Gravidute&Mamici de IASI (101)
Raspunsuri - Pagina 11
ella10 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariussimiuc Sa ma mai laude si altii nu numai eu! De la lume adunate si-napoi la lume date... Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Te-ar mai lauda si altii dar nu dai tu ocazia si eu as gusta din toate bunatatile facute de tine si nu numai eu
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
http://community.webshots.com/user/karateka_10?vhost=community
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png
dastefa spune:
noi ieri am fost la tara-mama s-a ocupat cu pune-te masa,scoala-te masa iar bubu(bunicu) a fost toata ziua la dispozitia Dariei asa ca noi am lenevit la greu( si am mai apucat sa mai vorbim si noi una alta in liniste ca acasa nu avem ragazul)
multumesc pt raspunsurile cu schimbarea dr.Mi-am facut o programare la dr mihaila si in functie de cum va decurge intalnirea si cum v-a privi medicul indeea de a prelua pacienta unui coleg hotarasc ce e de facut.
kimeli daca nu avem nici o veste despre tine cred ca esti inca bine cu bb la purtator.ma gandeam ca e o situatie identica cu a inutsei-dupa ce te-ai rugat bine ca bb sa astepte cand s-o intoatrce dr te trezesti ca numai are nici o graba sa iasa.Acum spre sfarsitul sarcinii ai mers tot la cab particular sau in spital?
o dumineca placuta in continuare
Mihaela 18+ Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
inutsa spune:
In sfarsit va scriu
Dupa o absenta, care mie mi s-a parut ca a durat o mie de ani, s-a intors si tati aseara in tara.
Apropo de laude Mihai, mi-am asteptat sotul cu un tort de portocale dupa reteta Mihaielei, data Lacra, si a iesit super gustot, s-a terminat imediat. O sa urmeze si "bis" la tortul asta, ca e prea bun
Acum inca suntem la socri. I-am anuntat ca plecam diseara la Iasi si deja stau ca pe ace, "Da' poate bea Bogdan [sotul meu] un pahar de bere si sa nu mai poata conduce, sa nu plecati cu fata la Iasi" . Adevarul ca Bia s-a atasat foarte tare de bunic [si bunicul de ea ], care avea grija de ea cat nu puteam eu, mai ales ca tati al nostru a fost plecat, si chiar cat a fost langa noi, era mai tot timpul plecat sa-si ajute un prieten. Erau momente cand nici eu nu o calmam pe Bia asa cum o calma el, imediat ce o ia in brate, se linistea.
Bianca e destul de binisor. Somnul nu e chiar ok, doarme max 18 ore pe zi [in medie 16-17 ore, uneori chiar 14 ore numai], iar modul ei de a dormi ma da gata: adoarme plimbata in brate sau leganata [la san nu mai adoarme caci incerc sa ii fac program de alaptare la 3 ore], la 10 min dupa ce adoarme se trezeste si plange, o iau in brate, o plimb un pic , adoarme la loc. Si povestea se repeta destul de des, rareori adoarme fara ca sa se trezeasca la fiecare 10-20 min. Cam nasol regimul asta al ei, ca nu-mi mai lasa timp de nimic.
De ceva timp zambeste din ce in ce mai mult la mami, iar eu recunosc ca ma topesc toata cand o vad . Cat a lipsit tati, a dormit mai mult langa mine in pat; ea dormea, iar eu o admiram prin somn si ma minunam de ea. O fi greu in primul an de viata al bebelusului, dar pe cat de greu e, pe atat de frumos e cand vad minunea de copilas
---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca-Maria
bebelusha din burtica
nunta
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
inutsa spune:
Fetelor, merci de sfaturi pt colici. Ne-au mai trecut un pic, mai are doar din Paste-n Craciun. Sper sa scapam cu totul de ele.
Sa va fie de bine concediul la cine e cazul
Alina l-am admirat pe Darius, atat cu ale lui codite, cat si cu noua tunsoare
kimeli iti zic eu de dr Scurtu, cu intarziere ce-i drept. Cand am nascut eu, alaturi asista dlui la o nastere. Mi s-a parut ok, intelesesem ca a venit la spital direct de la masa cu sotia. Punand la socoteala si faptul ca pacienta lui zbiera de mama focului, ca i-a infipt niste gheare in mana... s-a comportat foarte calm. Bine, o mai strofoca si el pe pacienta sa se calmeze ca aia era belea rau, si facea rau la bebe. Dar in linii mari, din ce-am vazut, e super ok.
Aaaaaaaaa si mi-a apasat pe burta ca Bianca nu voia sa iasa. Uite ca si Alina a patit la fel ca mine, a nascut cu Titianu ajutata de Scurtu
Brau nu am folosit, am intrebat de medici si nici ei nu mi l-au recomandat, pentru ca, dupa ce scoti braul de pe burta, muschii cica ar sta flescaiti. Mai bine lasi muschii sa-si revina fara brau. Asa mi-au recomandat medicii, si asa am facut
lorex, oanka80 bine ati venit! Sarcina usoara va urez si bebei sanatosi!!!
lorex, eu am nascut natural, fara nici un fel de anestezie, si pot sa-ti zic ca nu e chiar imposibil, mai dureros un pic, dar e suportabil.
Eu am folosit ulei de migdale in timpul sarcinii pe burtica, sani si coapse si mi-a placut efectul, vergeturi aproape deloc, daca nu tin cont de 2 liniute fine de tot pe burta, dar care cred ca o sa treaca cand se retrage burta. Nu stiu cat costa in Romania, eu l-am primit din Italia si o sticluta de 100 ml costa cam 6 sau 8 euro. Eu zic ca nu e scump, pentru ca eu am folosit 2 sticlute jumate in toata sarcina, iar ce mi-a ramas l-am folosit pentru Bia.
Celia merci de intrebare! Noi suntem binisor, cum am scris anterior.
ella ai o scumpa de printesa, iar tu esti superba
LA MULTI ANI, MIHAAAAAAAA!!!!
dastefa eu te-as sfatui sa iti asculti instinctul si sa mergi la alt medic. Ti-am mai zis cand ne-am intalnit pe holurile maternitatii, mie nu mi-a lasat o impresie prea buna dr Schaas. Eu am mers la ea la recomandarea cumetrei sale, care-i si ea medic ginecolog, si chiar si asa nu m-a dat gata dr Schaas. E rece, nu da prea multe explicatii, un-doi si te expediaza.
crissintibun felicitari pentru cele doua liniute magice.
Lacra hai, cand ne pui poze de la mare si cu camera Stafaniei?
---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca-Maria
bebelusha din burtica
nunta
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
lorex spune:
Inesa, merci de urari! Spune-mi te rog cum scrie in italiana ulei de migdale pe sticluta c apoate ajung si eu pe acolo in CO si sa caut
Anilansa spune:
buna dimineata
vad ca nu a dat nimeni o in dimineata asta ... asa ca va servesc eu
noi sambata am fost la nunta... si ieri am stat acasa cu darius... seara am iesit la un pahar de bere la miri si sa mai "barfim un pic" .... sotul a stat pina la 23.00, iar eu la 20.15 eram acasa cu darius ca ii iera foame si somn
cristina, felicitari pt sarcina, sa fie una usoara si bebe sanatos
inutsa... chiar ma intrebam cum te descurci... am si eu o intrebare ( sper sa nu te superi).... tu ai gustat laptele tau ... si aici ma refer la grasime si la gust... daca zici ca fata dupa 10 minute plange... poate nu se satura.
Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
eloise spune:
Buna dimineata!
Am intrebat si la celalalt subiect al iesencelor, intreb si aici: stiti niste gradinite particulare din zona Centru? Nu strict central, orice stiti ca e oarecum in si pe linga centru (cu exceptia FEG). Va multumesc!
Celia spune:
La multi ani, Miha ! Scuze de intarziere.
Bine spunea Ella, de degustat...
Cristina, felicitari! Sarcina usoara si bebe sanatos. Ce zice Ami?
Kriss, sanatate multa tie si Alessiei!
Inutsa, bine ai revenit!
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
kriss79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eloise Buna dimineata! Am intrebat si la celalalt subiect al iesencelor, intreb si aici: stiti niste gradinite particulare din zona Centru? Nu strict central, orice stiti ca e oarecum in si pe linga centru (cu exceptia FEG). Va multumesc! |
eloise, stiu de una de pe sf. andrei, ce era sau mai e inca after-school si organizeaza petreceri de copii..am vazut ca acum au si gradinita..nu mai stiu cum se cheama, dar e o casa cu curte si scrie sus pe un banner gradinita/after school..
Si mai e un pe sf. thedor, langa sc.28 sau lic. economic nr.1, se numeste first steps. o stiu caci apartine unor pers. pe care le stiu demult..
Cam atat stiu din zona mea..caci nu m-am interesat pt. ca eu vreau sa o inscriu la gradi de stat.
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si Alessia Stefana
Iulie-august 2009
HAIDETI SA IL AJUTAM PE SEBI!
byu spune:
hello, hello
Casi face nani, iar eu ma documentez pe net poate o sa am succes la un examen...si in vizita si pe la voiiii,dar e cam gol pe aici,
unde sunteti?
Byucu CASIAN ANDREI
Poze