, si copilul tau
sarcina usoara in continuare si sa alegi ce e mai bine pt voi
Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa