Gravidute&Mamici de IASI (101)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna dimineata.
scaba miscare pe aici
Va servesc cu o poate va revine cheful de tastatura si sa mai dati o raita pe aici

noi suntem bine, am dormmit mai bine asera... iam dat 2.5 ml de nurofen ( ca toata ziua mi-a fost marait si nici somnul de dupa amiaza nu si la facut cum trebuie, asa ca am apelat la el.... ) si iam dat si cu gel gingival. si a fost mai bine
Azi trebuie sa ma apuc de calcat,
va doresc o zi frumoasa

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Am intrat sa va salut si sa va urez o zi buna.

Ani, multumesc pentru .

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

NEATA
MERCI DE CAFEA ANI, NU VII IN PARC?

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Va multumesc mult de urari!

Si tort pentru doritoare.

De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna dimineata
va servesc cu o ferbinte

azi mergem la nunta.... asera am stat pina la 11 si am pregatit rochita si camasile sotului ( cu toate ca nu imi place sa calc dar nu am stiu care o vrea si m-am chinuit o groaza de timp pt 3 buc)
- incerc sa imi revin dupa o noapte agitata a lui darius, sa foit de mama focului, sotul pe la 2 noaptea a renuntat si sa dud pe canapea ... asa ca darius sa foit tot patul
ince nu ne-am hotarat daca mergem si la biserica ... suntem in tratattice

va doresc o zi frumoasa si un wend splendid ... a un pt prichindei

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Salut!
Ne-am intors dintr-un concediu minunat si relaxant si incercam cu greu sa ne obisnuim cu rutina, noroc ca avem un lucru minunat care face fiecare zi sa fie unica. Sa va dau si voua vestea:SUNT INSARCINATA, pe 23 martie e data probabila a nasterii. A fost o surpriza totala, am aflat abia pe 12 august cand citind ce scrie Alina, cam ce simptome a avut si ca s-a gandit ca ar putea fi bebe3, am pus si eu lucrurile cap la cap si am zis hai sa fac un test. Au aparut doua liniute atat de clar inca inainte de a-l aseza pe o suprafata orizontala. Eu toate simptomele de pana atunci le pusesem pe seama intarcarii de la sfarsitul lunii iunie, exact perioada in care am ramas insarcinata. Am ajuns in aceeasi zi la echo pt ca era ziua plecarii prin Ardeal si cand am vazut cum ii batea inimioara am ramas si eu si sotul incremeniti de fericire. Nu va mai zic cum am facut bagajele, plutind nici nu stiam mare lucru ce pun prin ele
Miha, multumesc din suflet pt urarile de ziua mea..Ma bucur k am putut sa te felicit personal si am avut privilegiul sa gust tortul delicios.
Kriss, multumesc de urari. Iti doresc si eu tot binele din lume. Am admirat micuta chinezoaica.
Lacramioara, multumesc si multi pupici pentru Stefy.

9+ si Mami de Ami(15.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Cristina felicitari pentru sarcina,sa fie usoara si far probleme

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

http://community.webshots.com/user/karateka_10?vhost=community
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Ella, multumesc mult! Sa dea Dumnezeu sa fie asa si sa imi tin exact atunci cand trebuie comoara in brate. Luni mergem la dr sa o vedem si cum nu avem cu cine o lasa pe Ami o sa isi vada si ea surioara sau fratiorul.

9+ si Mami de Ami(15.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Va ofer o si va doresc o zi placuta.

Cristina, ma bucur pentru voi. Sarcina usoara in continuare si sa fie asa cum va doriti.

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cristina,io te-am urat,dar pot s-o mai fac o data... Sarcina usoara si bebe sanatos!

Ma bucur tare mult ca ti-a placut tortul. Sa ma mai laude si altii nu numai eu!

Si inca mai astept pozele alea.

De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput